Opsiyon dediğiniz Dcd mi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Yazıklar olsun ya.. hale bak..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Evet dcd 32 gunluk tam detayli olarak bu konu hkkinda bilgim yok ama tl de kaldigmdaki zarardan daha fazla zarar edecegimi sanmiyorum
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"bir varmış, bir yokmuş. evvel zaman içinde, kalbur saman içinde, develer tellâl, pireler berber iken, ben babamın beşiğini tıngır mıngır sallar iken,bir ülke varmış.birde dolar kuru varmış.
Dcd riskli bir işlem olur heleki ilk kez yapacaksanız .Bankadaki danışmanınız tavsiyesiyle bir nebze ama sonuçta kar eldeyim derken zarar da yazabilirsiniz .İyi düşünülmesi gerek hele böyle sacma sapan dövizin ateşinin yüksek olduğu vakitlerde
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
08.30 da 50-60 bin direkt alacağım dolar,artık umrumda değil yüksek alçak kalmadı.
7 tl olcak diyen amerikalıyı yalanladılar oraya dogru gidiyor iste ..yazık koca ulke ne hallarde ..isi bilmeyen damadı direksiyona gecir boyle olur iste .kimse guvenipte kurus ulkeye sokmaz olan da kacar ...birde anlamadıgım dolar yurtdısından yukselitiliyor diyorlar bunu biliyoruz diyorlar ama sadece diyorlar onlem al o zaman biliyorsan...bir malı aldınmı elinde para olması gerekir ...yani bunu yurtdıısndan yukseltenlerin elinde tırlar dolusu tl mi var nasıl yukseltiliyor yani anlamadım ...ben buna inanmıyorum ..birkac gundur dedigim gibi kurun yukselmesine izin veriliyor ...çine de gittiler çinlilerden danısmanlık almıslar haralde sonucta çin de ara sıra parasına bilerek deger kaybettiriyor ....humumete gore ihracat artacak turizm artacak yabancıya ev satısları patlayacak ulke kurtulacak .....dolar 2.5 dan 4 tl ye giderken hergun tl nin hergun %1 deger kaybetmesi olaganustu sayılırdı simdi hergun %5 deger kaybediyor tek bir ses yok ...yazıklar olsun diyorum diyecek baska birsey yok .