Halkbankda 35 gün %26
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Halkbankda 35 gün %26
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
onların amacı sizi dcd gibi opsiyonlara ve döviz al-sat işine bulaştırmak yani sağabildiğince sağmak baktılar ki müşterinin niyeti yok böyle de cins davrananlar çıkar.Cuma günü ulaşamadığım hsbc mt ni pazartesi aradım ve neden cuma dönüş yapmadınız diye sordum güya acilen şube dışına çıkmış ve çok geç gelmiş.Topu topu on sn ayırıp cevap verebilirdiniz dediğim de mırın kırın özür falan dedi.Bu kafada ki bankanın orta ölçekliden(demirbank zamanı) küçük ölçekliye nasıl düştüğünü daha iyi anlıyorum.
HSBC de dün hesap açmak için 14:00 gibi uğradım.........Hesap Numaram akşam 6:30 da geldi.... :kahkah:
Bedava kek bedava çay hatta çorba olmadı eskişehir tatar böreği vercem. yedikten sonra ailece millet bahçelerine gideceksiniz aile ve cocuklarınızla yuvarlanacaksınız dedi milleti kekledi. %52 oy aldı bu ilke halkından.benim umudum yok malesef . size katılıyorum daha çok kekler bu milleti.
denizbank 290k temdit 35 gün , 25,8
Commerzbank Ghose: %24 'lük politika faizi yeterli değil.
Enflasyon oranı için %27 politika faizi uygun olacaktır.
300-350 baz puanlık bir faiz artışı enflasyonu önden yüklemeli olarak kontrol etmek için uygun bir karardır.
İTO Eylül ayı enflasyon verisi TÜFE için %4.04 ÜFE için ise %6.30 civarında gelmiş. ÜFE %35'in üzerine atacak gibi. ÜFE o şekilde orada durduğu sürece adam erken de ötse geç te ötse mesnetsiz sallamadığını görebiliriz.
Yapılan çalışmalara göre bu enflasyon meredi %20'lerin üzerine atınca öyle %1-2 değil %4-6 artış gösterme eğilimine girebiliyor diyorlar.