Reklamın kötüsü olmaz mantığıyla yapılan bir haber. Halk '' OOO bizim ilçede emlakçılar sayesinde kontrol tam. Ahlaksız işler önlenmiş. Gönül rahatlığı ile ev alalım '' diye düşünsün istiyorlar. Bu propaganda çok klasik, yemeyiz.
Printable View
Dürüst ev sahibi ve emlakçı aralarında süreli satış sözleşmesi yapmalı. Bu sözleşme de açıkca tüm kriterler belirtilmeli. Cezai şartlar da konulmalı. Sonra emlakçı ilana açık adresli ve tam seçicili foto- vido ile çıkmalı. Teknoloji sayesinde müşteri bir yerden bir yere saatlerini ayırmadan, gereksiz dialoglara girmeden ilanı inceleyerek , kafasında netleştirmeli ve sonra irtibata geçmeli.
Bu sayede kimse kimsenin zamanını çalamaz. Güven ortamı sağlanır. Daire beğenildiği zaman pazarlıkta mutlaka mal sahibi bulunmalı. Ama ülkede haklıların sesi, haksızlar kadar çıkamadığından uzun yıllar düzeleceğini sanmıyorum.
Emlakcılara para kaptırmayın. Dünyanın en zahmetsiz mesleği. Yüzde 1 komisyon verin yeterli. Kabul etmezse keyfi bilir. Satılık ev cok. 2-3 gün sonra arar yüzde 1'i kabul ettiğini söyler zaten.
Bu 0.64 kampanyasının son tarihi nedir?
Baktım bulamadım.
Ona göre bekleyelim fiyatlar düşecek mi oturacak mı ne olacaksa olsun.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu dusuk faizli konut kredisi yazlik almak icin kullanilabilirmi?