Printable View
Usdtry mayıs vade 7.0250 short
Alıntı: Originally Posted by laguna Dünyada tekiz galiba. 97.600 yani 5 günlük ortalama üstünde ralli modunda olan bizden başka borsa var mı. 5 günlük ortalama üstü ralli modudur :) Siz ne bekliyonuz yüzde 95 herkes nakitte iken borsayı aşağı vermesini mi
THY şansını denemek isteyen varsa tahta orada:) Tavsiye etmem ama:ok:
Alıntı: Originally Posted by Sercannn Teknik seviyeler var xu 100 de 87 bin şu an 10 bin puan mı düşer se yani ? Günlük bazda demiştim Kaç - eksi olursa düştü dersin
115.450 2/10 daha cort ve 1/10 da 475 ten etti 5/10 cort ort 115.475 le
Alıntı: Originally Posted by Sercannn Siz ne bekliyonuz yüzde 95 herkes nakitte iken borsayı aşağı vermesini mi Yani dow yeniden 21800 lere düşse bizi 98 binde tutabilirler mi! Belkide 300 puan faizi indirecekler dolar 7.50 ye çıkacak. Dolar bazında çok ucuz olucaz ondan düşmüyor..
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt O kadar üttüm ki palayı artık rastgele poz. acsam bile kâr yazıyor arkadaş nasıl bi piyasa oldu bu ya :he: 115.350 lönk bunuda carparsam pala bi da masaya gelemez heralde :drunk: Lönkten kazanmayı sevmiyorum, düşüşün hızını kestik görevimiz bitti. 115.550 flat işlem hacmine katkımız olsun eccükte :drunk:
Alıntı: Originally Posted by thebigshort 10 bin puan mı düşer se yani ? Günlük bazda demiştim Kaç - eksi olursa düştü dersin Biz kaçış fırsatı vermeyen harekete düşüş deriz