Aefes güçlü trendi devam ediyor. Bist in güçlü ve ağır abilerinden fakat görünüm gittikçe güzelleşiyor. Fiyat ta ucuz . 22.20 üstü kapatırsa daha iyi olur ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Aefes güçlü trendi devam ediyor. Bist in güçlü ve ağır abilerinden fakat görünüm gittikçe güzelleşiyor. Fiyat ta ucuz . 22.20 üstü kapatırsa daha iyi olur ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn.Çelik Çomak, Ostim direnci kırdı diyebilirmiyiz
İyi çalışmalar iyi kazançlar herkese. Hocam eline, emeğine sağlık. Fonet bakabilir misin yolu ne gözüküyor
Şu an işteyim akşam bakarım
Hocam fikirleriniz için teşekkürler, öncelikle şunu belirtmek isterim ki zaten bu platformlarda amaç insanları bilgilendirmek seçim yapıp yapmayı tarafların kendilerine bırakmak, siz ve diğer ilgili ve bilgili arkadaşlar zaten fikirlerini beyan ediyorlar bu hisseler arasından seçim yapmak uymak, yatırım yapıp yatmamak tamamen bizlerin kişisel tercihi.Bu sebeple burda sizin ve diğer arkadaşların yazdıklarından biz rahatsız değiliz neticede eleyip ölçmek biçmek ve karar vermek bize kalmış,bunu kısa bir not olarak belirtmek istedim.
Biraz araştırdım ama tam mesajlara ulaşamadım, olmiple alakalı ben de uygun oranlardan yatırım yapmıştım, anladığım kadarıyla olmipin önü açık diyorsunuz, ben zaten treni terketmeden devam düşüncesindeyim sadece sizin de fikrinizin bu yönde olmasına sevindim
Odasi cok ucuz verdim üzüldüm 2.5 tan tutuyordum 3.05 e verdim
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.