Ben halimden memnunum,maceraya gerek yok.
Printable View
Her ne kadar düzeltme beklense de, Cevdet Akçay rüzgarının ne kadar estirileceğini yakından izlemek gerekir. Cevdet bey iktidarın düşük faiz politikasını eleştiren yapıda olduğu malum. Faiz yükselirse, para faize kaymayacakmı? Hemde düzeltmesiz yükselen borsada sert ve can yakıcı düzeltmeye sebep olmayacakmı? Temkinli duruş tarafında olmak ve nakit bulundurmak gerekir diye düşünüyorum...
Kimseye akıl verecek değilim, zaten hadimed e düşmez. Adam ne yapmak gerektiğini güzel güzel anlatıyor,bu işe yeni soyunanlara!
Eski kurtlar ne isterse yaparlar.
Bu videyoyu bu işe yeni başlayanlar için koydum, başlığın hatırına. Üstünüzüze niye vazife çıkardınız anlamadım?
Kimseye bir şey dikte edemezsiniz. Her koyun kendi bacağından asılır.
Günaydınlar iyi haftalar
31/07/2023
PİYASALARDA BUGÜN
Piyasalar
Risk priminde gerileme ve bankalar öncülüğünde güçlü ralli
Geçen hafta çarşamba günü kritik 250 dolar seviyesini aşan BIST 100 endeksi haftanın son iki gününde, bankacılık hisseleri öncülüğünde, dolar
bazında %5’e yakın prim yaparak 260 dolar seviyesinin üzerinde kapanış yaptı. YKB hisse satışında uzun zamandır ilk defa görülen güçlü yabancı
yatırımcı ilgisi, T.C. Merkez Bankası enflasyon raporu sunumunun ve ardından para piyasası kuruluna yapılan atamaların piyasalar tarafından olumlu
karşılanması, Türkiye risk priminin uzun zamandır ilk defa 400 seviyesinin altına geriletti. Kredi faiz tavanında yapılan düzenleme ve risk priminin
gerilemesi özellikle bankacılık sektörü hisseleri için tetikleyici oldu. BIST 100 için bundan sonraki hedefler dolar bazında 270 ve 280 seviyeleri olarak
önümüze çıkıyor. Hızlı yükselişin ardından yaşanabilecek geri çekilmelerin alış fırsatı olarak görüyoruz. Özellikle bankacılık sektörü ve holdinglere
olan ilginin uzun soluklu olabileceğini düşünüyoruz. Bugün yurtdışı piyasalardaki olumlu havayı takiben BIST’de de alıcı bir açılış görebiliriz. 2Ç23
finansala tablo açıklamaları (Tüpraş ve Aygaz bugün, Koç Holding ve Migros yarın ve sonraki gün) hisse bazında ayrışmalar yaratabilir. Teknik
bültende bugün ön plana çıkarttığımız hisseler : ALARK, AGHOL, AKBNK, KCHOL, SISE, THYAO, VE TUPRS.
https://news-files.foreks.com/attach...ri31072023.pdf
Mahalle yanarken temiz kız saçını tararmış...Yapacak bir şey yok. Herkese akıl ve beden sağlığı dilerim...
Boş ver,en iyi yatırım akıllı yatırımdır,az ve öz olanı daha makbuldur,garanti bile 43 olmuş,daha düne kadar 22-25 idi,esas yeri 7-8 idi bir ara,işbank 4.50 buraları kuvvetli destek noktasıydı,şimdi 5-6 kat katladı,tepeden alanlar hüsrana uğrar,dipte çok hisse varken takılmak akıl işi değil,herkesin zekası kendine göredir:wave: