sayın zelig sayfa 553 e bakın lütfen
Printable View
Neden cok pis geri geldi sumdi bu 4.78 gordu hoop 4.55e dustu.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her zaman ki gibi sıçtı....
Yiyorsa versin asagiya 3k alis girdim 55 50 45 kademelerinden verirse alırız[emoji2]
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şimdi benim koyduğum resimde rüçanlar 19 a kadar yükseldi ama o dönemde onlar onaylanmadığı için satışı yapılamadı malesef anaları yani bedelliden önce elinde olanları satmak mümkündü ben anaları 18 den sattım ve yavruların ederini ödedim sonra yavrular satışa açılınca 5 lere kadar çok hızlı düştüpek satış imkanı vermedi 7-8 lere kadar yanlış hatırlamıyorsam 5-6 ay 5 /6 lira aralığında işlem yaptı sonra 10 küsür tl ye gitti o gidişte ben elimdeki yavruları 9 civarında kademeli verdim güzel para kazandım ama temah etmedik aracı kurumdaki danışmanın da etkisiyle 8 civarlarında tekrar mallandım o dönem de benim yaşadığım buydu ama o bedelli şimdikiyle kıyaslanamayacak kadar büyüktü ve piyasa çok olumlu karşılamıştı ayrıca eski fabrikanın arsası olduğu gibi duruyordu ve arsanın çok değerleneceğine dair haberler düşüyordu her gün. yani anlayacağınız bir önceki bedelli şartlarıyla şu anki çok ama çok farklı buna ne tepki verecek tahmin etmesi zor ama şu bir gerçek bu fiyatlar bence afyon için çok düşük dibin de dibi varmıdır elbet vardır o yüzden yatırım danışmanları da dahil hiç kimseye kulak asmayın kendi his ve bilgilerinizle hareket edin derim. kalın sağlıcakla
KAP: AFYON [ ] AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/800014
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...6e8f4195691bae
Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin BildirimÖzet Bilgi Kayıtlı Sermaye Tavanı ve Süresi uzatımı-Ticaret Bakanlığı onayı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 05.11.2019
İlgili İşlem Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımı
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 225.000.000
Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 450.000.000
Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni) 31.12.2023
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No Madde 6
SPK Başvuru Tarihi 07.11.2019
SPK Başvuru Sonucu ONAY
SPK Onay Tarihi 11.11.2019
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi 18.12.2019
Ek Açıklamalar
Şirketimiz Esas Sözleşmesi'nin kayıtlı sermaye ile ilgili esasları düzenleyen 6. maddesine ilişkin tadil tasarısı Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. Onaylı Değişiklik Tasarısı ekte sunulmakta olup, ilk genel kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulacaktır