Kripto para guzel hikaye...
Printable View
Kripto para guzel hikaye...
:halay::halay:... Tatarrrrrrr.. Çaylarrrr..,!!!!
İyice saçmaladı spek artık, bakkallarda Fener sakızları satıcaz deseler yine tavan yapar bu hisse...
Yarın 36,6x direnç duvarı var ama üstüne atarsa yukarıya doğru yol alır inşAllah. Ama yarını beklemeniz gerekir. Kırmaz ise gene 35xx ve 33xx gibi düzeltmeler yaşanabilir. Bakalım yukarda ayar çekenler nasıl istiyorlar bekleyelim sabredelim görelim. Ne kadar umutlu olmaz işlemde çünkü liglerin başlamasına daha çok var.
Ama belki sağ gösterip sol vurmak isteyenler olursa kim bilir. Herşey olabilir sportif hisselerde..
Çayımı demledim mis gibi çukur dizisi bitti zaten şimdi Fenerbahçe'nin dizisini seyredecegiz gibi geliyor bana bu önümüzdeki şampiyonlukta ne olursa olsun kesinlikle şampiyon olma parolası kaçarı yok ne pahasına olursa olsun.
Şahsi fikrim tabiki bana göre. Herkes kendi aklını kullanarak hareket etsin. Yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir. Vesselam
M2012K11AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacımlı guzel bır tavan oldu.
Kım verdiyse aldı tahtacı
!!! bakalım devamı gelecekmı..
Bankalara olan borç yapılandırması tamamlanmış..
. Flama oluşunca pozisyon almıştım. İyi oldu. Guzel yükseldi. Flama hedefi 44 civarı ama gider mi bilemem. Bence farklı bir hikaye var. Çünkü 23 e indiği anda soluğu 35 ye aldı. Tekrar 31 e indi . Ve bir daha bu bölgelere gelmez inşallah