Printable View
Alıntı: Originally Posted by mert45 Süpersin sevgili TOKATYILDIZI470 :) çok güldüm inanki :rules: Bu spek alacak herhalde ama Sina doğru gübreyi... sistemi tehlikeye attı
Alıntı: Originally Posted by EMLAK yazdık ya 83 altı dizdik diye.. çok bişey gelmedi ama.. bence dip bura değil... pztesi .. bütün umudumuz .b.ok un tabanına bağlı :he: Ben dediydim:drunk: Bende iki dble oldu 7:drunk:
Alıntı: Originally Posted by ENGRANDMASTER Baracın kapağını furdacıya sattığını itiraf et. şahitler var Daha bi saat var ..bakalım kaç defa daha işaretliceek :dvr::dvr::dvr:
Alıntı: Originally Posted by EMLAK yazdık ya 83 altı dizdik diye.. çok bişey gelmedi ama.. bence dip bura değil... pztesi .. bütün umudumuz .b.ok un tabanına bağlı :he: 8250 ye kadar yazıyorum ben... günlük kota bu kadar birazda pztesiye
Herifin pek durmağa niyeti yok iki gün haldırdı dikti şimdi yatırıp ..
Alıntı: Originally Posted by EMLAK nniieeeeyyyy viresiye defterini mi satmış.. :drunk: Veresiye defteri elinde Pala yerine tahsilatı yapacak.
Alıntı: Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Bu spek alacak herhalde ama Sina doğru gübreyi... sistemi tehlikeye attı Spek i de vob u da borsa yı da ..Sevgili ariston :) a havale ediyorum ..bugünden sonra artık gerekeni yapar :he::kahkah:
Mevcut oyuncuları şutlayıp yeni oyuncular ile devam edecekler gibi.