Printable View
Alıntı: Originally Posted by guneysu akşam üzeri köfteci ziyaret edilecek, sonra sonra teklelci amcanın hediyeleri ile, sofra kurulacak. otelde yatılacak, kahvaltı edilecek, biraz eskişehir gezilecek, sonra cağ şişler yenilecek, yola koyulacaktı. plan bu idi.:ok: kısmet....:notr: Plan siz nezaman derseniz hazırdır, havada ısınıyor artik :yes: :bravo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Namkör Irakı Sofrası, 3 ayların başladı mübarek olsun neyim deye, kimse ne telefon etti ne de, mesaj neyim attı! :vk: Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ne zaman yollarimiz birlesti de, ayrildi?:notr: Reha GAYA'nin 3 aylar hasreti, kandil ozlemi nerede gorulmus? :oleyo: Aninda silerim, o mesajlari!:he: Bir yazdığı, diğer yazdığına uymuyorsa, ne desin bizanslı.. !!!:notr:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Plan siz nezaman derseniz hazırdır, havada ısınıyor artik :yes: :bravo: plan neym yoh artık, suyu akışına bıraktım, denize varır elbet, yolunu bulur su... diyelim... her yazdığıma köstek olan bir muhalif davşanlılı var..
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Plan siz nezaman derseniz hazırdır, havada ısınıyor artik :yes: :bravo: Bunnarin alayinin adi "Bir araba, sidigi koyulmustur.":yes: Reha GAYA, haftaya cumartesi gunu, davete icap eder!:bravo:
Gebermezsek tabiki, 55 yasimizda kabakulak olduk, AMK!:vk:
kabaran kulaklar eyidir, daha iyi duyarsın.. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Plan siz nezaman derseniz hazırdır, havada ısınıyor artik :yes: :bravo: Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bunnarin alayinin adi "Bir araba, sidigi koyulmustur.":yes: Reha GAYA, haftaya cumartesi gunu, davete icap eder!:bravo: Alıntı: Originally Posted by guneysu kabaran kulaklar eyidir, daha iyi duyarsın.. :kahkah: Benim kulagi sittiret, haftaya cumartesi Mustafa bey cagiriyor, bik biklamadan gel! Veya, hic cene calip suyu bulandirma!
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Benim kulagi sittiret, haftaya cumartesi Mustafa bey cagiriyor, bik biklamadan gel! Veya, hic cene calip suyu bulandirma! Haftaya cumartesi akşam istanbulda toplantımız var, 10 kişilik gurup arkadaşı.. geçen haftadan kararlaştırıldı.. size eyi eğlenceler dilemek düşer bana... bu hafta olaydı gelirdim, diğer haftaya olaydı, gelirdim.. haftaya imkansız.. üzgündür, bizans.