geçen sene ekim kasım arası böyle bir çile dönemi vardı, sonrasında ne yaptığını herkes biliyor.... inşallah bu çile döneminden sonra da böyle olacak...
Printable View
geçen sene ekim kasım arası böyle bir çile dönemi vardı, sonrasında ne yaptığını herkes biliyor.... inşallah bu çile döneminden sonra da böyle olacak...
En güçlü destek olarak 1.40$ seviyesinin, alıcıların konsolide bölgesi olacağını tahmin ediyorum...
2.5 yıllık bir Aksen hissedarı olarak, hissenin kredisi bende hayli fazladır. Zirvesinden %10 aşağı geldi diye karalar bağlayacak halimiz yok.
Şirket, 2011 de 1.95$ gördüğü, 2013 de 1.40$ gördüğü yıllara göre kat be kat güçlü ve iyi durumda... Sakin kalmak lazım.
https://imgyukle.com/f/2022/08/26/nxG5fH.jpg
Analist raporlarına bakınca, agresif büyümek isteyen, dolar geliri olan, uluslararası bir şirket görüyorum.
ben analist toplantısında konuşulanlardan sonra aksene daha da bir güvendim.. pınar hanımla konuştum, teamviewer toplantısı için hazırlık yapıyorlarmış... en fazla 2 hafta daha sıkarlar, sonra patlar aksenimiz inşallah...
Kağıdın suyunu çıkardılar artık hadı demek gerek
Çok gereksiz tepki yedi hisse gerçekten.
Şirketin vizyonu belli, gelecek beklentileri ortada, en kötü çeyrek 1.3 milyar kar etmiş, sanki olumsuz bir durum varmış gibi muamele gördü borsada.
Neyse bizim gibi orta-uzun vade yatırımcılar için alım fırsatı veriyor iyi tarafından bakarsak. Yıl sonu görücez bakalım...