kiraz çin pazarındaymış,ğün gelecek paranın yenmediğini anlayacak insan oğlu ama inşallah kısa zamanda anlar,
Printable View
kiraz çin pazarındaymış,ğün gelecek paranın yenmediğini anlayacak insan oğlu ama inşallah kısa zamanda anlar,
elimden geldiğince de hayrına hala dikerim,11 sene oldu geleli ankaraya ,oturdugum binanın bahçesinde kiraz,ile dut, bayadır yiyoruz,dikmende vişne var,ziirattan alın dikin,sonrakilere isminiz hemde dua edeniniz bol olur,,babam insan oğlunun en ğüzel mirasıdır der..
asma getirmiştim,yapragı için,komşular yapragı yerine birbirlerini yerler her sene,tek laf etmem,siz neden toplamıyonuz dediklerinde,sevmiyorum
diyorum , sonra pişirip getiriler,bebeler yer,çokta bela atlattık ki şükür hala nefes alıyoz:)
ülkenin durumu ile borsanın durumu aynı paralelde seyretmek zorunda değil.. bunu biz borsacılar, özellikle viopçular olarak gözden kaçırmamamız gerekir.beklentilerin fiyatlanması, yenilerin ortaya çıkması, teşvikler, regülasyonlar bunların hepsi borsanın seyrine etki eder..ülke ekonomik olarak perişan durumda olabilir ama borsa coşabilir.. veya tersi..
viop ta bulunan enstrümanlar esasında hem spekülasyon hem de hedge için kullanılablir (ve ayrıca arbitraj).. piyasalardaki haberlere ve beklentilere dayalı volatiliteyi bu tür enstrümanları kullanarak işlemlerimize dahil etmeliyiz ki masadan bizi atamasınlar, riskimizi yönetebilelim.. ancak masada işlem yapmaya devam ettiğimiz sürece fırsatlardan faydalanabiliriz ve para kazanmaya devam edebiliriz..
Seçim bu ülke için kurtuluştur. Ama bu iktidarla değil ülkemiz için acil demokrasi lazım insan hakları hukuk adalet sağlık ekonomi eğitim vs. Bir çok alanda köklü değişiklikler lazım. Bakın yukarıda değinmiş herkes korkusundan parasını yurt dışına kaçırıyor ya da yastık altında saklıyor gelinen noktaya bakarmınız çünkü güven yok geçilmeyen köprülerden yollardan gidilmeyen hastanelere ödenen paralar ülkenin en güzide yerleri maden arama ruhsatı verilerek delik deşik edilmesi say say bitmez.. Onun için seçim olursa farklı biri ge
Gelirse ülke rahatlar yabancı yatırımcılar gelir yastık altındaki döviz ve altınlar çıkar ülkeyle bir rahatlık gelir bist çoşar bana göre.
Şöyle kocaman 500 bin kişilik ahır tipi ceza evi yapılmalı. Ecugunu cücügunu toplayacan. Zarar ne kadar ne halt yemiş onu telafi etmeden ecuk cücükle yatsın. MK nasıl koyulurmuş görsün. Öyle tahkimle bu iş çözülmez. 128 milyar dolar olmasa bile 50 sini rahat çıkartırım. Bu ilk yapacağım.
https://www.instagram.com/reel/CO2db...=1kl5ol1wdi5in
Yakında bu hale geleceğiz