https://i.hizliresim.com/rOQQgN.png
Printable View
Terore karsi Afrin operasyonu baslamis. Allah Turk Askerini korusun kollasin.. !
Derimoddan da beklebtimiz askeri duyarliligin arttigi bu ortamda askeri giyecekler moda olacak.
Yerli ve Milli askeri botlara benzer sivil bot ile pilot montlarinin piyasaya sunulmasi onem arz etmektedir.
Amin...ve inşaallah üstad ✊
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun. Ben 1 nci körfez savaşı sırasında Diyarbakır'da görevli idim. NBC kit çantası ile yatıp kalkıyorduk. O dönemdeki yapılan hataların sonucu Irak merkezi hükümet bölündü ve Irak'ın kuzeyinde malum bir sorun meydana geldi. Şimdi de aynı politikaları uygularsak Suriye'de de aynı oluşuma şahit olacağız. İzlememiz gereken politika açık. Merkezi hükümetlere destek olup dost geçinmek. Ama malesef yapılan hatalar bizim Suriye'de Kürt koridoru açılmasına ve hatta kendi elimizle açmamıza neden oldu. Hatanın neresinden dönülse kardır. Bu operasyon yüzde yüz doğrudur ve mutlaka başarılı olmalıdır. Kararlılığımız devam etmelidir. Esad ile de mutlaka işbirliği yapılmalıdır.
AMİN.
Dualarımız tüm vatan severlere.
yılbaşından bu güne kadar olan takas değişimini gönderebilecek olan var mı. şimdiden gönderen arkadaşa teşekkürler..
Amerika pazari icin bazi olusumlar var.
bavul ticaretinin ihracaattan sayilacak olusu 1 milyar dolarlik miktar kayıd altina alinacak bu derici ve ayakkabicilarun tesviklerden pay alma oranini artiracaktir.
turkiyede markalasmis sirketlerin sorunu ölcek ekonomilerinden faydalanamama sorunudur. Derimod turkiyede 3 milyon kisi civarinda alim gucu yuksek kisilere hitap etmekte amerika deri giyim acisindan farkli bir ulke kultur farkli. ancak ayakkabida buyuk basari saglanabilir montta kulture ozel urunlerin dizayn sart.!
Alim gucu yuksek ulkelere acilmak olcek ekonomisin faydalarina ulasmayi saglar..!
https://m.sabah.com.tr/ekonomi/2018/...pazarina-dikti
Acemşah kardeşim foruma yeni katıldım bazı yazıları okuyabilir hedef beklentiniz nedir acaba kibrisi saymazsak 4 ulkede 40 dan fazla mağazası var
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
40 olur mu hiç 400 dur hatta 4000 falandır...
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
40 şehir demek istedim kusura bakmayın
Amin
https://www.aydinlik.com.tr/deri-sek...nomi-ocak-2018
Şenocak, “Rusya sektörümüz için lokomotif bir pazar. Öğrendiğimize göre Rusya’da 900 mağazası olan bir alıcı yakın zamanda Türkiye’de alım heyetleri düzenlemiş ve buradaki üreticilere yüklü siparişler vermiş. O nedenle kapasiteler epey doldu durumda. Bunlar markalı katma değerli ürünler†bilgisini verdi.
Markali katma degerli urun olduguna gore derimodu es gecememisleridir herhalde..
bir yöne çılgın kıracak bakalım ne yöne
becerebilene iyi al sat yaptırıyor 12.15-11.60 YTD
arkadaşlar kusura bakmayın konu dışı ama cep telefonuma hissenet uygulamasını indirdim kullanıcı adı ve parola giriyorum fakat onay bölümü oladığı için giriş yapamıyorum yardımcı olacak biri var mı
Mail adresine gelen linki tikla
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başka tarayıcı ile dene
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şaşırtıcı!!! Yıllardır alıştığımız derim hareketlerinden değil yükseldi düşmüyor.
ve hisse sıkıştı.. sn acemi.. hisse güven veriyor...
ya ne 12 imiş kardeşim bir duramadı üstünde....
İlla işlem sırasında kapama yedittirecek,çok agrasif hareketler bunlar
12+ üstüne birazdan tekrar atarak güzel bir gün kapanışı yapacaktır, agresif hareketler bunlar :)
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Acamşah üstat yazmayınca kağıt hareket etmiyor sanki...
Sürekli yazmaya gerek yok. Hızlı çıkışı sindiriyor. Eskiden olsa çoktan aşağıya gelmişti ve hacim de yerlerde sürünüyordu. Şu anki hareketler, ben çıkacağım diyen bir hissenin hareketleri. Ben böyle algılıyorum. Haber gelecekse eğer , o haber gelene kadar hisse belki yine böyle arada zıplamalarla, belki yavaş ama sağlam çıkışlarla hareketini sürdürecektir. Rallideki hisselerin hareketlerinden gözlemlediğim sonuç bu. Datagate , Nurol, Karel, Kelebek, Kront ilk aklıma gelenler.
Sasa 2 yılı bitiyor ve 12 katını kutluyor:) 1 tl iken bakılmazken 2 yılda 12 katı iyi miş:)
BORSAMIZ ÇOK GARİP,,, KAÇ KİŞİYİ ZENGİN EDİYOR Kİ,,,
Merak ediyorum acaba 1 yilda ayakkabiya ne odediniz?
Hane olarak harcadigini ay ay kayıd eden titiz yada hafızası guclu arkadaslar cevaplandirirsa cok makbule gecer?
Bizim hane halkı sayısı 3. Ayakkabı için yılda ödenen para ortalama 1500 TL civarıdır Daha aşağı değildir . Daha geçen ay bir ayakkabıya 320 TL verdim. ama Derimod ayakkabıyı sadece kızım aldı onu da bir kaç kere. Son bir yıl içinde Derimod ayakkabı almadı hatırladığım kadarıyla. Kendisi ayakkabı canavarı. Ortalama ayda bir ayakkabı alıyor.
Gbpusd geçen yıl 1.20 - şu an 1,39 --- 1,40 üzeri roket,,, %15 1 e 100 kaldıraç %1500 kazanç,,, 1 e 15
eurusd gecen yıl 1,05 şu an 1.2240 1 e 100 kadıraç ile 1 e 15
piyasada çok 1 e 10 olmuş,,,,
havada bekleyen piyasa,,,,
bunun havasını görelim,,,
Endekse bak derimoda bak demekki borsa düşse bunun Allah belasını verecek yükselenlere bakınca nerdeyse çoğu tavana gidecekYTD
Derımod sağlam durdu diyenlere şaşıyorum endekse hiç baktın mı da bu yorumu yapıyorsun endeks eksi olunca derimod sağlam kalsa yaptığınız yorum doğrudur diyeceğim şimdi diyecekler ki derimod nerden nereye geldi bu daha 1 kat bile artmadı diğer hisselere bak soluksuz 3 5 katlıyor YTD
iyice gerildi fırlayacak gidecek.Millet yakalayamayacak
Elbette uzun yıllar hissede olan yatırımcı enflsoyona göre zarardadır. Çimento veya demir çelik sektörü gibi bir sektör de değil, veya bilişim, bankacılık gibi. Düzenli kar üretmiyor. Anca ayakları üstünde durabiliyor. Borçlar son dönemlerde artmakta hatta.. Endekin ve diğer sektörlerin gerisinde kalması normal ama büyük beklentiler bir hissede bir kere oluşur. Bilemedin iki. Ya satış , ortaklık vs ya da büyük oranda sermaye artışı gibi beklentiler bunlar. Burada da bir çok şey dillendiriliyor bakalım nasip. Uzun yılların acısını çıkarmak için buradayız . Baktık olmuyor veya tatmin edici bir kar yaparız satar çıkarız hisseden.
macd,rsi güvendiğim 2 sağlam indikatör saatlik grafikte düzelme üretse de senet bu düşüş enerjisini yatayda harcıyor... bence harika grafik...
https://i.hizliresim.com/qGlmJQ.png
Kardeş bu 2. defa 12 üstü kapanış diye yorum yapıyorsun ama hisse senin dediğin yere yakın bile kapanış yapmadı bi sefer de sus belki spek burayı okuyordur etkileme varsa analizin tamam ama boş boş konuşup hedef verip durma YTD
Bu yorumum ist2011 e idi arkadaşlar
benim bu yil 5000 tl civari 4 kisilik bir aile... yuzdesel olarak bayan ayakkabilari %40 pay aliyor.
spor ayakkabilarida %40
%20 de ben kendim oluyorum.
derimodan sadece 2 cift ayakkabi slmisim yaklasik 500 tl civari.....
dudun dernek is guc bayram seyran derken bu yil fazla harcama olmus gecen yil 3000 tl civarinda imis...
turk insani ortalama 4.5 cift ayakkabi tuketiyor yilda kisi basina.. derimod ust segmente hitap ediyor..
ust segmentte
bayan ayakkabisinda zaten lider derimod ..
erkek ayakkabisinda da iyi siralarda..
spor ayakkabisi sektor icin muamma yabanci markalar hakim. Ama Yerli ve Milli spor ayakkabisi uretmek lazim.
4 kisilik bir ailenin yilda 5 bin tl yi ayakkabiya harcamasi normalmidir bilmiyorum...ama 2017 de bunu odemisim ayakkabiya..
bir otomobili ortalama 20 yil kullaniyoruz..
ve ortalama bir otomobil 100 bin tl civarinda..
ve 20 yilda sanirim ben ayakkabiya bir otomobil parasi odeyecegim...?
Sektorw bu acidan bakinca birlesik derimodun 500 milyon cirosu nedeniyle buyuk holdinglerin kıskacina girebilir diye tahmin ediyorum.
neredeyse otomobille basabas bir sektor farkli acidan bakinca...!:)
Acemşah üstadım yeniden bir hissede sizinle buluşmak güzel.Gönlüm isterdi ki hisseyi 8 şerden alayım ama olmadı.Hayırlısı
Bizim ayakkabı harcamamız bu yıl 950 lira olmuş.Derimoddan hanıma indirimde bir ayakkabı almışız.Çocuklar zaten küçük onlara derimodda bişey yok. İyi akşamlar.