Adam görevini yaptı gitti.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Adam görevini yaptı gitti.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gençlerbirliği küme düşme potasında gs bence rahat kazanamayacaktır. Her şey bitmiş değil . Ytd
nasıl acıldı beyler
3.57
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
inerken birinciyiz cıkarken sonuncuyuz nasıl basarıyor alla alla
Kani bozuklar iş basında ondan
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdan (3,54) dönüp düşene(3,93) kafa atmasını bekliyorum
basaksehir in bu hafta puan kaybetmesi lazım.... gsray ı zaten yenmek zorundayız orada puan farkını 1 tutuyorum mecburen... bu hafta sıkıntılı gorunuyor ...
Dün bazı arkadaşlar kağıt düşerken sevinç naraları attığımı düşünmüş sanırım, evet her topikte düşüşten zevk alacak mazoşist tipler vardır, ama ben onlardan değilim, speğin ses vermesine ironi yaptım, ama bunu anlayacak arkadaşlar olduğu gibi anlamayacak arkadaşlarda olacaktır.. Ellimde hisse var niye düşmesini isteyim :vk:
Dialektik ben anladım seni kardeşim sen seslendim spege oda 3.55 i gösterdi bize saolsun iyi aile çocuğu
ümmüğümüze ilmeği geçirdi ********.. kuzu kuzu bekliyoruz!!
Yukarıdan alan çok var bu soyguncular bjk satıp başka senet aliolar millet satmadan gitmez zaten spek takım yöneticiler işin içinde takımın tümü yabancı neredeyse bunlara para de gözunun yaşına bakmaz isterse bjk sonuncu olsun o vizyon Yok bunlarda
Serdar Ali Çeliker'i nasıl bilirsiniz ortaklar? Bugünkü yazısında Katarlıların sponsorluktan daha çok, AŞ'ye ortak olmak istediklerinden bahsediyor. Acaba diyorum... Bu baskı filan... Ondan mı ne dersiniz?
http://www.haberturk.com/yazarlar/se...sponsorluk-mu#
BEŞİKTAŞâ€™IN KATAR İLİŞKİSİ Satış mı, büyük sponsorluk mu?
*
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Katar ziyareti malumunuz. Başkan Orman, yanında başta Ethem Sancak da olmak üzere birkaç iş adamı ile Katar’a gitti. Kamuoyuna yansımayan kısım ise bu ziyarette çok önemli bir siyasi ismin de bulunduğu. Katar’ın en önemli isimlerinden biri ile yapılan görüşme duyurulduğu kadarıyla önemli bir sponsorluk anlaşması için. Ancak bana gelen istihbarata göre Katar sermayesinin Beşiktaş hisseleri ile de ilgilendiği yönünde.
Bir süredir süregelen; İstanbul’da da başlayıp Katar’ın başkenti Doha’da devam eden görüşmeler zincirinin sonucunda seneye Beşiktaşâ€™ın ciddi bir sponsorluk anlaşması yapacağı konuşuluyor. Ama kaynaklarım diyor ki; “Sponsorluk ile başlayan bu ilişki bir süre sonra A.Ş.’nin en azından bir kısmının satılmasını da kapsayabilir.â€
:)) sponsorluk olacağı kesin gibi, çeliklerin bağlantıları sağlamdır..ama satış için zemin hazırlanması gerekir ki, çarşının satışa izin vereceğini düşünmüyorum..Beşiktaş beşiktAŞK lılarındır..o yüzden ortaklık değil sponsorluk olacaktır.. baskının sebebide bu olabilir bencede..kokusu çıkar yakında :ok:
Çarşı makul bir satışa karşı çıkmaz, takımı guclendirecek şeyi destekler, borsaya açılmasına da karşı olmaliydi o zaman , % 49 satilmis zatan
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
% 20 sine 200 milyon € veririm dese ne yani kötü mü gelen paranın hepsini banka borçlarını kapatsa üstüne reklam geliri olarak katar havayolları için de yıllık 15 milyon € 4 yıllık ......... çok iyi olur çokk....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
birisinin sahibi olduğu bir takıma aidiyet hissedermisin, aşkını para için satarmısın, sana ait olan bize ait olan bir yapıyı birilerinin olmasını, haraç mezat satılmasını ben kabul etmem, hayatta para ile satılamayacak şeyler vardır, biz ingiliz değiliz ki para için satalım takımımızı, sponsorluk gelsin, ne güzel, isterlerse 1 milyar versinler, AŞKımz satılık değil..
haberin hisseye etkisi 1 kademe görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.
ts de aynı haber yayılmıştı nerdeyse %20 yapmıştı...
Kısa vadede tam bomba hisse
önümüzdeki hafta açıklanacak olan bilanço
şampiyon olamayacağı fiatların içinde şu an
birde olursa :)))))))))
Katar fısıltıları dolaşmaya başladı.
halkbank hisselerimi 9,05 sattım bjk aldım bu hafta biraz daha ,,,, yahu ben sattıktan sonra mı cıkıyor bu kagıtlar
https://www.haberler.com/yildiray-ba...726841-haberi/
Yıldıray Baştürk: Şampiyonluk Yolunda Beşiktaş Favori
Eski milli futbolcu Yıldıray Baştürk, "Şampiyonluk yarışı kızıştı. Benim görüşüm; Beşiktaş futbolu ve kadrosuyla şampiyonluk yarışında favori." dedi.
Takashttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...20abd1361a.jpg
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende kardeş 4.45den aldığım 40.000 lotu 4.15den sattım tüm param bunda idi bu arada dedim büyük denizde boğuluyum bir ev parası ile 9.50den
halk aldım bu küçük dere artsa artsa 2 lira artar onuda Allah bilir ne zaman bu hisse sadece zaman kaybı imiş .çıldırttı beni
bu güne kadar bu baskının nedeni bu muydu... hisseyi toplayıp yavaştan şimdi yavaştan haber yaparak satış için zemin mi hazırlıyorlar!!! eger katarla hisse satışı ve ya büyük bir sponsor anlaşması çok güzel olur.. birde süpriz şampitonlukla beraber süpriz rakamları görebiliriz...ytd
bende sattım haram zıkkım olsun allah kalanlara sabır versin kalın sağlıcakla
Akşama patlar
bir köşe yazarının gazlamasıyla kağıdı iyi pazarladılar birkaç gündür!! katarlılar geliyor; bir de şampiyon olursak diye diye iyi itelediler!! vallahi billahi dakika durmayacağım hissede ama çok zarardayım!! benim beklemekten başka çarem yok!! ama gaza gelip alanları iyi s.....
Neyi gazladılar hisse bütün olumsuzlukları fiatlamış durumda kupada beraberlik yattı dediler şampiyonluk gitti dediler fiat bu düşüncelerin yüzünden buralara geldi. Ama daha giden yatan bir şey yok. Haftaya tahminim bilanço gelecek bu bilançoyu digerlerinden farklı bekliyorum. Yada şöyle söyleyim öldük bittik desem bu fiatlardan yüzde 10 zarar eder satarım. Ama sponsorluk hisse satışı kupa şampiyonluk bu beklentilerden bir tanesi bile kar etmem için kafidir.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beşiktaş tüm sezon olumlu işler yaptı...Hisse bir türlü çıkmadı.. hatta çok düştü...Hatırladığım en kötü yenilgisini Başakşehirden aldı...Bayern münich yenilgisi zaten bekleniyordu..bence önümüzdeki 2 haftalık fikstür ..Rakiplerin puan kaybetmesi için uygun..Benim düşüncem bu iki haftada beşiktaş avantajlı konuma gelebilir...y.t.d...
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:[/SIZE][/B][/COLOR]
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
Ha bu ibino spek sampiyonluguda pirimlemezse baska sozum yok zaten..