https://i.hizliresim.com/Ro0E7I.jpg
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
https://i.hizliresim.com/Ro0E7I.jpg
Mesela...
2018 ocak ve şubat aylarında Feridun bey ve Ismet bey ortalama 4.5 Tl den 400 bin lot hisse satmislardi oyaktan. Nakit ihtiyacı için.
Bugüne kadar bir anlam verememiştim. Şimdi anladım
Ben 500 lotu satincaya kadar o zaman göbeğim çatlarken.....
Oyak 4 kerede 100 erbin lot işlem ile malı sattı.Hic alış yapmadan sadece 3 ya da 4 kademede satıştan vermişti.
Kim alirki demistin o zamanlar zararda bozuk sirketi
Alanın bir bildiği varmış demekki...
Artık karda....Alan kişi
Kaç yılında oldu bu rehin olayı bilen var mı
2018 temmuz ama gününü hatirlamiyorum[emoji4]
Erken mi sattık ne [emoji849][emoji4] neyse hayırlısı olsun. Herşeye rağmen seninle güzel zaman geçirdim emnis.
Asla yatırım tavsiyesi değildir...
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlısı olsun.
Fiyat 4/. 4,50 civarı....ama oyun o değil öyle olsa 0,80/0,90 kurusta yaparlardı...
Şöyle olmalı , !
O fiyatlama ve o bahsettiğiniz zaman gerçekten sattılar, ne zaman aldıklarını tahmin edebilirsin.
Bı yanlış var ancak, bunu zaman gösterecek...fiyatı yukarı çekme meselesi değil ,bunu yaparsın ama satabilmen için oluşum gerekli.Altını dolduracak birşey.
Bakalım göreceğiz.
Yada yeni kaynak buldular ve bilancoyu düzelterek oluşumu tetikleyecekler.
Neden 6,60 civarı önemliydi tahmin edebilirsin.O fiyatlamaya kadar tahtayı forse edip malı yiyenlerdenim. Gerçekten sattıklarını bu nedenle biliyorum.
Ama Feridun Uzunyol işi bilir , ..
Önce diriyi öldürdü (ama isteyerek ama şartlar gereği), sonra toprağa gömdü...şimdi ölüyü diriltiyor ama ne zaman topraktan çıkartır, sağ olursak göreceğiz.
Büyük zarar ettiğim tahtalardan biridir , ancak yarasını pkart tan, karını burce den alabildim.
Azda olsa var.
Hayırlsı bakalım.
Saygılar
craps, pawnstar, svilengrad
Bu arada burce ile beni tanıştırmıştın dostum, Mesajın dün gibi aklımda.
Var mı ? Dikkatini çeken tahta orta ölçek Kobi sanayi şirketlerinden..
Malum ben 7/9 tahta hariç hiçbirini izlemiyor ,bakmıyorum.
craps, pawnstar, svilengrad
Malı yukarı giderken satmadılar ki. 2017 ekimde gördü 6.66 yı ve orada hiç patron satışı yoktu.Oralarda bu işi bilenler satmıştır:) ( Tahmin)
Sonra oradan aşağı inmeye başladı. 2018 0cakta 5 lerdeydi. Hacim çok düşüktü. aşağı doğru verdiler.Gerçekten satmışlardır buna itirazım yok. Ama kime.
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Burceden ben kazanamadım. 4 Tl satmıştım.
Nasip olmadı.
Şu an pek öyle hisse yok aklımda.
Bende zaten kendi hisselerine bakıyorum
7/9 ne anlamadım da? Kaderlerimiz ortakmış dostum bende eminişte batıp pkartta zararı toparlayanlardanım sonrada gsdho de birşeyler aldım.
Sayın Üstad,
Kap taki 3 ay önceki habere göre hisse ile ilgili kısıtlamalar pazartesi sabah bitecek.
Sonra ne olabilir?
Borsa*İstanbul A.Ş.*Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin*5. ve 6.*maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi*kapsamında Eminiş Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. (EMNIS) payının piyasasında*gerçekleşen işlemler*nedeniyle EMNIS payında 08/06/2020*tarihinden*itibaren*3 ay süreyle mevcut "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı"na ilave*olarak "Brüt Takas" ve "Emir Toplama Aşamalarında Denge Bilgisi*Yayınının Kısıtlanması" şeklindeki önleyici tedbirler uygulanacaktır (Tedbir*kapsamında ilgili sıralarda açılış, kapanış ve tüm diğer tek fiyat bölümlerinde*emir toplama süresi boyunca denge seviyesine ilişkin fiyat, miktar ve kalan*miktar değerleri yayımlanmayacaktır. İlgili sıralarda geçerli olacak seans*akışı ve seans durumlarına ilişkin bilgi 09/08/2019 tarih ve 2019/55 sayılı*Borsamız duyurusunda yer almaktadır). * *EMNIS payında tedbirlerin*uygulanacağı son tarih 07/09/2020'dir.
Sayın zanax27
Bu sistem bizim lehimizeydi. Alış ve satışları göremiyorlardı. Zaten bakıyordum 15 kademe boş oluyordu mesela
Tedbir gelmeden önceki gün örneğin akşama kadar tabandan tavana kadar eşleşme gösterip ne kadar alıcı satıcı var görmüşlerdi.
Bundan sonra ne olur sorusu çok zor bir soru. Ben amatörce bakıyorum. Bu haftaki yükselişi bu kadar sert beklemiyordum itiraf edeyim.( Bu arada pazartesi de tedbir var salı kalkıyor 7 eylül dahil çünkü)
Ama benim bir hayalim vardi geçen yıl yazıyordum. Bir frigo olacak inşallah diye ve oldu. (Frigo 6 Tl ve 8 tl iken eminiş 0.80 kuruşken yazmıştım. Hedefim oydu)
Bundan sonrası için ise bir yorum yapamıyorum artık çünkü öngöremiyorum. Kimseyi yanıltmak istemem.
Yine mutat haftalık usd log grafik ile sonlandırayım yazımı
https://i.hizliresim.com/Nu4UzD.png
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Amatörce çizilmiştir
Sevgili Thunderbolt sizin grafiğinize göre tavan serisinin sonuna gelmiş gibi.
Keşke 9 TL görüp sonra dönseydi.
Ne yapalım bir dahaki sefere o zaman
Yatırım tavsiyesi filan değildir
Sevgili ciğerci
Çok bilinmeyenli denklem var şu anda
O yüzden isin içinden çıkarmadığını söyledim
Yorum yapmadım
Kırar demek de doğru olmaz
Kırmaz demek de
Soru Kıracak mi kırmayacak mi
Kırmızı kanaldan çıkacak mi
Kırmızı kanaldan çıkmayacak mi
Üstteki yeşili hedefleyecek mi
Vs Vs
teşekkür ederim
Rica ederim
Birde Tl bazlı haftalık bakarsak onda da şöyle bir durum var
https://i.hizliresim.com/dElP7l.jpg
Bu taraftan da bu tl bazlı takoz ve ABCD formasyonu var çalışan....
Diğer taraftan saatlik 99.30 olan bir rsı var
O yüzden iş karışık sevgili ciğerci....
En iyisi topu tahta yapiciya bırakalım
Ne yapacak görelim
Şirket 9 aylıkta iyi bir ihracat yapar ve elle tutulur bir kar elde ederse önümüzdeki senelerde (2021-2022) mutlu sonla biten bir hikayemiz olabilir. Ben bu hisseyi sayın Thunderboltun ayak izlerini takip ederek 1,5 lira iken fark ettim ama ne yalan söyleyeyim bu günlere bu kadar hızlı geleceğine hiç ihtimal vermedim. Frigoyu kumarbaz yanım sayesinde temelden teknikten anlamazken buldum ve hala tutuyorum, Eminiş e ise temel analizi öğrendiğimi zannettiğim için uzak durdum ve biraz geç katıldım. Bundan sonrası artık şirket yönetiminde, umarım bu hisseye umut bağlayan herkes kazançlı çıkar.
Inşallah ulaşır sevgili cigerci
Bu sadece sizi degil bizi de memnun eder tabii
Son 1 haftada yazılanlara bakılınca her ne olursa olsun minimum 9 TL ve üzerinde ralizasyon planı var veya umutla ne olacaksa olsun biz sonuna kadar gideceğiz düşüncesi hakim. Zaten dibi gördük daha kötü ne olabilir ki?
Pandemi sürecinde ambalaj ve sterilizasyon sektöründe işlerin kötü gitmesini beklemiyorum, keza konkordato ilan edip aile şirketi olarak batırmak yerine ileriki dönemlere dair kazanç umudu taşıdıklarını belirtip yasal bir süreçte resmi destek aldılar, bilir kişilerden. Mahkeme süreci, mali tablolar, emanette duran 1.200.000 lot, dolaşımdaki hissenin azlığı ve uzun süren bu bekleyişin sonunda içimizdeki umut halen yeşil. Kısa bir duruş, geri çekilme, soluklanma veya adına ne derseniz olabilir ama daha iyi rakamlar ile ilgili bir beklenti herkeste hakim sanırım. Hisseder aile üyeleri gibi bizler de artık bu hissenin birer parçası olduk, içimizdeki daha iyi günler de olacak umudu içimizde. Ytd, sadece şahsi fikrimdir. Tüm yatırımcı dostlara bol bol kazançlar dilerim.
Emektar hissemiz 8 TL olmuş satmayan kaldı mı veya satan var mı 🤔🥴?
İşbankasındakilerin bir bölümü bendeydi,
Ortalama maliyetim 7,20 civarıydı, Bereket versin, yarın ki takas görünürlüğü korkusu sebebiyle vedalaştım, kalanlara hayırlı olsun. Ytd
Bir bölümü derken yüklüydü herhalde ?bereketini gör...
Pasta var mı?
https://i.hizliresim.com/8pPgsV.jpg
Allahım ne olur yarın da tavan olsun yeterli
https://i.hizliresim.com/9UMg6a.jpg
Hayrını bereketini görün inşallah
Hayırlısı olsun
70-80 bin lot senin değildir
Aç gözlülük yapmayalım 7 tavan olmuş kağıtta ağlamayalım 😊😊😂
Sizler için sevınıyorum kendı adıma uzgunum keske zamanında hata yapıp cıkmasaymısım o zamandan beri neredeyse 1 e 1 yapmış ne yazıkkı son pişmanlık fayda etmıyor