Her şey şahane bedelliciler yüzünden dayak yiyoruz kaç gündür ,
Printable View
Her şey şahane bedelliciler yüzünden dayak yiyoruz kaç gündür ,
yarin
10.50
10.65
arasi alislarimizi girelim
artik klasik oldu ayip be
yatırım tavsiyesi degildir
Hayır yani bakmışsın incelemişsin revizyon yaptırmışsın neyi bekliyorsun daha onay için , 82 gün olmuş galiba ,
SPK nedir piyasanın güvenliğini sağlama yatırımcılara güven duygusunu verme , güvenilir yatırım ortamı sağlamak değilmi , bu spk ( mbk) ne yapıyor tam tersini , herkes bedelli yapıyor şimdi yatırımcı gelir mi bu saatten sonra , bedelli ye gerçekten ihtiyacı olan firmalar bu finansmanı sağlayabilecek mi ? herkes bedelli hissesi gördümü kaçar bu saatten sonra , 3-5 terörist manipülatör hırsızlık yapacak diye şirketlerde zor durumda kalacak , bedellide kalacak hisseleri alacak sibel , ben bu saatten sonra bununda işin içinde olmadığından nasıl emin olayım belkide anlaşmalı kalanları ucuzdan alıyım derdin de , bir bedelli 82 günde onaylanmama durumu olmaz bu kabul edilebilir birşey değil , 3 ayda herşey değişiyor dünya farklılaşıyor 3 ay bekletilmez şirket yatırımcılar ,
Yay geriliyo iyice...
Faaliyetler son hız devam, 2020 başındayken tahmin edemiyeceğimiz hacimler oluşuyo son günlerde, muhtemelen çoğumuzun maliyetler çok aşşalarda, bence sadece ve sadece sabır arkadaşlar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
2000 lotum için onay geldikten sonra nekadar para ödemem gerekecek.
%195 bedelli için.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yaklaşık 6 aydan beri aldım bekliyorum bedelli konusunda artık işin cılkını çıkardılar, bence şirket yöneticilerinde bir anormallik var spk gerekli hazırlığı yapıp götürmedikten sonra kurum ne yapsın, ister kasti ister sehven olsun denilecek bir kelime bulamıyorum ne yapılmaya çalışıldığını anlaşılır gibi değil tamamen düzmece kurmaca tek kelime ile yazıklar olsun beceremiyorsan kapat git yapma insanları beklentiye sokma
Bunların müdür A1 ekonomide MB ye bazen verip veristiriyor Murat mi ne ona mı kıl oldular acaba
Bu kadar gecikme normal mi? İptal olursa diye korkuyorum ve iptal gelirse bizim kaybımız ne olacak
Keşke iptal olsa , bedellinin bir hayrını görmedik zaten bedelli olayından dolayı şirket % 1 bile + yemedi , diğerleri gibi bedelli diye % 100-200 + yemedik , şirket şu an faaliyet sonuçlarına göre bile en az 20 üstü olması gerekiyor , faaliyet iyi gidiyor şirket 2 veya 3 çeyrekte bu bedelli parasını koyacak kasaya bedelliye giren diğer şirketlerde belki o bedelli paralarını 3-4 senelik karlarıyla kasalarına koyamazlar , ama ky bunu göremiyor ,
SPK nın da kesinlikle kastı var bu işte ,
Bari tahvili onaylatsydılar iyiydi
SPK (MBK) vasfını yitirmiş duygusal davranıyorsa tahvil mahvil onaylarmı,
Arkadaşlar arayan var mı şirketi yada spk yı? Herkese günaydın buarada
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk nın tweetten sayıyor sövüyorum ben 😂😂😂
Öyle bi küfür edesim varki, la havle diyorum.
İnfoyada başladım tweetinddm saydırmaya sürekli yazacam , hani likitide paylaşımı yapacaklardı hiç alım yok , kapta açıklanmıyor , böyle sahipsiz bir kaç ipne speğe bırakılırmı tahta info tarihindeki en yüksek çeyrek karı açıklamışken ve son çeyrekte belki 2 katını bile açıklayabilecekken , tabi spek info hesabından yaptığı için katliamı bunlarda göz yumuyorlar belki , belkide spek sibel adına mal topluyorda olabilir bilemeyiz ama pis bir oyun olduğu ortada
Sizde yazın spk(mbk) ve info tweet vb nerden yakalarsınız , ayıp valla bir aracı kurumun böyle muamele görmesi,
Cimer e mi yazsak ? Hepimiz
AL SAT TUT YTD
Valla olur orasıda , ben yazacam , millet investing vb gibi sanal ortamda sayıp sövüyor orda sayıp sövmek sahtekar spek ve iş ortaklarının işine geliyor nabzı ordan takip ediyor ona göre ayar veriyor tahtaya , spk ne yapacak bir derin hissemidir nedir 1 senedir adamı başaşağı edemediler böyle bir kurum burası işte , verdikleri ceza 6 ay işlem yasağı 😂😂😂😂 , spk tweetten yazarkende spk info tahtasında bir alt edeceğinden değil zaten vasfını yitirmiş bir kurum burası, en azından ne kadar değersiz bir kurum olduğu yatırımcı gözünde ne değerde olduklarını görsünler diye yazıyorum , 15 seneden fazla bu borsa yatırımcısıyım zerre kadar güvenim yok bu spk ya ,
Önceki onaylanan bedelliler , katmerci akp nin adamı , ittifak akp nin adamı , petkim akp nin adamı socarın , 😂
kiler , ihlas gm hepsi akp'nin adamlari zaten !
ancak biraz ertelerler ! bu kadar stres yapmaya gerek yok
yil sonu 50 alti kar olmasin yeter ! heleki 55-60 olsa kim takar spk'yi
panik yapip forumlarda da yazinca adamlar burdan nemalaniyor, yukaridan verip asagidan aliyorlar bugun panikcilerin mallarini asagidan yine alirlar.
bakalim nasil acacak, asagi geldiginde alim firsati oluyor bana da artik. 2-3 bin lot ekleme yapiyorum ! yola devam
elbet bu devran bitecek belki dün bitmedi ama cok suresi kalmadi.
bitse kurtulsak ve onumuze baksak
Hocam bende depodaki bazuka mermilerini çıkardım. Azar azar 3 4 haftalık sıkacağım bazukaları. Sibel gökalp 18 milyon tl vermiş rüçhan alacam demişse bi bildiği vardır. Yeterki kar her çeyrek fazla değil %10 ile %20 arası artsın. Sonuçta iyi transferler yaptılar başka aracı kurumlardan. Hacimleride maşallah, özel aracı kurumların banka hariç en büyüğü olmalarına oynuyorum. Tutarsa ihya eder, ama tutması için gerekcelerimiz var
Kiler gyo u unuttun hocam. Adam marketcilikten gelmiş. Bildiğin mahalle arası market. Yüzde 400 bedelli bedir anam? Onu bile onayladılar, bunu onaylamadılar. Onaylamayın, spek basarsa bassın, bazukalar hazır.
Beyler monazora vardı. Günlük ne kadar para kazandı diye hesap yapardı. Gitti mi kendisi? Mesela dün ne kazandı ort hacimle gelirleri ne kadardı? Hacim gene maşallahdı.acaba oranımız ne? İşmenin yarısı hacimimiz var ama ort komisyon oranımız hala on binde 1.3 mü? Twitterde barış yılmaz bey işmen onbinde 3.2 alıyor işmeni, infoyu onbinde 1.3. biraz artmadı mı acaba?
Kiler gyo bedelli onayı 496 milyon TL , karı ise 20 milyon galiba bedelli bunun için hayati ölüm kalım meselesi bu karla bu bedelli parasını 20-25 senede çıkarır , info kar 34 , büyük ihtimalle son çeyrek 25-30 , bedelli parası 60 milyon , bedelli gelse ne gelmese ne bu bedelli saçmalığı ile hissenin ağzına ediyorlar sanki bedelli açıklanınca çok yükseldi , komedi valla 😂
sadece dun 5.7 milyar islem hacmi yapmis %1.5 dan baz alsak 855 bin lira kredi o bu su ivir zivir 1 gunluk komisyon gelir 1 milyon TL
İlk 10 kademe alıcı 237 lot satıcı 30 bin lot:)
Yönetmen SPK , Oyuncular spek ve info , reyting kırar bu film 😂
Sibel de en ön koltuktan bilet almıştır elinde mısır diğer elinde hesap makinası ne kadar düşükten toplarsam , spk nın komisyonu düş vb ne kadar para kaldırırım hesabını yapıyordur 😂
Teşekkür ederim
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brezilya dizileri gibi entrika dönüyor resmen
Tahtayı böyle dengede tutma çabaları aklıma üst pazara çıkmak için gerekli olan likidite kriterini getirdi. Daha önce bazı arkadaşlar paylaşımını yapmışlardı yanlış hatırlamıyorsam kabaca belli miktar parayla kağıtta oluşan oynaklık anlamına geliyordu. O şartı sağlayıo üst pazara mı geçmeye çalışıyorlar acaba ne dersiniz ?
İnfo yatırım yine dönüp kafamıza vurmayacaksa iyi gidiyor :) şöyle de bakmak lazım her gelmediğin perşembede bir perşembe daha yakınlaşıyorum sana ve belirsizliğin sonuna ... :)