Millet bıkmış yaptıklarınızdan ,, Bir kerede milletten yana olun yahu ,,
Printable View
Millet bıkmış yaptıklarınızdan ,, Bir kerede milletten yana olun yahu ,,
Kardeşim millet sizi neden ciddiye almıyor o zaman onu açıkla ,, neden oy vermiyor... neden biliyon mu ,, yaptığınız kötülüklerden
yahu insan sorar ey Türk halkı neden bize güven miyorsunuz diye
İşte millet gerçekleri görüyor. Millet boşuna bu kemale oy vermiyor. Adam 1 liralık körüyü yandaş müteahhite 10 liraya yaptırıyor. Özelleştirmeler hep ucuza hep tanıdığa gidiyor. Bizim köyün yolunu bile Vallahide billahide dinim üzere dünürlerinin üzerinden yaptırılıyor. 20 krşluk taş alımını bile 75 krş alarak vatan millet sevgisini gösteriyor. Daha neler neler. Ben Kemal kılıçtaroğlunu istemiyorum. Ve bu yüzden EVET demiyorum.
kaç seçim geçti hala ders çıkarmadınız ,, hep aynı kafayla devam ediyorsunuz
Hayırcılar siz referandumu boşverin ,, Türk milleti size neden güvenmiyor ,, oy vermiyor .. onu tartısın ,,çözüm bulun
Yok kardeşim bu hayırcılar adam olmaz ,,, nato kafa ,, anlamıyorlar ,, bildikleri bildik ,, Gidin bir millete sorun
chp liler bile evet çıkacağını kabul ediyor ,, millet evetcileri destekliyor dediler :)) biz nerede yanlış yapıyoruz dediler:)) bunu anlamaları bile güzel ,, inşallah millete yönelirler bu hayırcı zihniyet
Kardeşlerim millet HAYIRCILARA inanmadığından evet diyor :)) enteresan bir bilgi
Ama bu 90 lı yılları hatırlayanlar bilirler. Hatırlamayanlar candaş kanalları izlesinler. Adam kayırma rüşvet yolsuzluk yapılmayan yarım kalan projeler. Dine baskı. Toplanmayan çöpler sağlık sorunları. İşte Millet bu yüzden Kemal kılıçtaroğlunu çok seviyor.
British kesin kılıncdaroğlu ile akraba örnekleri aynı yalan tarzı ...
Kılıncdaroğlunun her konuşmasından sonra evet oyları artıyor :)) bu da enteresan bir bilgi ,, kemal bey konuşmaya pot kırmaya yalana devam
kusura bakma British terör örgütleriyle Türkiye düşmanlarıyla aynı safta olmam
İşiniz gücünüz yalan olmaz o kadar da işte bu yalanlar yüzünden millet oy vermiyor bu hayırcılara
GEVREK
Bu resimde bıyık altından gülenleri,
Bir adam zannetmeyin.
Biri bakan.
Biri bakan yardımcısı,
Bir partinin il başkanı.
++
Sokakta görünce,
Bir adam sanıyorsunuz.
Ahlak yok.
Adam diye dolaşıyorlar.
İnsan böyle bir pankartı görünce,
Ayıp der.
Pankartı yırtar atar.
Ama seviye bu.
++
Koskoca adamlar.
Ama
Sicillerinde ENSARCILIK var.
90 yıllık Cumhuriyet döneminde,
Hiçbir partinin yan kuruluşu,
Çocuklarının donuna musallat olmamıştı.
Gülüyorlar
Akıllarına ne geldiyse?
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net...be&oe=5969104E
Akıllarına ne gelmiş biliyon mu :)) kılınçdaroğlunun ssk yı nasıl yönetemediği
Yahu bir hastaneyi yönetemiyorsunuz ,, koca ülkeyi nasıl yöneteceksiniz diye sorar Millet
Atatürk sağ olsaydı kınalı sopayla kovalardı hepinizi ,, partiyi ne hale çevirdiniz diye ,, Atatürk ilke ve inkılapları bir oku sonra git evet e mühürü bas
Sn Julyen 80 milyar dolarlık özelleştirme yapıldı. Cumhuriyet döneminde yapılan ve para eden ne var ne yoksa çoğu da değerinin altında fiyatlarla satıldığı halde bu kadar tuttu. . Ha devletin bir çivisi bile artık kalmadı derseniz ona bir şey diyemem.
Hani yüz yerde yüzlerce defa söylendi ya , IMF nin 25 milyar dolar borcunu ödedik, duble yollar yaptık. Bunların toplamı 40 milyar dolar ediyor. 2.5 milyar dolar da Marmaray. 42.5 milyar dolar. Gerisi ne oldu ben bilmiyorum.
Atatürk sağ olsaydı Recep tayyip Erdoğan la efe oynardı efe ,,, Kılınçdaroğlunu ne yapardı daha önce yazmıştım :))
Hükümet koalisyonun enkazını temizlemiştir o parayla ,, bilmem hatırlar mısın 2000 yıllarından önce hastanelerini ,, ben tıp öğrencisiydim iyi bilirim ,,,
chp nin zihniyetini bu millet unutmaz affetmez ,,, bir gün sınıftayız anatomi dersi ,, başörtülü sınıf arkadaşlarımızı zorla sınıftan çıkardılar
Bu zihniyet Türk milletine bunu yaptı ,, kasten kötülük yaptı
CHP neden oy alamıyor ,, Milleti karşısına alıyor
chp milletvekili Mehmet Bekaroğlu benim üniv. hocamdı ,, chp bu zihniyetten vazgeçmedikçe başarılı olamaz
Eğer o günleri hatırlıyorsan o enkazın aslında sarışın güzel kadının enkazı olduğunu da hatırlaman lazım. Üfürükten bankalara yatırılan paralara full hazine garantisi verilip, ardından bu bankaların yüksek faizlerle para toplayıp hortumlanmasını seyretti. Bomba koalisyon hükümetinin elinde patladı. Hastaneler yapıldı. Bu işler için vergi toplanmıyor mu. Tüm yapılan hastaneleri toplasan kaç milyar dolar eder sence.
Sen diyeceksin ki başörtülü kişi okuyamaz ,, öğretmen olamaz ,, asker olamaz,, asker eşi ya da annesi olamaz ,, devlet dairesine giremez dersen ,, Türk milleti sana haddini bildirir
Millet kaç milyon dolar edere bakmaz... Millet hizmete bakar ,,, Erdoğan dan önce hastanelerde yeni doğan çocuklar rehin alınıyordu ,, para verilince bebek anne babaya teslim ediliyordu ,, paran yoksa tedavi edilmiyordu
Adam anlatıyor bebeğini 1 hafta sonra hastaneden senetle almışlar ,, unutmuyorlar ,, buna benzer olaylar hergün oluyordu
youtube den bakabilirsin eski hastane hallerine,, bu bile evet demeye yeter
Anadoluya yol yapmayacak eğitim vermeyecek medeniyet getirmeyecek ve üstüne birde terör belasını vereceksin, ve kendi zihniyetini en iyi okullarda okutacak en rütbeli kademelerde hakim savcı paşa yapacaksın Anadolu köleleşirken senin zihniyetin refah içinde yaşayacak ve gün gelecek karşına uzun adam çıkacak ve senin 80 yıllık saltanatını bitirecek ve yıllar sonra gidip Anadoludan utanmadan hayır oyu isteyeceksin. Anadolu 16 temmuzda hainlere cuntacılara öyle 1 tokat vuracakki işte o tokatla Türkiye m şaha kalkacak.
Mesela bizim bahçede fidanlar vardı bak 25 senede bu hükümet sayesinde ağaç oldular. Helal olsun hökümetimize