19 martta yapılmış bu yorum TRADER07 arkadaşımız tarafından.O zaman bende itiraz etmişdim bu yoruma ama tam isabet doğrusu.Tebrikler.
Printable View
Koçum kagıd düşerken patır patır düşüyonda çıkarken niye nazlanıyon daha bitmedimi malınız aloooo spekkkl
6,20 -6.60 arası hızlı doldurdu yüzde 5 civarı bi kazanç bunu öyle ham diye yedirmez bu sepek bu arada biraz gider gelir gibi geliyor bana
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tabi bu sepegin kendisi ise burdan yukarılara hızlı atması gerekir y.d
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5,72-6,82 kanalına hoş geldiniz.
buradan çıksa da 6,82 kuvvetli kırmak gerekecek. düşsede 5,72 bir alttaki destek.
bu adamlar hala içerden haber kokusu alıyorlar ama haber boş. ytd
bugünkü alımların sebebi buymuş. yoksa eniştem beni niye ööpst. ytd
Ne yani trumpin tweetini bilmis oluo yani sacma....trump tweetinden sonra teknik meknik kalmadi her hisse cakdi.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeter artık... hep bahane bahane...
Çıkacak kağıt her zaman çıkar.
Hisseler speklerin elinde oyuncak
Olmuş. Üç beş kağıdın dışında bütün
Kağıtlar %50-%100 arasında
Çıkış yapmıştı. Bu aralar %10-20
Arası düşüş yaptı. Bu gayet normal...
Çıkmayan hissenin çıkan hisseler den
Daha çöktü düşmesi anormal.
Ne güzel oynuyorlar. Kıçı kırık
5tl olan hisseler bile 90tl olmuş.
Sanalda kim kime dum duma... yeter
Artık. İnsanda sinir minir
Kalmadı. Öleceksek ölelim
Artık. Yeter yahuuu
Bizim rezil kağıtta her türlü ahlaksızılığı görmek mümkün.6.70'lerin üstüne çıkması beklenirken 6.64 'den alıyorlar.anlamak mümkün değil..Trump delisi yine bir şeyler söyledi herhalde döviz hareketlenmiş.Bizimkide geriye saymaya başladı.
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
artık beni hint filmleri de kesmiyor. tv kapatıp sessizce ekranda yanıp sönen kırmızı-yeşil ışıklı rakamları iizlyorum. ytd
bu hafta sonu bir açıklama gelmedi ya. haftaya ümit var değilim. devrik yazdım. ytd
Ek 18346
Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerimize olsun.
Cumamız ve MİRAÇ Kandilimiz Mübarek olsun.
Günaydın.DElidir ne yapsa yeridir miisali sabah sabah FÜZE haberleriyle uyandık.Dünyanın bir ucundan dünyayı idare etme hırsından vazgeçmeyenler bu dünyaya özellikle ortadoğuya huzur vermeyecekler anlaşılan.İnşallah güzel memleketimize ve güvenlik güçlerimize bir zarar gelmez.Ne vatki ekonomik istikrar beklemek boş bundan böyle.Pazartesi piyasaların açılışı hiçde hoş olmayabilir.
Günaydın. Tam aksini düşündüm ben de. Gerilim sonlandırılmış oldu bir şekilde. Amerika ve avanesi, söylediğimizi yaptık havasıyla sakinleşecek. Pazartesine daha çoook zaman var, ne olacağı bilinmez. Bu kadarla kalırsa Borsa İstanbul füzeleri ateşler gibime geliyor.
BECAUSE ve KERRAKE arkadaşlarım inşallah sizlerin görüşlerine paralel gelişme olur.
Günaydın ve iyi bir hafta diliyorum.
Çok sessiz
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
afyonlu arkadaşlar. dün afyonda görev yapan biri ile sohbet ettim. eski çimento fabrikasının bulunduğu yere çok katlı imar izni vermediklerini o bölgenin zemini için de bir tabir kullandı ama yazmıyorum. afyonlu olup orada oturan arkadaşlar bilgi verirler ise sevinirim. tşk. ytd
Amca satılan kısmına site yapılmadımı öyle olsa ona neden izin versinler
Herşey Güzel olacak...
Arkadaslar ben afyonluyum zemin bahanesi hikaye evet zemin kayalik degil ama baska semtlerde ornegin uydukent bolgesi afyonun en yumusak ve sulu zemini ve burada inanin en yuksek binalar buraya yapiliyor ayrica her turlu zemine kurallarina uygun temel fore kazik vs ile binalar yapilabilir ve yine ayrica dinar depreminde de uydukentte binalar hic bir sekilde zarar gormedi hatta saglam zemin ile bilinen bolgelerde hasarlar meydana geldigini gozlerimle gordum bu bilgiyi sizinle paylasmak istedim herkese iyi aksamlar ve bol kazanckar dilerim
Kardeşim peki satılan bölüme site yapıldığı doğrumu
Ben de gittim geçen ay Afyon un yeni AVM si yapılmış çok kalabalıktı bizim arsanın hemen yanında ve bahsettiğin rezidans yeni bitmiş ve fiyatlar Afyon un ortalamasının çok üstünde idi bir kaç cam da kiralık ve satılık yazılarını arayıp sormuştum Bir de dikkatimi çeken şey Avm min önündeki işlek yolu alta alıyorlardı çünkü Avm yi Afyon çarşısıyla birleştirmek için.Kısaca her şey yolunda her an ansızın herşey olabilir
Bahçeli konıuştu erken seçim dedi Döviz yine fırladı bizimkide doğal olarak yine geriye döndü tabii.7.11'e çıkarttıktan sonra şu dakikalarda 6.73'e döndürdüler
Arkadaslar kim alıyor neden alıyor bir bilgisi olan var mi
Aynen bekleyelim bakalim hayirlisi
Bahçeli bile bize karşı Afyon daha hareket edemezse yıllardan süre gelen şanına yazık allah somumuzu hayretsin güzel oluvağını düşünüyordum ama ne dış ta ne içte durmuyorlar bakalım neler görücez güzelim yurdum da
bence bahçeli de kağıda girmek istiyor olabilir😊
Cumhurbaskanından grup konuşmasında Bahçeli'nin seçim tarihine tam bir destek gelmedi harhalde.
Tarih veriyor adam dayanıklı dövüş nabzı yokluyorlar yazık çok yazık düşmanı uzakta aramamak lazım. Yazınca şikayet ediyorlar sonra siyaset yapılıyormuş diye
arkadaşlar emin olun afyon gidecekse 3.dünya savaşı bile durduramaz.velhasıl bugün kapanışını görelim.