Pardon 6 milyon lot olacaktı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Pardon 6 milyon lot olacaktı
Dususe devam 3,13 e kadar yolun var!!
Hadi mallandir bizi :)
Lanet kağıt. Ters köşeye yatırdı beni. 3,40 altına inerse kol kesmek gerekebilir, teknik olarak. Ytd...☹️
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şeker ilk seans 3,70 ortalama ile sattı malın üstüne , 2 seans 17 kademe daha düşmesine rağmen sadece 4 bin lot daha satmış, bu demek oluyorki eğer piyasa sakin olursa , şeker ve metro yarın tahtada ciddi alım yapar diye düşünüyorum,,, ytd
Kagittan bir grup cikti diger bir grup girmeye hazirlaniyor diye dusunuyorum bundan sonra kafayi bir gosterirse direkt 5 e yolu var gibi. Dipten alanlar her turlu kazanacak ama dip in neresi oldugunu tahmin edebilecek olan var mi orasi baska tabi :)
Ytd
3.13
kurtlar sofrasına hoş geldiniz
http://fs5.directupload.net/images/170920/kl4hn5y6.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +119 olurken, ortalama tahmin +147 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 22 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +399 puan olurken, en düşük beklenti -115 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 2'si negatif, 20'si pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +119
Ortalama : +147
Maksimum : +399
Minimum : -115
Katılımcı: 22[2(-)20(+)]
arkadaşlar derinlik yokmu, kim almış ilk seans görsek iyi olurdu aslında,,,
kim alıp satıyor arkadaşlar
***ANELE* *ICBCT*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Pazar Değişikliği
20.09.2017, 18:11:40
***ANELE******ICBCT*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Pazar Değişikliği )
İlgili Şirketler [ANELE, ICBCT]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Pazar Değişikliği
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Açıklamalar
Borsamız*Kotasyon Yönergesi'nin Yıldız Pazar ile Ana Pazar arasında geçişleri düzenleyen*33. maddesi ve Borsamızın 19/09/2017 tarihli duyurusu çerçevesinde, BIST 100*Endeksine dahil edilecek olan ve halihazırda Ana Pazar'da işlem gören Anel*Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. ve ICBC Turkey Bank A.Ş. payları 02/10/2017*tarihinden itibaren Yıldız Pazar'a alınacaktır.*
Bildirim İçeriği
Pazar Değişikliği
Pazar Değişikliği
Şirket Unvanı Pazarı Değişecek Payın Kodu Eski Pazar Yeni Pazar Yeni Pazar'da İşlem Görmeye Başlama Tarihi
Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. ANELE Ana Pazar Yıldız Pazar 02/10/2017
ICBC Turkey Bank A.Ş. ICBCT Ana Pazar Yıldız Pazar 02/10/2017
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/630375
Hayirli olsun
Selamlar cefaks hocam sizin tabloları cep telefonunda görebilmek için büyütme olayı var mı? Ya da masaüstünde işyeri bilgisayarından açılmıyor bunun yolu var mı? Kolay gelsin.
Tabana yapıştırsanız da satmıycam onun bunun çocukları [emoji1605]
Bilinçli olarak kişi yada kişilerce susturuluyor bugün tepki gelmesi gerekirken olana bak endexsin çok daha fazlasını düşüyor tamamen baskı
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşin arkasında muhtemelen yine çaycı var kızlarıyla bu adam girdiği yeri bok etmeden cikmaz
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adam amuda kalkirip cakiyor
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizi salak yerine koyuyorlar.
Devlet kurduğu sistemle bütün hisselerle istediği gibi oynuyor diye düşünüyorum (nacizane tahminim). Para mı lazım. hoooop sal aşağı hisseleri... Ben kesinlikle inanmıyorum hisselerin sistemden bağımsız hareket ettiğine...
+% 0,50 den hoooop -%0,50 hoooop +% 0,15 hooop -0,20 ler... Ne oluyor yahu dansöz gibi bir artı bir eksi. Ne oluyor.. Aklımızla alay ediyorlar yahu, bizimle taşş..k geçiyorlar...
isteyene veriyor hic kirmiyor yok 3.50 destk yok 3.40 destek yok 3.37 trent destegi derken adam bi bakiyor 3.50 den almis 10 kademe zarar bu hisse destek direnc di lemez sig hisse spek kagidi ne guzel 3 30 dan al 4.7 den dehlemeye basla sonra 50 kurus farkla dehlese 5 milyon lotu 2 haftada 3 milyona yakin kar tas atipta kolumu yoruldu sonra cirpinsin ky yok metronun maliyeti 3.80 di yok 4 ten aldi 4 altuna sarkmaz diye diye forunlarda ky atladi aldikca aldi maliyet dusurdu simdi aq kagidi oldu bir hafta once dunyanin enbuyuk bankasiydi;))
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Açığa satış yapanlar genel olarak yusuf Yusuf artık desene. En azından açığı aynı gün kapatacaklardır korkudan.
Aciga hic satis yapamayacaklar ayni gunde olsa.sistem elinde olmayan hissenin satisina izin vermeyecek.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maalesef açıklama o yönde değil, fiyat dalgalanmasını olduğu hissede tedbir koyacam diyor. Sasa en basit örnek hoca
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben sanki tum imkb icin anladim.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gençler nerde 6 lira olacak diyen abiniz?
Boğazım yırtıldı size trade edin yakalanmayın derken..
Sonuç;
1- Galip açıkçıları biçer. Ortalamasına takılmayın yeterince çorba aldı..
2- Algıya oynar. Piyasada az bir mal kaldı, onu toplayacak.
3- Takaslara takılmayın. Metro yatırımın alt katı Şeker yatırım onun altında Marbas.. yeterli herhalde...
4- Benim tahminim biraz daha korkutabilir, 4- 4.50 arasıda çalkalayıp soluksuz 6-6.5 a çekecek . Zamanlamasını kestiremiyorum.. Bende 3.60 dan aşağı 3.40 topladım. Artık kıpırdamadan bekleme zamanı..
5- Bu tahtayı bırakmaz. Borsaya ilk girip yaptığı tahta Tekstilbank..
6- Bir kağıt twittera, Facebook a düştüyse, ordan görüp gerizekalının biri burda mal pazarlıyorsa, o tahta keriz silkelemeden gitmez.. o yüzden defalarca uv kağıdı değil kar görünce yapıştırın diye söyledim durdum. Şimdi işler değişti..
7- son kez söylüyorum , bu tahta 6.5 görecek ama kan işetecek.. dayanabilen kalsın..
Selam arkadaşlar bu hisseden hiç bir zaman ve hiç bir kimse için vazgeçmeyeyeceğim.Aslında her zaman her borsacının uzun vadeli düşünmesinden yanayımdır ama aslolan hedeflerdir.Her hisseye girişte kendinize hedef bir fiyat koyarsınız ve bir de vade bazen hisse hedef fiyata erken vadede ulaşır ve satarsınız.Tabi ki bu her hisse için geçerli değildir mesela ben ASELSAN da hiç fiyata bakmam,satış ta yapmam param olursa alış yaparım.ICBCT gene iddia ediyorum iyi yerlere gelecektir diye umuyorum,borsada benim dediğim kanundur diye bir dayatma asla olamaz.3.82 den aşağıya alıma geçtim ve 3.13 e kadar da korkusuzca alır vr beklerim.Bu hisse için bir haber ya da iyi gelecek 9 aylık ivme yaratabilir.En iyi haber İspanya dan gelecek mahkeme haberi olur,eğer oradan iyi bir haber çıkarsa hisse güzel yerlere gelir bence.Yazdıklarım yatırım ve yönlendirme amacı taşımaz.Güzelliklerle kalın.
Benim hisse ile ilgili yazdıklarım bunlar.Tek bir Allah ın kulu 6 olur dediğimi ispatlayamazsa müfteridir ve lütfen yazdıklarına itibar etmeyin kendisi mal pazarlar ve tüyer.Benim yazdığım şöyle bir yazı da var sosyal medyada 20 binden fazla üyesi olan Borsa Tatlıcısı grubunun kurucusu Ali Gürsu bu hisse için 6 tl hedef fiyat verdi.Çok şükür yazdıklarımız ortada ve hepsinin de arkasındayız.Aman siz siz olun bu hisse 6.5 olur yazan pazarlamacılara dikkat edin.Hoşluklarla kalın.
Hay amk böyle şansın..sen ve sosyal medya mallarını tahtadan ****** ettiler zannettim.. Allahtan aldığın 3-5 kuruşluk mal.. ama koyunlar buraya geri geldiyse Galip sizi kovana kadar bizi oyalayacak..
Bak sen?? İspanyadan mahkeme haberi gelecekmiş???
Gelse ne olur? Gelmese ne olur?
Tahtayı iki kişi istediği tarafa götürüyor, çıkmış sallıyor..
Boyuna posuna bakmassın? Bir halttan anlamazsın, biyerlerden duyup üç kuruşluk hisse alır, sabahtan akşama kafa ütülersin, üstüne karı gibi car car car..
Birdaha buraya yazan senin gibi karaktersizdir..