2 80 seviyesini bi türlü geçemedi ayrıca 2 75 altına da indirmiyor YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
2 80 seviyesini bi türlü geçemedi ayrıca 2 75 altına da indirmiyor YTD
Alan satan paylasabilirmisin ZICO Bey
HTC_M9pw cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AYLIK- FİBONACCİ 1-) 3.00 2-) 4.09 3-) 4.93 4-) 5.78 5-) 6.91 ÇANAK: 8.48
NOT..!!!!! FİBONACCİ DÜZELMESİNİ TAMAMLARKEN KORKULARDAN DOLAYI HERKEZ MALLARINI SATACAK YOK ALAN KİM SATAN KİM VS KONULARLA ELDE OLAN MALLAR SPEK TESLİM EDİLECEK GÖRECEKSİNİZ...!!!!!
https://pbs.twimg.com/media/DXRHYxgX0AAihfD.jpg:large
asla yatırım tavsiyesi değildir
arkadaşın biride dikkatli olun sakın alım yapmayın aşağı doğru salacaka diyorduda hangi hakka yada halka hizmet ???
düşecek aşağı salacak diyen o arkadaş adamsan milletten özür dile yanılmışım de yok adam değilsen sıkıntı yok zaten
Adese devre kesici girdi şuna bak 88 den aşağı doğru salıyor YTD
adeseyi yukarı sürüp ittfh dan mal çıkıyormuş görüntüsü var yada öyle hissetmemizi sağlayıp ittfha baskı kurarark ittfhtan mal toplama gayeleri var. plan çok ama hangisi
Ha gayret eksiye düşmene ne kaldı YTD
adese de düşeceğe benziyor. kesiye 2,77 ile girdi şuan 2,70 oldu denge fiyatı
arkadaslar adese topiğine yazdım bırseyler herkes okusun kesılen ceza 600 bn tl cıvarı
bılhassa o arkadası uyarıyorum daha öncede ben onu uyardım dıkkate almıyor yada yazımı gormedi
http://www.hisse.net/topluluk/showth...?t=29&page=625
Dün adese bunun gazıyla çıktı ve sağlam kaldı bugün de bu adesenin gazıyla çıktı ama sağlam duramadı YTD
dün aldıkları dahil oyak elinde 510 bn adet kaldı
fibonacci duzeltmesi kac seviyesine denkgeliyor. geri gelirse kac seviyesine kadar geri cekilebilir?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oyak tan2 milyon kat satış görünüyor sabah da adese de yaptılar ittifak öğleden sonra devre keser
düşecekmi sizce satsammı acaba ya çok tedirginim
Üstadlar çin mı girdi . Alın verin akıl tutulması yaşıyorum.ya nasip lotları ufak dan artıralım
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
oyak yatirim adese ve ittfh de satista gorunuyor.burada paylasilan tablolara gore. oyak yatirimin bu tahtalar icin onemini bilen varmi.hissede yeniyim.hicte takibimde degildi.bu yuzden bilgim yok.oyak in satmasi iyimi kotu mu
alım satım için nasıl akıl verelim birader vebaline kim girecek bunun. maliyet çok düşüktü malın yarısını verdim ben dünden. birde adesede oyak yatırım alıcılı diyorlar bir resim koyulsada görsek lütfen
takiptw olanlar bilirler.mesela glyho da yatirim finansman tahtanin hakimiydi.yat fin alirsa yukselir satarsa duserdi.genelde boyle olurdu.oyak yatirimda bu hisse icin boyle biseymi.bunu sormustum.
Adese ile eşitlediler bakalım 2. Seans ne olacak YTD
Oyak 3 aydır topluyordu. Yaklaşık 2,5 milyon lot topladı 2,30 gibi bir maliyetle. Şimdi karşılıklı işlemler oluyor gibi ama yine de bilinmez.
Ayrıca yapı kredi de 2 mil lot topladı Son iki ayda
zico hocam takas atabirmisin :)
Hocam yorum alsak sanki biraz mal veriyor gibi mi alan diğer kısım fazla değil mi
Zico bey pasta guncelliyebilirmiyiz
mal topladıysa hacimsiz tavan olurdu.
yok mal toplamaya devam ediyorsa aşağı atacaktır. millet iyice bezdi. aşağı atma esnasında satmalarını beklerler. umarım yanılırız.ama 5 yıldır hep aynı hareketler. ezberledik.
2,7 leri görmesi sizi yanıltmasın, çünkü dolar son bir yılda yüzde kaç arttı. ittifak ise hep sabitti.
paramın %33 ünü devreye soktum.
2,50 nin altında %33
3,02 nin üzerne %33 hazır spek hocam
laaa artık bas yukarı yav... patlat şurayı, yoksa ölüm vuruşu mu geliyor Allah etmeye diyeceğim, bunca zamandan sonra kırmışsın şu dirençleri de, gitmeyecen mi artık...
Pasta alabilirmiyiz değerli arkadaşlarım
Bence oyak ve is biraz mal kaptirdi onu mu bekliyor diye düşünüyorum ytd