Bak buda geçen hafta
https://i.hizliresim.com/WQGJMP.jpg
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
Printable View
Bak buda geçen hafta
https://i.hizliresim.com/WQGJMP.jpg
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
Sancaktarr abii bende seninn simdiye kadar beklediginn kadar bekliycemm herhalde bu maktk da :))
Hayırlısı olsun kardeşim ama sen benim kadar beklemezsin tahminimce,biz geldiğimizde buralar daha fidanlıktı şimdi o fidanlar büyüdü artık mahsül verme zamanı yaklaştı bana göre [emoji846]
İnsallah abi
Mu kağıdı baskılamasa şimdi tavandı mu ky üstüne oynama...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Butun kagitlar gitti thy teknosa egser karel seni sectik inadim inat beklicez ytf
SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/RPn3na.png
Yazılacak çok şey varda küçük yatırımcıyız semeri yüklemişler sırtımıza yazarsak vuran daha çok olur yarın bu hisse ile işim biter...
gozde de bugün kârımızı alıp çıktık, biraz zaman kaybı oldu. Yine de kârlı çıkmak içimizi soğuttu. [emoji6] Ha buradan daha da yürür mü? Belki yürür, zaten planlı bir şekilde alım yapmamıştım.
Gelelim bizim MAKTK a, yani şu piyasa likiditesi dedikleri şeyi daha hissettirmedi ama kıpraşma yakındır. Rica ettim, spek babaya tatilden dönene kadar yatayda beklet diye. Sağolsun kırmadı beni [emoji23][emoji23][emoji23]
Sancaktar kardeşimizin alma dediği gozde yi aldık, al dediği klgyo yu almadık. Bu da bana ders olsun.
Yatırım tavsiyesi değildir!
O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
Estafurullah kardeşim ben sadece acizane öngörülerimi paylaşmıştım kesin al yada alma tavsiyem olmadı olamazda çünki böyle bir tavsiyenin vebalinden korkarım zira hepimiz şaşar beşeriz yanılabilir hata yapabiliriz,zaten tecrübe denilen şeyde yaptığımız bütün hataların toplamı değilmidir [emoji846]
111 . Sayfa hepimize Uğur getirsin inş.maktak. Tavan getirsin inş.
Yatırım tavsiyesi değildir
Benim demek istediğim sizin kesin al yada kesin alma dediğiniz üzerine kurulu değil ki bu şekilde bir söyleminizde olmadı zaten. Sizin dediğiniz gibi aman gozde de operasyon var dikkat et uyarınıza ve benim de evet operasyonu gördüm dememe rağmen benim alma hatasına kendi kendime düşmemdir. Yani bile bile lades :) klgyo ile ilgili de sizin takibiniz de olan hisseyi benimle paylaşmanız (ki emek sarfedip bu hisseyi takibe almanız ve bunu paylaşmanız herkesin yapacağı bir şey değil) benim de gerekli teknik analizi yapıp yükseliş olacağını görmeme rağmen yanlış karar verip hisseye girmememden bahsetmiştim. Tüm bu yaptığım hatalar sıcak havanın etkisinden olmalı :))) yada MAKTK ın sıkıcı hareketlerinin üzerimdeki negatif etkisi de olabilir [emoji23][emoji23][emoji23] sizin de dediğiniz gibi burada kişiler birbirleri ile paylaşımda ve fikir alışverişinde bulunur, sonuç olarak alıp yada almamak, satıp yada satmamak kişilerin kendi özgür iradelerine bağlıdır. Ben sizin benimle bu tür paylaşımlarınızı sürdürmenizi içtenlikle beklemekteyim. İnşallah başta MAKTK daki bütün ortaklar bol kazanç ile hisselerini satarlar. Haftaya rektifiye görmüş bir kafa ile kaldığımız yerden devam edeceğiz. [emoji6]
Yatırım tavsiyesi değildir!
O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
Sanki hareket var gibiytd
Kolpadann bisyler var belki bugunn 25 30 arasi bi deneme yapar yarinn icinn bi beklentimm war kendi karalamalirma gore ama benn cook prof degilim sadece dusencemi soyluyorum elite1 abi teknik yorumm yapar belki
Anlık
https://i.hizliresim.com/pW6MPJ.png
Vay arkadaş bütün hisseler gitti bi kaldi bu
Yatırım tavsiyesi değildir
Merhabalar,
Pasta var mı...
Sancaktar abi bugunn kimm batirdi hisseyi warmi gun sonu pastasi elinizde
Napcan onu . Adam hisse pazarlıyor. Kendi aklını kullanmaya bak..
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...33b1188ab8.jpg
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buyur kardeşim, ben böyle göstergelere pek itibar etmiyorum ama sen incele yinede[emoji846]
https://i.hizliresim.com/nWO44l.png
https://i.hizliresim.com/nWO44l.png
[emoji846] sende kimsin? Beni ne kadar tanıyor yada hakkımda ne biliyorsun da böyle şeref yoksunu bir iftira atıyorsun?! Aslında seni muhatab almak bile sana ödül benim için,sen ona buna akıl tavsiye edebilecek karekterde olsaydın GÖZDE topiğinde hisse suni çıkarken ona buna gaz verip sonra hisse çakılınca murat ülker e ağza alınmayacak küfürler beddualar ederek salya sümük ağlamazdın,ben hisse pazarlıyorum öylemi? Elimde bir lot gözde hissesi olmadığı halde orada olacakları sezinleyip hisseye ÇAKMAYA BAŞLAMADAN iki gün önce o topikteki insanları uyarma adına iki uzun yazı yazdım mktkm da aynı kurumların yaptıklarını anlattım dikkatli olun heran paylayabilir dedim hatta sayın cefaks ustadan mktkm ın ocak ve şubat takaslarına hareketlerine bakıp incelerse gözdede aynı seneryonum oynandığını göreceğini yazdım! Sense o aralar o topikte gelgeç çığırtkanlığı yapıyordun hisse hakkında olumsuz yazanlara içi boş giderler yaparak yatırımfinansa PEÇETE tutuyordun! Bunları yazmak istemezdim ama belki biraz utanman vardır da yüzün kızarır umuduyla yazmak istedim, şimdi sen kuş kadar beyninle insanları karalayacağına aynaya bak bakalım ne göreceksin!!
Adama kendi aklını kullanmaya bak. Dedim noldu da destan yazdınız..
Hedef girişim de özel durum kap bilgisi verin siz .....
[emoji3]elimde hissesi olan bütün şirketleri yakından takip ederim ne o suçmu yoksa, hedef kap bildirimi paylaştım çünki o şirketin hissesini taşıyorum bu doğal ama sen me ayaksın onu de hele? Elinde mktkm yok hedefgs yok ama hepsinde abuk sabuk şeyler yazıyosun,çengelköyün meşhur sebzesi gibi her yerde dolanıyorsun [emoji846]
[QUOTE=sancaktar;639212][emoji3]elimde hissesi olan bütün şirketleri yakından takip ederim ne o suçmu yoksa, hedef kap bildirimi paylaştım çünki o şirketin hissesini taşıyorum bu doğal ama sen me ayaksın onu de hele? Elinde mktkm yok hedefgs yok ama hepsinde abuk sabuk şeyler yazıyosun,çengelköyün meşhur sebzesi gibi her yerde dolanıyorsun [emoji846]
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fde16c203d.jpg senin olumlu yorum yaptığın hisseleri elden çıkarıyorum. [emoji6] [emoji2] [emoji2]
Su adama neden satasip duruyosunuz anlam veremiyorum her topikte cikiyo yaa ben bikac aydir denk geliyorum bi kotuluggunu gormedim maktk bekliyorum diyor kimseye al dmeiyor sat demiyor gozdede dumen cewrckler dedi kimseye karismadi bilgi werdi klgyo iyi dedi hisse gitti daha hatirladklrm wardir abi neden tasliyorsunuz her forumda bunlarla ugrasiyoruz lutfen ya
Haa simdi benii klgyo topiginde oldugu gibi yardakcisi vs diye nitelendirmeyin yaa da o soyle boyle va demeyin herkesin hayati kendine herkes ozgur kendisini tanimam etmem adini dahi bilmem ama dogruya da dogru denmesi lazim
Simdi isime doneyim sancaktar abi oglen unlu 82k satista gorunuyodu bu pastada olmamasinin sebebi nedir bilmedgmden soruyorum
Bir zamanlar burdaydım ve çok emeğini gördüm sancaktar kardeşin biz biliriz kimin ne olduğunu varsa teknik temel bilgin analizin atarsın forma faydalanır insanlar.bence sancaktara saracağına mynet te falan yaz sen.biz biliriz kimin ne olduğunu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öncelikle hakkımdaki güzel düşüncelerin için teşekkür ederim kardeşim,mevlam kimsenin vebalini almayı nasip etmesin ve utandırmasın tek korkum bu,
Soruna gelirsek ünlü pastada görünüyor günlük al sat yapmış ve gün sonu 60 bin ekside ama zaten bu normal çünki ünlü elinde tuttuğu hisseleri bu şekilde ufak ufak piyasa dolaşıma katacak ki piyasadaki dolaşan hisse çoğalsın hisseye azda olsa derinlik kazandırsın,yoksa bu haliyle hisse çok ama çok sığ hepsi 17 milyon 660 bin dolaşan hissede yeterli hacim oluşmuyor sabah erken kalkan spekcilik oynuyorlar baksana adam istese şu haliyle iki üç yüzbin lotla hisseyi oynatıyor[emoji846]ayrıca bu sığ haliyle gerçek uv yatırımcıya da güven mermiyor kimse satmazsa kimse almazsa hisse nasıl hacim yapacak nasıl ilerleyecek böyle kısır döngü halde kalır[emoji846]
hissenin 70-80 kurusken kim ne demis 1.40 larda neler soylenmis suan 2 lerde kim ne diyor bilmek lazim tabii ilerisi ne gosterir o nu bilemeyiz ugrasmak lazim biraz her koyun kendi bacagindan asilir ytd
Bu kagit niye gitmez 6 aydir endeks her gun yukseliyor neyi bekler yukselse bile aninda dusuyor neyi bekliyo bu ytd
unlu yu bekliyoruz hacim yaratacak :halay:
https://i.hizliresim.com/WQD1J4.png
hisse gibi forum da çok rutin ya )))) sıkıcılıkta marka makina ))) ünlü derinlik dibini yapıyo )))
ytd