Şuan baktım smartiksin piyasa değeri 221milyon kafeinin 205 milyon TL yani smartiks kafein yakaladı %10 da geçti nasıl olduysa
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Şuan baktım smartiksin piyasa değeri 221milyon kafeinin 205 milyon TL yani smartiks kafein yakaladı %10 da geçti nasıl olduysa
Finalde Smart yukarıya doğru, Kafein aşağıya doğru. Bence mantıksız bir durum.
Bir saçmalık silsilesi var ama hayırlısı bakalım, birileri fren koyuyor belli ya da hisse çok dağılmış...ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn cyberd, smart yukselirken kfein de yukselecek algisiyla hepimiz kfeinde pusuya yattik, durum bu. Gecmis olsun. Cok uzun vadede kfein daha iyi olacaktir,bundan suphem yok zira smartin cirosu ortada kfeinin cirosu ortada. Mantik almiyor, belki de smartta ciddi acikci yakaladilar.
Dinlenmek güzeldir fazla vücudu yormamak lazım...
Acelemiz yok Kfein iyi yerlere gelecektir. Mantık almayan nokta Smart'ın durumu. Sonuçta Smartın yarısı Kfein'in diye biliyorum. Umarım Smart'ın artmasının bir dayanağı vardır. Kfein'e de yanıyacaktır sonuçta ordaki hikaye neyse.. YTD
Doce satmaya devam fazla da malı kalmadı zaten credit almaya başladı Meri almaya başladı hisse çok yüksek hacimle bu fiyatlara tutunuyor trend dönüşü sinyali bence şimdilik yok bu hafta hisse için önemli
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar, algimizla oynuyor tahta yapici. Ekrandan uzak duralim, kfein uzun vade hayal bile edemeyecegimiz yerlere yukselecek buna eminim.
Veri Yönetim,
Büyük veriyi oluşturan veri tabanlarının yönetimi, veri taşıma ve ayıklama hizmetleri ile veri kalitesinin sağlanması alanlarında müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına çözümler sağlıyoruz. Müşterilerimiz veri ambarlarının efektif kullanılması ile operasyonlarını optimum sürelerde yönetirken, kanuni gereklilikleri de yerine getirmiş oluyor.
Bakin, veri analizi işinde cok buyuk paralar donuyor ve gelecekte bu iş cok daha onemli olacak. Kfein bu alanda uzman, beklemeye kesinlikle deger...
hangisi yavru bunların yeni girdik :)
Bugün diri duruyor, ben artık Smart'ın etkisinden kurtuldum der gibi davranıyor. Sanki yukarı hareket başlangıcındayız.
Ha! şöyle sıra bize gelsin artık :)
Devrede kesermiş bizimki :)
Cevap soru sormayın cevap 20 ordan bedelsiz ah aq 1 gün daha bekleyemedin
Yatirim finans aliyor sarilin kagidiniza
ilk hedefimi gerçekleştirdim......sabır kazanmanın anahtarıdır...kazanan dostlara bol ve bereketli kazançlar dilerim .
Ulan her tarafın oynuyor smart %200 yaptı sen kadar oynamadı...don tabana...
Ben kaçar https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2c09de88e1.jpg
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karel kısa sürede 2 katına çıktı linkte öyle smart yaklaşık 3 katına çıktı bu daha %50 yapmadı bile inşallah daha da gider de herkes kazanır
Bunlar harbiden bızım aklımızla dalga geçiyorlar, emsallerıne gore bedava...Ya onlar çok aptal ya da bızım beceriksiz..
Ya cefaks usta Allah aşkına ya yalvarıyorum şu genel takası at gözünü sevem ya kimde kaç lot var bakalım
Ya eskiden atılırdı buraya yok mu genel takas paylaşacak biri
citi 2245958
Yaw arkadas, sen ky'sin. Napican genel takasi. Takaslarda istedigi gibi gosterir herifcioglu. Senin gibi tek hesap kullanmiyor, 10 tane araci kurumla calisiyor. Sirketin gelecegine yaptigi işe inaniyorsan, ekrana bakmadan otur karda. Biz kylar gercekten zararda oturmasini iyi biliyoruzda karda oturmasini beceremiyoruz, bu zaafimiz da para kazanmamizi engelleyen en buyuk handikapimiz.
Ben fiyattan ziyade ilk bedelsizi beklicem kararımı ondan sonra verecem son çeyrek bilanço ve 2020 senesi kağıt için öngösteri olacak
şu takas isteyenlere cok gülüyorum sanırsın adamda 3 milyon tl var da yatırımı ona göre yapacak :D
smart geri çekilse kafein de cıkamadan geri cekilir mi ki? diğer bilişim sirketlerine göre en az cıkan bu
Teknolojik bilişim şirketlerinden bu çıkışa kerhen uyan uyuz bir şirket gibi davranıyor. Bu işte bir iş var.
Smart geri çekilirse burası geri çekilmemesi lazım çünkü onun kadar çıkmadık belki orası bitince burası da bir smart gibi olabilir
bence de kafein sadece ayıp olmasın der gibi cıkıyor. yoksa 13 falan olmalıydı
Ben hiç bir şey istemiyorum fiyat benim için önemsiz yol sonu bilançosunu merak ediyorum hadi bakalım
Endex çıktı al, endex düştü ver, halimiz bu olmuş paranoyak olduk resmen...
bu seneki 9 aylıgı iyiydi sanırım bakamadım yeniyim
https://www.linkpicture.com/q/Screen...204-123838.jpg
Satan vakıf, satışının bitmesi lazım...