http://pirikaptan.com
Printable View
10 milyon sermayeli son 3 yıldır kârlı ve temettü dağıtan şirket 6.5 lira evet bizde bu oyunlarla malımızı kaptiracağız genel kurul tarihi ve temettü tarihi lutfen
Citi ve yatırımda satıp gitsin bir an önce amaçları belli
Yaırım , Merliyn derken şimdide Credit satmaya başladı.
https://s19.directupload.net/images/200306/2v4jkgmn.jpg
haftalık takas
50 kuruş 1 lira temettü dağıtacak yillar yakın
Aradan şu bıyıklı citi çıksın elindeki mali alsınlar 6 liralardan sonra 3 aylık gelsin temettü gelsin
Yabancı alır oley yabancı şu kadar hisse aldı güzel olacak uçacak.Hisse gitmez şu yabancı çıksa da hisse gitse falan filan.
Sayın cefaks@ affınıza sığınarak bir sorum var samimi bir şekilde cevaplarsanız çok memnun olurum .
hangi hissenin forumuna girsem neredeyse hepsinde sizin veri paylaşımlarınız ve sabahlarıda anket verileriniz var bu kadar işi nası ve ne zamanda başarabiliyorsunuz ve neden bu kadar yayın yapıyorsunuz bundanki amacınız nedir?
tamamen merak ve iyi niyetli bir sorudur bunları paylaştığınız için ayrıca teşekkür ediyorum,allah aşkına nasıl yetişiyor veya başarıyorsunuz bu kadar veriyi paylaşmayı.hemde hemen hemen her senette
şirketin piyasa değeri nerdeyse 60 milyon!
Satacağı arsa değeri nerdeyse 40 milyon diyorlar!!!
Sermayeye yakın yıllık kar var!!!
Bu hesapta bi yanlışlık var!!!!
panik yapmadan elinizdeki mallara sahip olun.
stoplos zamanı geçti.
ytd.
1,5 milyarlık Çin'de 3000 kişi 60 milyonluk İtalya'da 300 kişi ölmüş gelinen duruma bak.Geçen yıl ondan önceki yıl bu rakamların kat be kat fazlası gripten insanlar öldü.Bundan sonraki yıllarda da ölecek.Ama nasıl bir düzende bu.
İzmir ,Denizli merkez anlarımda Acıpayam gibi Allah'ın dağına 55 tirilyonu hangi akıllı verecek merakla bekliyorum.Şöyle bir şey olursa bilmem Woswogen Manisa dan vazgeçip Acıpayam a fabrika kurarsa belki.
ne olacak bu acsel in hali arkadaşlar daha kaç sene bekletecek bizleri
Bir şey ya vardır ya yoktur.Varsa var diye açıklasın yoksa yok dersin.Bu ne demek şimdi piyasaların diken üzerinde olduğu bir zamanda bir saat içinde çıkabilir bir gün sonrada laf mı şimdi bu.
Hisseler çöp oldu patronlar bir destek atmıyor mu ? Perişan olduk
çöp yapan patron zaten
10 ocak 2020'de açıklamışlar!!!
yani endişeye gerek yok gibi görünüyor!!!
Açıklamalar
2019 yılı içerisinde mevcut üretim tesislerimizde yapılan iyileştirme, ilave ve ek yatırımlar ile üretim kapasitemiz yıllık 8.400 tondan yıllık yaklaşık 12.000 tona yükselmiştir. 2020 yılı içerisinde yeni yatırımlar ile birlikte yıllık üretim kapasitesinin yaklaşık 13.500 tona çıkarılması hedeflenmektedir
Elimize verdiler şarkısını burdan herkese armağan ediyorum.
Para iyi bir uşak,kötü bir efendidir.
Acaba daha nereye kadar geleceksin. Korona Denizli de görüldü de bizim mı haberimiz yok
4.54 deki gap doldurmaya kalkacak gibi. 4.55--4.65 arasına 1000 er lot yazdım
buyursun versin ***.
böyle utanmaz bir patron olmaz. 1 lot desteklemedi tahtayı.
ytd
tahtayı yukarı çekip beni kandıramazsın sıkıysa gel. oırada gap oldunu herkes biliyor
ytd
Rtalp düşüş öncesi 2410 di. 2000 kere geldi patron geri alım açıkladı 2200 lerde.Bizimki 8000 lerden 5000 kere gelmiş patrondan tık yok.
Hissenin brüt kar marjı %20-25 aralığında seyrederken son çeyrekte birden niye %11' e düştü acaba?
Eğer bu marj yükselmezse önümüzdeki dönem pek parlak olmaz.
Bu tahta gömlekçi pazarına dönmüş.
Niye devre kesici girdi şimdi
.
Patronlar iyi niyetli olmayabilir Verussa holding’in Ceosu Ömer Özbay Hoca kendisi dürüst onurlu bir insandır bu ülkeye faydası olmuştur Acselde Verussanın iştiraki Ömer bey bu firmayla bizzat ilgileniyor inşallah bu firmayı büyütüp kurumsal hale getirecektir ben patronlara güvenmiyorum ama Ceo Ömer Özbay’a güveniyorum