Ne oldu satmiyorlarmi kimse satmiyormu bizim ac speke bekliyor ac topac gibi ama satan yok alan yok vah mrshl vah ytdddddd
Printable View
Ne oldu satmiyorlarmi kimse satmiyormu bizim ac speke bekliyor ac topac gibi ama satan yok alan yok vah mrshl vah ytdddddd
*marshall boya'nın vergi dairesine sunduğu tabloda 2017 yılı 9 aylık dönem karı 8.661.234 tl
(14/11/2017 - 13:56:13)
Birazdan kopar gider azgin boga gibi ytdddddd
Mrshl sen nasil bi hissesin bari yarin cos bak vergi dairesine kar da aciklamissin valla sana gomcektim kalan parayi artik gs ye gomcem enazindan hareketli geccek maclar bedelli riva florya otel varda var yarin cos karismam ytdddddddd
Günaydın ortakla. Rüyamda marşal bu cuma bedelsiz vermişti ve 92 tl görmüştü. Rüyası bile güzel :)
5 gün üstüste eksi kapattı
Bu iş sahneye çıkınca iş değişiyor
Diyorum bugün acaba 43.50 ye değermi
39.50 ye bile değer yeter ki isteyelim:) Sabır, sabır...
Bence yatıp kalkıp tahtaya metro yatırım gelsin diye dua edelim yoksa bir halt olacağı yok yaşlar ilerliyor nalları dikeceğiz bu boya çukurunda bu gidişatla!
6 olur 7 olur Allah'ın dediği olur...
Vay be 2000 lot ile -3 çektirdiler
Şaka gibi 5 lot ile 10 kademe düşüş
Nakiti olan yok mu ya?
Dünde bir arkadaş rüyasında görmüştü cuma bedelsiz veriyordu
Burda en büyük terbiyesiz gene isytr tepelerden sattığı 15-20 bın lotu ucuzdan kapamak ıstıyor.4500 lot-5000 lot koyuyor boyle bır ortamda.Ama suç gedık te Madem gücün yok ne işin var sığ hissede.Biraz daha basarsa ıs ve yandasları.Gedığın elındekı lotları bedava ya kapar.Fılımın sonu belli.38.40ı da kırarsa 35-35.40 kadar yola devam.
Biz en iyisi belgesel açıp ona bakalım aslan geyiği nasıl yakalayıp parçalıyor diye.
Diyecek birşey yok
Gedik hissenin %2.26 sını alarak yani toplamda 72600 lot ile ilk 3 e girdi.Bu arada son dakika alımları yaparak yarına bir işaret fişeği gönderdi.İnşallah yarın yüksek hacim yapıp bütün malı boşaltmaz GEDİK.
Acayip dedikodular var...heyecanlandım doğrusu
Şu dedikoduları bizde bilsek diyorum, bizde duyalım ki tan dedikodu olsun😄
Kentsel dönüşüme özel faiz tarifesi
Boyalar yeter mi bu kadar kentsel dönüşüme . Dyo ya da yabancı ortak geliyormuş. Akzo Nobel olmasın?
Sende bu kentsel dönüşümden bıkmadın.Yıllardır kentsel dönüşüm kentsel dönüşüm diyorlar. Ya bu dönüşüm olmasaydı herhalde şu an 20 lı seviyelerde olurduk:dvr::dvr::
Bizim ana hikayemiz kar kar kar sonrasına sermaye artırımı sonrasına 1 sene önce faaliyete geçen gemi vernik işi ve sonrasına da abd lı dev şirketin akza nobel i alması idi.Bir gün süpriz yapacaklar ama biz o gemide olacak mıyız orası muamma.Zaten spek in de kullandığı en etkili silah da bu.Millet enayi gibi beklerken o kesesini doldurup doldurup ,barlar da keklik avlıyor:Sad:
Takaslarda son bir aya ait görüntü ne durumdadır. Takas paylaşımı olanlardan rica etsek.
Kentsel dönüşüm değil centsel dönüşümden yanayım:)