O zaman uçağı satalım nasılsa beleş :):)
Printable View
100.000 TL ve 15.000 USD için
HSBC O/N TL %23
HSBC O/N USD %4
Odea O/N TL %23
Odea O/N USD %0.25
Odea Oksijen %5.50 4000 USD boşta
TEB 290k TL %28 34 gün bağlandı
Edit: yeni para
Vakıf 800k TL %28,5 32 gün....yeni para...zonguldak merkez sube
Vakıfbank alaadin şubesi 26.50 100 k üzeri yeni giris
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
reisimize bi uçağı çok görmeyin ayıp ya.sen çalış didin yüzde 52 oy al bi uçağı çok görsünler eseflen kınıyorum :D
USD mevduatlarınızı Burhan ve Vakıf'ta aylıkta %7'den aşağı bağlamayın. Euro için de %3,5'tan aşağı kabul etmeyin.
Sarayda 1150 oda var.hadi 150 tanesini kullansa,gerisini airbnb üzerinden kiraya verseler o lükse acayip turist çekeriz hem de bütçe açığı kapanır.
Arkadaslar bir sey soracagim. Bugun karsilastim
Malum dunyada Mortgage var ve faiz oranlari cok dusuk. 35 - 40 yil vadeli
Fark ettim ki Turkiye de yabanci uyruklu kisiler icin mortgage imkani var.
Tam emin olamadim.
Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi.
Isbankin linkini birakiyorum
https://www.isbank.de/en/consumer-ba...ges-in-turkey/
Viop nema getirisi ? ilk kez duydum bilemiyorum.Viopda eksiye düştüğün vakit bunu tamamlama mecburiyetin var .Bir savas,kriz deprem vs vs olduğu vakit o eksi bakiye borç yazılıyor .Sakat tarafı o viopun.Benim canımı çok yaktı..Bıraktım .
İlla kaldıraçlı istiyorsan fx yap derim .Eksi bakiyeyi daha isteyrni görmedim .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Viop nema getirisi öyle düşündüğünüz gibi yüksek değil. Çok ciddi stopaj ve komisyonu vardı hatırladığım kadarıyla.
Para yüklüyse takasbank pp’da aracı kurum bağlayabilir onu sorun muhtemel daha iyi getirisi olur
BILGILENDIRME: Bugun itibariyle, TL para birimi Oksijen Hesap ve Oksijen Plus Hesap faiz oranlarimiz guncellenecektir. 500.000 TL'ye kadar %25'e varan faiz orani ile diger bakiye araliklari ve tum para birimleri faiz oranlari icin: odeabank.com.tr/o2 Odea Bank A.S.
Evet bu oyle ama denizbank icinde buldum boyle bir sey.
Turkiye de doviz uzerinden mortgage kredisi veren banka var mi onu arastiriyorum
Euroda faizler 5 civari. Onlar icin makul cunku euro mevduat faiz oranlari bunun yarisi bile degil.
Mortgage approval for foreigners
Obtaining a mortgage approval from a Turkish bank is surprisingly common for foreigners. Foreigners apply for different loans than Turkish citizens, and these loans have different designations. The mortgage approval rate remains high, and mortgages often cover up to 65% of the property´s cost.
burgan suadiye 26 odea bostancı 26.5 32 gün 150k
Ya öyle olmuş..Bak gece 7 olur hatta biz bunu düz 10 yapalımda millet rahat etsin.
7.20 zirvesinden 6 lara inmiş .6 lardan 6.30 6.40 oluyor herkesde bir panik bir korku öldük battık bittik ..
Forexi bilen bilir bu haraketler gün içi çok normal haraketler hatta ufak git geller..
Bu panik niye anlamadım ..İddiam aynı 6.35 altı gece kapatır bu ay 6 altını görürüz ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Devletim kazansın diye dolar mevduat yapıyorum,
devletime %20 stopaj ödüyorum,
yeter ki devletim kazansın...
tl mevduat yapıp %5 stopaj ödemek de ne demek yahu,
vergi kaçakçısı mıyız biz...
:kahkah::kahkah::kahkah:
oxijen hesap günlük faiz oranı nedir tşk
teb marifetli oran olarak geride kaldı diye düşünüyorum. artık bir artış gelmeli.
Bugun Ing 4.5 ile bagladim 160k usd yi yukarida soylediginiz oranlar hangi miktar icin?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
+500k o/n
Anadolu 23
Halkbank 23
Alternatif 25.25
Halkbank 32gun
Tl 28
Usd 6.50
bugün burgan bank genelden aradılar.
bide ne duyayım size 50bin limitli kredimiz hazır diyolar.
bende mt hanfendiye siz beni değil ben sizi fonlamak istiyordum dedim.:kahkah:
oran felan olursa dönün rahatsız edilmek istemem onun haricinde dedim.
2.9 oranı zar zor söyledi.demkki krediyi verecek kişiyi pek bulamadılar.
değilse benim gibi sıkı mevduatçıya böle küfür gibi kredi teklifi sumazlardı.:oleyo: