ulen b grubu olduk gene düşüyoz yauf...senin vicdanını seveyimn ulaş..ne biçim angaralısın..angara bebesi böyle mi olur...
Printable View
ulen b grubu olduk gene düşüyoz yauf...senin vicdanını seveyimn ulaş..ne biçim angaralısın..angara bebesi böyle mi olur...
Hissede tam profosyonel oynuyorlar, beklenti sona erdi deyip kağısı aşağı veriyorlar, yerim ben sizi...Çok güzel hareketler bunlar...
Londrada anca sabah oldu.
Gelir birazdan hiç yanılmadık diyen arkadaş.
A grubu olacak 4.33... Ver gazı
Niye tavan olmadık yoksa son çıkış bu beklenti ile mi oldu.Beklenti zaten bekleniyordu vesselam
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
isterse A gurubu olsun spek ne derse o olur çok sazan atladı birilerinin gazıyla..
Sazanı bol bir kağıt bu,o yüzden şarlatan kağıdı parlattı işi bitti ve gitti.
Karsan vestel isuzu uçtu bu adiyi verdiler elimize endeks 118 bn oldu bu gün kazanamayacaksak ne zaman kazanacağız
birazdab bigborsa gelir ben ocak 15şini dedim der...ozaman da olmazssa ne söylerseniz söyleyin felan der...bence bigborsa ne zaman pes derse ve satıp giderse bu ulaş ozaman coşacak ...at fava bekle....
rölantide giden bir kağıdımız var..
1,65 altında 1,50 ye gider, 1,80 üstünde de 2 ler ve 2,30 lar..
şu aşamada yarın 1,70 ve üstü canlılığını korur, 1,70 altında bekletir...1,65 altında kısa süreli sat olur...
bu tür kağıtlarda çok teknik işlemiyor da biz kendimizi avutuyoruz biraz...
elinden tutan oldu mu gidiyor yoksa gücü ne işte ehhh bi yerlere çarpa çarpa gidiyor ...
kağıda güven gelmeli...
kanaatimce 1,80 i geçince almak daha mantıklı ama şimdilik burdayım...al sat tut yat pat çat demiyorum...ytd...
herkes kendi paçasından asılsın hiçbir pandaya ve avanesine bakmayın...
adam 365 günün her günü tavan olacak diyor, eeee bi gün de tavan olur zaten, onu da tutturdum diye çocuk gibi burada bas bas bağırarak mafiretmiş gibi söylüyor(daha öncesinde öyle yaptı ya)...
herkes kendi araştırsın ve herkes işine baksın...ytd..
Bigborsa nerdesin, kağıt B grubu oldu, bugün 3,33 ü gördük, ben daha satmadım, sen ne yaptın?
Bigborsanın yazdığı hedefler gerçekçi sadece zaman yazmak doğru değil bence kağıt çanağı tamamlayacak
2.20-30 arası kalacak biraz gevşeyecek ardından 3.30 civarına hızla gidecek bunun için 12 aylık bilanço da
Açıklanacak rakam ve bunun yanında gelebilecek sermaye artırımı ve yeni iş alanı muhtemelen gyo olabilir
İşte bu beklentilerle kağıt yükseliş gösterebilir ben bu düşünce ile kendi adıma topluyorum 2.16 dan daha
Önce sattığım hisseleri ytd kişisel düşüncelerim
Kağıdı b grubu olacak havası ile bayağı yaydılar.şimdi önemli olan o yaydıklarını kaçtan geri alacaklar.Kanımca bir güçlü ekside kağıdı 1.50 nin altına tekrar salacaklar sonrası olumlu olabilir.Tabii ki tahmin..
Niye düşsün,kalkar yürür hisse...
Bülbüller öter mi,bu yollar geçer mi böyle:28:
Alıcılar gelince kalkar hisse arkadaşlar,alıcı zayıfken boşa beklemeyin,yazmayın...
:):):)
Öyle de olabilir tabii
5 yıla kalmaz
Şarlo n oldu bizim kağıda b grubu da olduk fos çıktı senin gibi.
Yavşadı yine adi kağıt.:whistling:
Çok cılız da olsa, hissede yabancı alımı görülüyor. 160.000 lot civarı yabancı takasına geçmiş. https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...90214110_1.pdf
Maliyet fiyatim neden değişir 😂
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sanal ortamda bi hisse şişiriliyosa ondan onu şişirenlerden de uzak durulmalı hatta o şişirenler spk ya şikayetle bildirilmeli şu an bu hissede b gurubu olacak yok şöle trend var yok fıncanı var dıyerek mıllete aldırıldı onları dökmeden yeni beklenti oluşmadan gitmesi zor ...
Ulaşta teknik heran harekete başlayabilir diyor o zaman katkıda bulunalım biraz
Beklenti 12 aylık kardan sonra bedelli bedelsiz sermaye artırımı ve yeni iş sahası ytd :)
kıpırdanma var, birden hareket geldi...
Elinden tutan olsa potansiyel çok iyi...
önümüzdeki hafta patlama yapabilir...
ULAS hissesi 9 aylık bilançosunu açıkladığı 26.10.2017 gününden bir gün öncesinden bugüne kadar takasına bakıldığında, hissede en çok pay sahibi olan İs Yatırım lot sayısı 1.133.213 adet iken 1.782.504'e oranı %15,59'dan %24,52'ye yükselmiş. Akyatırım (patronların çalıştığı aracı kurum) ve Yatırım Finansman (yabancıların çalıştığı aracı kurum) ve Ata Yatırım bu rakamın yarısını satmış, diğerleri hep günlükçü olmuş. Hisse toplanıyor gibi geliyor bana.
Kagıt cuma günü en yüksek 1;69 u görmüs ben sabahtan 1.69 a satıs yazmıstım nasıl olmusta satılmıs normalde 1.70 satıs 1.69 alıs oldugunda benim 1.69 a satıs a koyduklarımı satması lazım deil miydi?
Bigborsa ne derse desin benim için tarih 15 Mayısdır mayısda aldım 1 yıl olcak beklerim skıntı yok genel kurulu görmeden satmam
Firmanın elinde ciddi bir nakit birikimi olacak, bu nakit ile firma ya yeni bir yatırım yapacak ya da bedelsiz sermaye artırımına gidebilir. Her ikisi de olumlu etki yapar. Hayırlısı bakalım, arkadaşlara katılıyorum, bu seneki genel kurul sürprizlere çok açık olabilir....hakkımızda hayırlısı olsun...
İnş sabırlıyımdır 20 bin zararı gördügüm de bile bozdurmadum 20 bin karı da gördüm satmadım bakalım neler olcak yüzde yüz almadan satmam gibi ha bu yıl olmadı öbür yıla bkrz. Akguv de pişmanlığı yasıyorum 2 yıl tuttum kagıt simdi savunmaya atıldı 7 tl oldu yabancı almaya basladı sabır sabır yani
bu hafta 2 üzeri bekliyoruz artık
Haftalık hisse yarışmamız yeniden başladı
kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım.
alalım tahminlerinizi
http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1502839
Bir intema bir bossa bir kerevitaş bir odaş olamadın olamazsın adi kağıt.Topladılar milleti bu kümese diğerlerini uçurdular.Nasılda dongaya düştük anlamıyorum.Hala genel kurul ayaklarıyla fıs kos yapıyorlar utanmadan
Güzel dağıttılar malı.
Halka arz ettiler.
Tabana yaydılar.
Eline verdiler KY'nin.