POLHO: 3 (üç) puan
Printable View
POLHO: 3 (üç) puan
Finansallarında bir potansiyel göremedim. Kesinlikle batık değil, fakat herhangi bir ışık ta göstermiyor. Pendik te çok değerli bir arsası var. (175.000 m2) İlgi çeken tek yanı bu olsa gerek. 3 puan (10 üzerinden) almasını sağlayan faktörler;
1- Marka değeri
2- Batık olmayışı
3- Pendik Arsası
Günaydın dostlar.
polho
Piyasa Değeri(TL)3.049.170.000 Özsermaye(TL)*1.459.785.541 Sermaye(TL)758.500.000 Net Kar(TL)47.289.417
mrshall
Piyasa Değeri(TL)3.742.000.000 Özsermaye(TL)*104.102.384 Sermaye(TL)10.000.000 Net Kar(TL)20.691.603
dyo
Piyasa Değeri(TL)1.355.000.000 Özsermaye(TL)*243.965.803 Sermaye(TL)100.000.000 Net Kar(TL)73.287.813
not
polho sadece bir boya firması değil holdingdir
pendik arsası dışında
gebzede 395. dönüm arsası daha vardı
liman işletmesi vardır vs vs
https://polisanholding.com/index.html
diğer boyacılarla mukayese etmek bile abesle iştigaldir, hisse de elimde yok denecek kadar azdır sonradan uzun vadeli aldım bekliyorum.
Alkim kardeşlerin temel analiz puanı 10 dan 7 ye indi. Listeden de daha önce çıkmıştı zaten.
Borsada işlem yaparken psikoloji nasıl olmalı birde ben yeni yatırımcı olarak şunu keşfettim çok sosyal ve eğitici bir mecra imiş borsa bir çok sektörde ki incelikleri ve çok değişik fikir yapısında insanların fikirlerini görüş açıları ni gozlemleyebiliyorum ve hobilerini öyle yazmak geldi içimden
Evet abi, Kısada sert bir yükseliş (%40) yaptı. Biz de Naçizane olarak, temel analiz puanını sert bir şekilde indirdik. Şayet sindirerek, mütevazi bir şekilde bu çıkışı yapsaydı, puanını da en fazla 9 a indirmiş olacaktık.
Ancak, Nazarımda 7 puan da çok iyidir. Biliyorsunuz ki, bu işte bol kepçe değilimdir...:)
https://www.tradingview.com/x/DYfiAVbu/
Haklısın izcan Yeşil trend üzerinde daima gücünü korur, aşağı salarsa ilk etapta önceki zirve 18.80 izlenebilir.
Talep devam edip yukarılara devam ederse fibo rakamları görüldüğü gibi.
Tolga bey'in teknik listesinden 20 ve üzeri kriter çıkar, Naçizane bizden de 7 Puan ve üzeri not oluşursa, Çikolatalı bir Yaş Pasta ortaya çıkar inşaallah...
Ne yapmaya çalıştığımızın özeti;
https://www.besanaliz.com/besyorum/D...knik-analiz-mi
Evet...hanımefendi çok güzel özetlemiş...hele final sözü çok hoşuma gitti...'' temeli güvenli bir hissenin tekniğiyle ilgilenin"" temel analizle yatırım yapan biri olarak bana uyar...
Pandacı abim suskun değildir aslında, Naz yapıyor sanırım. :)
Sahada bekliyoruz abi.
Vallahi izcan kardeşim 12 aylık bilançolar geldiğinde çenem açılacak... Benimki naz değil de, topiğe alışma evresi diyelim...ama şundan arkadaşlar emin olsun kıyıda köşede kalmış çok hisseyi bulup çıkarmışımdır...bir kötü yanım hisse aşığı olmak...🤗
İzcan kardeşimin temel analizdeki bilgisi ve başarısı tartışılmaz...sağolsun yıllardır kendisiyle hisselerin analizlerini yaparız...ayrıca bjk kardeşimin de olta atmadaki maharetini de hayran kaldım...kısaca buradaki sıcak ortam aynen devam edecektir...
Hoş geldiniz Sayın pandacijyl...
İsminizi bazı başlıklarda gördüm ama hatırlayamıyorum şimdi, desteklerinizi bekleriz başlığa...
Kıytırık kağıtlar daha çok ilgi alanımdadır...
Pandacı abim, Yıllar önce bana bir kağıt demişti. Hiç takibimde olmayan Orge hissesi idi. Hisse o zamanlar Borsaya yeni girmişti sanırım. Aklıma yattı ve sayesinde bu hisse ile tanışmıştım. Sağolsun, Gerisini biliyor zaten.
Böyle kağıtları bulmak bu saatten sonra zor gerçekten.