sabır bazen işe yarar umarım hisse sektör değişimi yaparken elindeki projeleri daha da artırma yolunda daha çok savnma sanayi işine adım atar
Printable View
sabır bazen işe yarar umarım hisse sektör değişimi yaparken elindeki projeleri daha da artırma yolunda daha çok savnma sanayi işine adım atar
bu gün üç üncü gün taban oluştu gibi biraz umutlandım bakalım
piyasa bozdu adam da boş bıraktı ama yakında bir atraksiyon bekliyorum
Yatırımcı kalmamış, ne açıklanamaz ihale imiş, 30 şubatı dört gözle bekliyoruz
Hayatımda bunun kadar pislik bir hisse görmedim
Yazıklar olsun.
bu ihale bizim girdiğimiz ihalemi sarı çizmeli memet ağa gibi felen yerde felan iş için ihlaleye girdik eee gerisi ne oldu
http://www.haberturk.com/aselsan-a-4...913163-ekonomi
durmuyor nerede duracak bu gerzek acaba
.insan Allahtan korkmalı,kuldan utanmalı....bugün 3,55 .tl gördük.....yazıklar olsun....
havelsan zaten aselsanın alt şirketi bizim naneler söylemiyor ama aselsan haberi ajanslara düşer düşmez sattılar kendileri biliyor sattılar sonra tekrar az az topladılar hep öyle yapıyorlar ama dün 3,50 ye kadar satan ve ordan toplayan ya bizim gibi bunların ayı tuzağına düşen bizden daha büyük bir ağa yoksa ordan 30 kademe kaldırdı resmen yada kendileri sattığı için 3,5 den aldılar
bu şirketin spk mevzuatı gereği orda oturup bizlerin sorularına cevap vermekle yükümlü kişiye ulaşan varmı zeynep diye birı ne zaman arasam yerinde yok bu ne lan yetti artık spk ya şikayet edecem bunu
Yatırımcıya bu zarararı reva görenler, kazandıkları paranın asla hayrını görmezler, ha çalmışsın, ha 6 tl çalışan hisseyi 3,67 tl düşürmüşsün, sebep olan herkez kazancının hayrını görmez inşaallah, sayenizde bireysel yatırımcı yok oldu.
5.5 lirayken çok ucuz dedik,
5 oldu vaay dedik
4e bastı
yetmedi şimdi 3.5 oldu.
şirketi kökten alıyoruz desek üzerine para verecekler kurtulmak için gibi bir durum var herhalde sn. dow16
bu kadar da malına düşman olmayı akguvde gördük.
bakalım daha neler göreceğiz.
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
Bir arkadaşım alma dedi inat ettim 5,85 den girdim. Bir parmak bal ile gaza geldik. 6 üzeri çıktı evet dedim gidiyor başladı.. Arkadaşım sat dedi olmaz dedim. İlk ihale haberinden önce düştü toparladı.. Evet sağlam hissemiz nasılda toparladı diye düşündüm. Sonra ihale haberi ile 5,60 gördük eyvah dedim korkunç gelmişti bana ama oradan 2 TL altına gelecek kadar bir olumsuzluk hiç düşünmedim. Çünkü sindire sindire bir kaç yukarı hareketle sevindirerek düşürdü. Bu arada 5,60 dan sonra arkadaşım izliyorum 5 TL altına sarkacağını düşünüyorum eğer olursa hiç durma dedi.. Yine inat ettim. Son olarak söylediği 4 TL altını görecek dedi ve 4,66-4,38 aralıklı çıktım. İnsafsızlar.. Yaklaşık 5-6 bin TL zarar ettim. Böyle şirketlerin hisseleri diyeceğim ama bende de suç var. Arkadaşımı dinlesem şimdi az bir zararla kurtulmuştum.. Kalan arkadaşları etkilemek istemesem de son olarak hareketin başladığı yere inme ihtimalinden bahsedince çıkma kararı aldım.. Böyle bir insafsızlık olamaz.. Ytd
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.Bu adi ve aşağılık;bize akıl dışı kayıplar yaşatan Akgüv'de bitmek bilemeyen düşüşe eklenen bir hafta daha geçti......umarım bu zülme sebep ve müsebbip olanların cehennem hayatlarında bize yaşattıkları her haftaya yıllar denk geliyordur......kendilerine beddua etmekten ve dilemekten başka bize hiç bir çıkış kapısı bırakmadılar.....umarız onlarada cehennemden çıkış kapısı kalmaz......
.Not:istemeyerekte olsa elimizden başka bir şey gelmediğinden yazıyoruz......
.ulan adiler düşerken devre kesicilerle düş...çıkarken bin bir naz...çıkma be çıkma......adi rezil ********ler....
artık birşeyler olmalı çok sıkışmış ve satılmıştı bakalım bir haber verin artık ama haberden sonra satmayın şu an %8 yukarda 3,97 gördük
merile bak yahu,
hiç erinmiyor geliyor akguv'de bile al sat yapıyor.
bırak derinleştirme tahtamızı arkadaş,
bizi derinleştiren zaten yeterince derinleştirmiş.
daha ne hacet.
Yabancılar 1200 çıkmış teb ve gedik karşılamış ama 5,50 fen beri gedik baskılıyor gün sonu artı çıkıyor meri nin ne işi var makina oyuncuya çalışıyor bu gün çok rahat tavan olurdu 3.80 üstü hemen gedik baskıları büyük pislik var ya yeterince mal alamadı ya da beklediği paket mal var ilginç aslında satıcı da gelmiyor ama
Bir ara gedik 54 bin artı idi en son galiba 34 falan artı
Ben burda yapılan işlemleri spk yi geçtim cimere şikayet ettim adamlar resmen her iyi haberde insanlar hisse aldıkça bunlar sattı bunlar suç normalde inceleme yapılması gerekiyor sizde şikayet edin derim başkada bisi elden gelmez böyle böyle piyasa düzelecek hem gedik 10 tl fiyat veriyor hem son 4 ayda satan kim en çok ta hisse 10 tl olcak diyen satıyor
asus di-ye nane bi tabletten yazıldı
nasıl da tasdik ediyor edilen bütün küfürleri, ilenmeleri...
helal olsun sana akguv
sana da bu yakışır.
yıkılmak için yüksel hep.
üzerimize devril boylu boyunca.
Yuh Allah belanızı versin, 3.95 nere 3.58 nere ...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yarın seçimler zamanında yapılacak deseler bu kaliteli spek acaba ne yapar, bu kol kesen bireyselin malı acaba alana hayır getirir mi? Bence fitil fitil burnundan gelecek, ağlayanın malı gülene hayır getirmez, burda dönen işlemler normal dışı, patron hissesi mi bir daha asla, al birini vur ötekine, beddua alan bu patronlar mallarının hayrını asla görmezler, ah var üzerlerinde, kaybımı helal etmem mümkün değil, hakkımı haram ederek aranızdan ayrılıyorum. Elveda
Dün 3.95 ten şelale oldun,şimdi kağnısın.. Kumar masası burası..
20.02.2018 tarihinde Afganistan Sivil Havacılık Kurumu'nun 4 Uluslararası Havaalanının (Hamed Karzai, Herat, Mazar-e Sharif, Kandahar) 3 yıllığına güvenlik hizmeti alım ihalesinin "33.307.589,52 USD" bedel ile tarafımızca kazanıldığına ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda özel durum açıklaması yapılmıştır. Ancak sözleşme imzalanması için onay süreci tamamlanmamış olup Afganistan Sivil Havacılık Kurumu tarafından verilen teklif ve teminatlar için süre uzatımı talep edilmiş, talepler tarafımızca gerçekleştirilmiştir. Sözleşme imzalanması ile ilgili süreçler hala devam etmektedir.
hadi bakalım yallah afganistana :)
Fenerbahçe stadının özel güvenlik işini kim yapıyor, bilen var mı? Ben biliyorum.
Dün akşamki maçta soyunma odası tünelinde Özel Güvenlik görevlilerinin Beşiktaş personeline saldırdığı iddiası var. Sıradan bir iddia değil, Bjk başkanı Fikret Orman'ın ağzından duydum.
Amaaaan, bana ne, ben mi düşüncem. Stadı hangi özel güvenlik şirketi koruyorsa, o şirketin patronu düşünsün.
hissenin üzerine yüce Odin'in laneti var sanki.
kalkmıyor.
thor nerde, bir o kaldırabilir bu tahtayı.
bekliyoruz.
Çok merak ediyorum bu ahlaksızlığa daha neler kadar devam edecekler..
Buğün 3,80 götüren el ile 3,65 kapatan el aynı, adamlar hisseye çok hakimler, tatmin olduklarında, canları istediklerinde tatmin olacaklardır, bu işin yapanlarada elbet bir maliyeti var, patron bilgisi olmadan kuş uçmaz, ortada genel kurulda yok temettü haberi yok, ihale desen rafta beklemede, işin özü böyle kalleş hisse olmaz olsun