A1 ve BofA satışlarını yine marbaş ile info karşılıyor. İnfo ile A1 bundan önce kendi aralarında mal değişimi yapıyor hissi vermişti.
Printable View
Demek ki marbaş,info ile A1,BofA aynı grup :)
Gardaş gardaşa ...
Ben de orandan yola çıkıp aynı konuyu sormuştum, bana ertesi gün hemen dönmüşlerdi. Sonra senin paylaşımı gördüm ama sana da dönmüşlerdir diye düşünmüştüm. Hisse sayısı ile hesaplayınca doğru çıkıyor..
30.09.2022 tarihli kapanış: 74.50 TL
Adet: 5.194.020 kap taki de aynı
Paylaştığın resimdeki (önceki finansal rapor) %14.04 oran..
Geldik, gidiyoruz..
Sn. Sonli
30.09.2022 tarihli fiyatınız yanlış
72,65 TL olmalı
Tekrar % oranın doğruluğunu sormadım ama kap ta adese bağlı ortaklıklar bölümüne bakarsan imaş payı adeti yazdığım gibi. 37m a böldüğünde 14.04 yapıyor. Ama orada da 17.31 yazıyor, dolaylı pay var mı vs diye de bakmadım açıkçası.. Nihayetinde adetle fiyatı çarptığında raporda yazılan rakam doğru.
Geldik, gidiyoruz..
Tabloda ki %17,31 göre hesap
=(37.000.000*0,1731)*72,65
=465.301.455 TL yapar
Oran yanlışsa düzeltmeli
Faaliyet raporunda ki pay ve oran bir birini tutmuyor :)
En doğru bilgi kap imas sayfasında sermaye ve ortaklık yapısında olur. Oradaki adet aynı ama %14.04.. Yani finansal raporda aslında toplam pay değeri fazla gösterilmiş, kapanış fiyatı yerine yüksekten hesaplamışlar gibi duruyor. Doğrusu 10m civarı eksik olacak bu durumda :)
Geldik, gidiyoruz..
1. Hata Sermaye artırımı öncesi değer yazılmış (%17,31)
2. Hata 5.194.020 adet hisse sayısına göre 10 milyon TL fazla hesap yapmışlar :)
Neresinden bakarsan komedi...
Bunlar mali tablo yazmaktan acizler. Bilanço gelir gelmez uyarmışım tabloları kontrol edip düzeltin...
Rezalete bakarmısın!
Sn. Sonli
Sağolasın, varolasın...
Cevabı bulduk :)
Aynen öyle, toplam pay 30m ken %17,31 miş.. 6 aylıkta doğrultup 9 aylıkta yine yanlış yapmışlar :)
Neyse, ne kadar sövsek de burada aksiyon olacaksa o ekip yapacak.. 1 milyar hisseyle de eski icraatlar zor gibi.. Ucuz durmakla birlikte özaktaki(hissem yok) rasyolara bakınca bu çok anormal gelmiyor artık :) Teknik baktığın için benzer şeyler görüyorsundur; haftalık grafikte bu ayın yükseğine bir yatay, onun 30 ve 100 üstüne ve de 25 altına da birer yatay :)) Bulunduğu fiyat civarları uzun vadeli ortalama ve log düşen açısından önemli.. Düşüncem; tahtaya alıcıdan çok satıcı lazım, ekip dışı tabi :)
Teşekkürler Serdar Bey, bilmukabele :)
Açığa satış yasağı gelmiş ittfh ge ! Esas Adese ye gelmesi lazımdı , haksızmıyım !? Hisse gitmesin diye yapmadıkları numara kalmadı !!!!
Günlük aracı kurum verileri
A1 ve BofA olunca ?
adese tavan ol.1.30-1.35/13:19
1.40 ların üzerinde yukarı yönde hızlanır.
Adese 7 lira oalcak fısıltısı.13:50
dolar bazı grafik.en taban 2-2.5 ları gösteriyor.sakın kaptırmayınız.13:56
BANK OF AMERİCA BU HİSSE İLE DEVAMLI İLGİLENİYOR.GİRİPDE GİTMEDİĞİ KAĞIT GÖRMEDİM.SASALAR HEKTAŞLAR AKENERJİLER NERELEERE GİTTİ BU KAĞITDA NEDEN 7 LİRA OLMASIN.Tutmaya devam.14:24
hızla buralardan uzaklaşmalı.adese 1.33 alışda gözüküyor-15:09
Önümüzdeki hafta takip etmek gerekir 1:50 üzeri önü açılır endeks giderken tek geride kalan. Bu.
BofA ve A1 alıcı olunca insan güvenemiyor?
bütün hisselerin füze gibi gittiği ortamda adesenin 4-5 liradan aşağı olması zor.