Bizimkiler safi aldım sattım heberi göndersinler onu biliyorlar.sadece
Printable View
Ilginç resmen katlediyorlar hisseyi bunlar tarihide geç açıklarlar iyice ezmek için milleti...
Gün sonu pasta.
http://share.matriksdata.com/share.a...08171829413783
Brüt takas ta geldi hayırlı olsun :))
Nedendir bilmiyorum daha da hoşuma gitmeye başladı. Milleti iyice bezdirmeye devammm. Sonrası hedefe adım adım gideceğiz.
Yatırım tavsiyesi değildir :))
.
Brüt geldi hayırlı olsun...daha iyi olur inşallah
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Görünen o ki Phil, meksa, global yatırımın eline vermiş patron :)) geçen cuma tavandan aldılar bugun yukardan verecekti ama patron dedi ki hayırdır kardeş nerden veriyorsun? Veriyorsan 8.2, 8.3, 8.4 den ver. İyi de yaptı..
.
Bugün yorum yapamıcam deniz boğazıma kadar doldum. kağıdıma güveniyorum.Benim için brüt iyi olmadı kredili malı yarın kusacaz. yada başka mal ile karşılayacağız...
aklıma gelen başına geliyor arkadaş ilk defa bir hissede inatlaşıyorum brütte nasıl olacak yaşayarak öğreneceğiz ...
Brüt falan diğer senelerde görüldüki hiçbir önemi yok.gitmek isteyen brüt ilede tek fiyatlada gidiyor.düşmek istiyorsa sadece bahane.Tsgyo erken davranıp tarihi hemen açıkladı ikinci tavanı yaptı burada yönetim avarelik yapmayıp hızlıca tarihi açıklamalı
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Millet aç köpek gibi bekliyor. Yiyosa yapsın da görelim :))
.
Ihlas yayın sa perşembe bölünecek bizimkiden ses yok...
Sabır, sadece sabır
Açılış -5 üstü olabilir biraz nakitim var 7.60 falan görürse dalarım aç köpek gibi[emoji16]
Hocam neden açılış eksi 5 üstü olsun ki? Bedelli yapacak korkutup kaçırarak kimden alacak bu bedelli paralarını. Yanlış anlamayın lütfen muhalefet adına yazmıyorum bunu ama benim de yarın için tavan beklentim var. Kimseyi de etkilemek istemem salt kendi fikrim adına söylüyorum.
Çok zorlu hisse imişsin vesselam, ama olsun her zorluktan sonra bir kolaylık vardır. Güzel olacaksın, Bölün bakalım bir görelim rüçhanları filan nasıl olacaksın. Ytd
-4.5 açılış..
is the average of five people around the human..
Benim anlamadığım şey patron böyle mi bedelliye sokacak bu hisseyi. Bok girerim
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron elinde olan bazı yatırım firmalarına diyor ki aldığınız malı verin. Yoksa gitmem onlarda zararına mal vermeyiz diyor. Philip, meksa, a1 nasıl çaktıysa devam ediyor..
Hedefe kadar mal vermek yok...
Yatırım tavsiyesi değildir
.
evire çevire dövüyolar...
Son kurşunla da dzgyo aldık. Boğaza kadar mallandık. Artık buranında altına düşerse anasına rahmet okuruz...
.
Philip anasını belledi tahtanın...Sağlam alıcı gerek
Deniz yatırıma yazın alım yapsınlar diye...bu günlerde almayacakta ne zaman alacaklar
Bedelliye sahip çıkın arkasındayız deyin
denizgyo@denizbank.com
Tavanda bekleyen 700bin lot varken 8,77 fiyatla satmıyor uyanıklar...Dün bugün bi yerlerini yırtıyorlar satacam diye hem de 8,40 altı fiyatla ...şaka mısınız
Sinir bozucu olanda buuu... Bi işler çeviriyor bunlar bakalım ne çıkacak altından
.
öglen oldu işlem haçmi 300 bin bile olmadı dün 5 milyonla kapatmıştık ilginç bürüt bu kadar baskılayamaz kim ne bekliyor acaba...
Ben bötle bişey görmedim ya. 8 lerden ekleme yaptım pusudayım ytd. Bişeyler olacak endeks böyleyken bu hareketler normal değil
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tebrik ederim. Bu pastayla sadece 100 bin lotla tahtanın içine etmeye devam ediyorlar. Ben bedelliye falan girmem ama işim de bitmedi bunlarla.
http://share.matriksdata.com/share.a...08181422059905
VKFYO bedelli serüveninde 40 gün içinde 1.84'ten 14.36'ya gitti. DZGYO bölünme tarihini bekliyoruz. Açıklanması gerek artık bu aralar. DZGYO'nun dolaşımdaki lotu daha az.
Philip te ni o.ç var tahtanın içine etti.. Patron devreye girerse sokar Bi tarafına. Adam her kademeye 31, 31 yazıyor o.ç
.
Bedelli meselesi ortaya çıktıktan sonra KENT 8 kat, VKFYO 8 kat gitti. DZGYO aynı fiyatta.
iZAHNAME MİZ DE GELDİ. BÖLÜNÜRÜZ HERHALDE 1-2 güne
Bu akşam bölünme tarihi haberi gelebilir
İzahname haberi bile hoplattı 50 kademe...inş bölünme haberi ile tavanlar
Valla ben de rahatım vkfyo gibi olmasa da iyi olacağını düşünüyorum...nasip
Hedef çok yüksek adam 8.23'e 24456 lot koydu.
Vkfyo' zarar yazan bir şirket (batık), dolaşımdaki lotuda fazla olmasına ve daha düşük oranda bedelli artırım yapmasına rağmen %800 yaptıysa, kâr eden, dolaşımdaki lotu az olan, daha yüksek oranda bedelli artırım yapacak olan DZGYO % ? yapar ?