tabanı gorduk hayırlı olsun
Printable View
tabanı gorduk hayırlı olsun
Çok sıkıcı bir gün oldu. Bezdirdi.
Sılkeleme olarak gorunuyor kapanıs ıyı oldu ama 2 gun daha bu fiyatlarda veya üzerinde kapanıs yapması ıyı olur
Gönul ister hergun yukselsın ama kimse hısse satmaz
Bende aynı kanaatteyim .[emoji106]
SM-A800I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugun sayfa sessiz. Kademeler cok bos nerde 25 altı kalın lotlar vardı birden kayboldu
Kayserili halen işi profesyonelce yönetiyor çok aşağı basamıyor basarsa mal çoğaltırız yukarı çekemiyor alttan alan satmaz diye çok fena sıkıştılar gaz kokusu gelebilir.YTD
Salladılar şöyle bizi...
Sonra kimse bizi sallamıyorlar diye şikayetlenmesin...
Kişisel görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir.
Sılkeleme ve onay sonrası tunele giriyoruz kırılma haftası olabılır her iki yön ıcın
Terzi joe bu boru başka boru diyeceğimiz günler yakınmıdır bu hususu en iyi sen bilirsin çünkü dyoby da ki engin tecrüben sebebiyle maraşall ve diğer boyalar gümbür gümbür ilerlerken dyoby anca yerinden kalktı lakin hala uykulu miskin modunda
Acaba erbosan hala corona ayağına üretime geçmedi mi işçiler evlerinde mi
Bi araştır bakalım kendune eyi bak ytd
18.03.2020 KAP açıklaması ile şirketimiz çinko oksit geri kazanım tesisi ile ilgili olarak üretilen çinko oksitin emtia fiyatlarındaki sert düşüş, satış pazarlarındaki daralma ve hammadde teminindeki yetersizlikler sebebiyle tesiste kapasite düşürülmesine ve bakıma alınmasına karar verildiği 08.4.2020 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile bildirilmişti. İlgi tesisimiz 01.10.2020 tarihi itibarıyla düşük kapasite ile faaliyetine yeniden başlamıştır.
Haber akisi pozitif devam ediyor. devamını bekliyoruz
Hakettigi yerlere gelecektir, sabirli olmak lazim.
Terki joe gördüğün gibi sn Efe kuzey işçilerin artık evde oturmadığını yarım kapasiteyle de olsa boru üretimine başladıklarını ( diğer yarısı herhalde tesisin kafeteryasında sosyal mesafe kuralları gereği maskeli ve 2,5 m aralıklı olarak işe çağrılmak üzere aportta bekletiliyorlardır ) açıkladı ama erbosan bekletmeye devam ediyor bu boru başka boru vardır elbet sebebi selamettir sabrın sonu diyerek halini hatırını sorayım dedim ytd
Cınko tesisi sinin kar marjının demir boru ve profil den cok daha fazla oldugunu bilmıyorsun herhalde
Haberı Vardiya olarak belirtebılırdı
Vardır bir bıldıgı ozel soktor de yatarak para kimse vermez
2 milyonluk arsa satısının etkisi ile buralara geldi
Zirvesinden alan dusunsun
Bu fiyatlara çapa attı gibi, sağlam duruyor...
Kişisel görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir.
Biktirma bezdirme hareketleri.
Bu fiyatlardan kusura bakma ama kim satar spekcim?
Rezillik. Çok çıkmıştın, kar realizasyonu yapıyorsun herhalde.
siz de yazmasanız inanın unutmuştum. hem size hem spek abiye teşekkürler.
speğimiz çok kalite birisi bayılırım böyle insanlara. rahmetli hulusi kentmen amca gibi babacan birisi sanıyorum.
kapanışı bile çok şık yapmış.
Sadece zaman kaybı yapar bu tip hisselerde para kaybedılmez
Patron kayserili sonucta
Tayyip dede neredeyse 18-19 senedir ülkeyi yönetiyor. Tek başına ülkenin başında, ne zaman ezildiğini gördünüz. Türkiye tarihinde böyle uzun ve güçlü bir lider gelmedi ki. Her şeye rağmen dorukta, bundan sonrasını da bilemiyoruz. Bu cümlelerim beni bağlar. Siyasi hiç bir kimliğim yok. Rizeliyim ama siyasilarin hepsine muhalifim. Yapımdan dolayı siyasetçilere hiç güvenmiyorum.
Terki joe gördüğün gibi herşey değişti Ekim ayında Temmuz’u yaşıyoruz. Pazar tezgahlarında orta boy palamut 20 liradan alıcı buluyor balıkçı dükkanlarında ise 30 tl hava soğusa biraz İnan balık bollaşır fiyatta düşer lakin erbosan öyle mi sanki memleketin boruya ihtiyacı yokmuş gibi pandemi ayarıyla üretim kapasitesini düşürmeler bunda, elalem bırak arsa satmayı hurdalığını boşaltsa 10 gün tavan çekiyor bu iki günle helalleşti bak şunu da söyleyeyim teknik senin için anlam taşımıyor biliyorum sen oldum olası temelcisin bilmeyen yok ancak temeli iyi gibi duran bu boru grafik çiziminde daha iyi gibi duruyor lakin sen inansanda inanmasanda önümüz Erciyes dağına tırmanış ve soluksuz atraksiyon gibi görünüyor hele birde cafeteryada oturan emekçileri de devreye sokarsa gör sen borunun kayserililiğini yani sabret biraz diyorum palamuttan sonra lüfer gelecek biliyorsun hadi rastgele ytd
Her hissenin bir zamanı var. Erbosanın da zamanı gelecek. Firmanın geçmişi belli. Güçlü bir şirket, patronları çok dürüst ve işlerinde bir numara. Bunu ben demiyorum. Benim de sanayici dostum olan kayserili arkadaşlarım söylüyorlar. Sorun çıkış zamanı ne zaman. Bunu tayin edecek olan paradır. Fazla para ky de olmayacağına göre etkin ve paralı kişiler çıkış zamanını tayin edecekler. Saygılar.
Takaslar dagınık hergun bir baskası alıyor oyak vakıf dususte mal alanlar bugun tacirler gun ıcı en iyi alıcıyken gun sonu satıcılı 10 bin lot gun ıcı piramit hıc alıs yoktu aksam kapanısta en iyi alıcı 38 bin lot
Birileri iyi oynuyor hisseyle biz de izlemeye devam hedef e ne zaman varır sa o zaman devrederız
Cok bariz bir sekilde birilerinin aldigi mali sattirmaya calisiyor ama bu kadar para bollugunun oldugu bir ortamda daha asagilara getirmesi milletin daha fazla dikkatini cekecektir.
Iki ucu b.klu degnek misali bir durumla karsi karsiya spek, yeter bu kadar sattirabildigim deyip tekrar cekmesi lazim, yoksa daha fazla yeni yatirimciyla karsi karsiya kalacak.
Bekleyip gorelim bakalim ne yapacak.
Burdan donecek sanirim alıcılar istekli
Hısse sıkıstı bakalım hangi yone kıracak aganın eli tutulmaz 😂🧿
Takaslar da oyunlara devam
Hep soyluyorum tekrar soyleyecegim;
Hangi kaada bakarsaniz bakin karli yada zararli son 1-2 ayda fiyatlari uzerine 2-5 kat arasi primler koydular.
Bu kaatlardan cikan kucuk yada buyuk yatirimcilar illa prim yapmamis ve temeli iyi olan erbosa gelecektir.
Spekin fiyati yukseltmekten disinda baska yolu yok, 3 iler 1,5 geri yapa yapa gidecek, gitmek zorunda.
Fabrikanın kafeteryasında sosyal mesafe kurallarıyla maskeli olarak 2.5 m mesafeyle oturtulan yedek ağır abi emekçiler maça girerse gol olur gerisi çayda çıradır Kayseri usülü mantı bile tat vermez terki joe hayatta ilgilenmez ytd