seni tipi tip seni
bombastic
:)))
yavaşşş yavaşşşş yataşşşşşş
35 de ne güzel yakıştı
yatırım iyidir hedef iyidir maşallah yataş böyle devam eder kimseyi üzmez.
kayserideki arsa ne oldu acaba bilğisi olan varmı?
Printable View
seni tipi tip seni
bombastic
:)))
yavaşşş yavaşşşş yataşşşşşş
35 de ne güzel yakıştı
yatırım iyidir hedef iyidir maşallah yataş böyle devam eder kimseyi üzmez.
kayserideki arsa ne oldu acaba bilğisi olan varmı?
daha credit uyanmadı bide onu alsak sahneye
yavaşşş yavaşşşş yataşşşşş
35,76
36.00 da yakıştı MAŞALLAH.
Hisse 2 defa cok ama cok net al sinyali vermiş.buralardan girmeyenler burdan hiç girmez.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e7874471fc.jpg
Sent from my SM-N930F using Tapatalk
Yabancilar hala hisseyi tüketmeye devam ediyor.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...51ef251abe.jpg
Sent from my SM-N930F using Tapatalk
Emin adımlarla gidiyor.ve bu çok hoşuma gidiyor
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YAVAŞŞŞ YAVAAŞŞŞŞ YATAAAŞŞŞŞŞŞ
Şirketimiz
tarafından 12 Mart 2018 tarihinde yeni bir marka satın alınması girişimiyle ilgili
duyuru yapılmıştı.
Yapılan görüşmeler
olumlu sonuçlanmış olup aşağıda yer alan söz konusu markaların kullanım hakları
Yataş Grup bünyesine dahil edilmiştir. Enza Home ve Yataş Bedding markalarının yanı
sıra Divan ismiyle bünyemize dahil olan yeni markamızla farklı hedef kitlelere
hitap ederek satış ağımızı daha da büyütmeyi ve genişletmeyi hedeflemekteyiz. Bu
vesileyle şirketimiz ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz.
BOMBASTIC
hayirli olsun ortaklar. hedef buyuk yola devam...
Cari Değerler
F/K 22,0
FD/FAVÖK 13,3
PD/DD 6,5
booom booomm booombastic
YAVAŞŞ YAVAŞŞŞŞ YATAŞŞŞŞŞŞ
37 den vedalaştım. Düzeltme olursa girerim tekrar. Olmazsa bol kazançlar dostlar
yine o yuzde 2-3 -4 yaparak fiyatini katladigi gunler geldi aklima hey gidi gunler hey... aslinda şu haberlerle 30 fk yi hakeden bir sirket ama piyasa nasil fiyatlar bilemiyorum. ortaklar Divan mobilyanin ciroya etkisi nasil olur bu sene katki yaparmi sizce? birde kac adet magazasi var cirosu ne kadar bilgisi olan varsa paylasirsa çok seviniriz..1200 ciro hedefi varken divan mobilya hesap dahilinde değildir heralde
Yataş Grup 'Divan Home' ve 'Divan Yatak' markalarını satın aldı
14 Mart 2018 14:32
Mobilya, yatak, ev tekstili ürünlerinde 42 yıldır uzmanlığını devam ettiren ve sektörünün en büyük ikinci grubu olan Yataş,büyüme stratejilerine dayalı olarak “Divan Home†ve “Divan Yatak†markalarını bünyesine kattı.
Yataş Bedding ve Enza Home markaları ile mobilya sektöründe son yıllarda en çok büyüyen şirketler arasında yer alan Yataş Grup, 13 Mart 2018 tarihinde Adapazarı merkezli Aytaş Mobilya İnş.Turizm. San. Tic. A.Ş. ile yapılan sözleşme ile firmanın bünyesinde bulunan Divan Home Divan Yatak ve alt markalarının patent tescil haklarını satın aldı.
“Hedef Yeni Pazarlar ve Sektör Liderliğiâ€
Yataş Grup’un 2012 yılında başlattığı değişim ve dönüşüm sürecinin ilk 5 yılını tamamlaması ardından, ikinci 5 yıllık hedefleri doğrultusunda önemli bir adım olan satın alma ile ilgili Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın
“Divan Home ve Divan Yatak markalarının satın alınması, sektör liderliği hedefimize ulaşmak, yeni fabrikalarımızdaki üretim ve ürün maliyet verimliliğini arttırmak, yeni pazarlara yelken açmak ve daha geniş kitlelere hitap etmek adına bizim için büyük önem taşıyor. Mevcut markalarımızdan farklı konsept ve ürün koleksiyonu ile oluşturacağımız yeni markaların tüm kurumsal kimlik ve mağaza konsept çalışmalarına, yeni ürün tasarımları için şimdiden çalışmaya başladık. Geçtiğimiz yılki büyüme rakamlarımızla sektörün en hızlı büyüyen şirketi olduk. Bu sene de aynı hızla bu büyümeyi devam ettirmek istiyoruz. Amacımız 2023 yılında sektörün en büyük grubu olmak†dedi.
“Yataş Grup’un yeni markaları lansmanı Kasım 2018’de olacakâ€
Yataş Grup Divan Home ve Divan Yatak lansmanlarının 06 – 11 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek Furniture İstanbul Fuarı’nda yapılması planlanıyor. Divan Yatak mağazalarının 250 -500 m2 ve Divan Home mağazalarının ise 2000 - 5000 m2 arasında olmasını hedefleyen Yataş, sadece yeni markalarıyla 2019 yılında 150 yurtiçi satış noktası açmayı amaçlıyor.
Yeni ürünlerin Aralık 2018 itibari ile tüketicisinin beğenisine sunacağını belirten Öztaşkın
“Ciromuzun %90’nını perakende tüketici ürünlerinden sağlıyoruz. Bu nedenle bu konuda ciddi bir uzmanlığımız var. Tüketicinin neye ihtiyacı olduğunu aynı zamanda dünyadaki trendleri yakından takip ediyoruz. Bunun en güzel örneği Enza Home çok kısa sürede modern mobilya sektöründe tüketici için ulaşılabilir tasarımlarla trendleri belirleyen, franchise için ise metrekare verimliliğinde lider markalardan biri oldu. Yeni markamız Divan Home markası ile deyepyeni bir koleksiyon ile çok daha geniş kitlelere ve tarzlara hitap etmek istiyoruz.
Yatak, tekstil markamız Yataş Bedding ise, yatak ve ev tekstili alanındaki değişmez kalite anlayışı ile yıllardır başarılı satış grafiğini sürdürüyor. Divan Yatak mağazalarıyla da Yataşâ€™ın sağlıklı uykusunu tüm evlere taşımak istiyoruz.
Bunun yanında 2016 yılında %54, 2017 yılında ise %59 büyüme gerçekleştirdik. Büyüme rakamlarına parelel talebi karşılamak için son iki yılda hem mobilya hem yatak konusunda fabrikalarımıza 80 milyon TL civarında makine ve tesis yatırımı gerçekleştirdik†dedi.
4 yıl evvel 1,156 ortalamayla aldığım yataşlarımı bu gün 36,90 dan sattım. Allah senden razı olsun patron.
Dalga geçme birader hoş değil. Yalan yok.
bide kac lot var söyleyin tam olsun!!!:)
bence buraya degil yatasa bir mail atsaniz daha faydali olur...patrona cay kahve ismarlarsiniz falan..
Sanırım malı sizlere satmışım :)
bugün ortağın birinin acil para ihtiyacı çıktı galiba
ortak ben çok teknik ve çizgiden anlamam. ben kağıdın hikayesine bakarım kafama yatarsa beklerim yataş ı 2 lerden aldım. birçok teknikçi 4 dedi 6 dedi 9 dedi çift haneyi zor görür dedi. ben hikayenin devam ettiğini düşünerekten devam dedim. ihtiyacım olduğunda bir miktar 25 üzeri çıktım ama çoğunluk elimde taşımaya devam ediyorum. teknik öğrenebilirdim ama onu da hiç kafama takmıyorum.
Teşekkürler
İş yatırım dan yeni hedef fiyat gelirmi acaba.
Karanlık odaya girildiğinde 218 küsür bin lot vardı işlem adedi çkınca 1 043 000 adede çıktı işlem adedi alış yönünde..
Karanlık odaya giriş kapanış fiyatı 36.22 karanlık odadan çıkış ve kapanış fiyatı 36.58,tahtada kalan satışta 36.58 de 83592 lot,36.60 da 38281 lot,36.62 de 35970 lot,36,64 de 14918 lot toplamda satışta derinlikli ekranda 36.82 ye kadar 186.660 lot kaldı,alış tarafında 1887 lot,açığa alış yapıldı sanırım karanlık odada,pazartesi ne ile karşılaşırız bilemedim,hayırlısı olsun inşALLAH.
karanlık oda işlemleri
https://resmim.net/f/oR5PRl.jpg
Sağol Syn.Romeo emeğine sağlık.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1877996
haftalık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hisse seçin
bir hafta yarışalım.
işlemi anlayan var mı sanki yatırım finans veya bir ekip açığa satış bombardımanına tabi tutmuş. patronda izin vermeyip karşılamış gibi anlıyorum ben. finansmanın elinde bu kadar lot yok. eğer anlaşma yokta böyleyse finansmanı gerecek demektir patron. gelecek hafta çok harekete gebe o zaman. başka düşüncesi olan varmı.
genel para girişi / para çıkışı
http://imageturko.com/?di=SLVHhttp://imageturko.com/?di=J4V0
17 Mart 2018 - 18:22
www.borsagundem.com
Tweetle
Paylaş
+1
THY, Halkbank, Tekfen Holding, Sasa, Yataş ve Bera Holding, FTSE Gelişmekte Olan Avrupa Endeksi’ne dahil edildi.
FTSE Russell, FTSE Global Hisse Senedi Endeks Serileri yarı yıl gözden geçirmesinde Türkiye'den THY, Halkbank, Tekfen Holding, Sasa, Yataş ve Bera Holding'i büyük, orta ölçekli, küçük ölçekli şirketler endekslerine ekledi.
Türk Hava Yolları'nı FTSE Gelişmekte Olan Avrupa orta ölçekli şirketler listesinden, Büyük Piyasa Değerli Şirketler listesine ekleyen FTSE Russell, bu listeden çıkardığı Halkbank'ı ise Orta Ölçekli şirketler listesine aldı. Orta ölçekli şirketler listesinde Tekfen Holding'e de yer verdi.
FTSE Gelişmekte olan Avrupa küçük ölçekli hisseler listesinde ise Sasa Polyester, Bera Holding ve Yataş'a yer veren FTSE Russell, listeden Tekfen Holding ve AvivaSA Emeklilik'i çıkardı.
FTSE Tüm Dünya listesine ise Türkiye'den Tekfen Holding dahil edildi. FTSE Russell'in endekslerde yaptığı değişiklikler 16 Mart Cuma günü seans kapanışın ardından 19 Mart tarihinde yürürlüğe girecek.
Perşembe günü Meksa yatırım ın , Credit Suisse nin , Yatırım Finansmanın alımları DEUTSCHE BANK a virman olmuş,
Emeklilik fonlarıda kücük de olsa 11200 alım olmuş.
YAVAŞŞŞ YAVAŞŞŞ YATAŞŞŞŞ
tipitip bombastic
ortaklar son haftalardaki hacimleri bu günlere kadar hic gormemistik nerden satacak bu adamlar merak ediyorum.
Günaydın ortaklar,
Bgc partners'in 5 mart tarihli raporunu buldum, 40.9 hedef fiyat verilmiş.
https://www.researchpool.com/provide...l409-41-upside
Lenovo P1c72 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.