Eğer amaçı kağıdı toplamak ise güzel bir ortam yaptı. Toplasın toplayabildiği kadar.
Yok küçüğün eline verip kaçmak ise işi zor hesabını birdaha yapsın.
Printable View
Ben gaz verdim millet de koştu aldı.
Adam işin kurdu senin benim dememle hareket etmiyor.
Bak bugün en çok para girişi olan kağıt hangisi. Ben üç ay önce 1.30 dan beri bu kağıt iyi dedim. Madde madde de niye iyi olduğunu anlamaya çalıştım. Bilgi paylaştım kazandım beni dinleyen de kazandı.
Bildiğin varsa sende paylaş. Herkes pozisyonuna göre yorum yapıyor.buna göre tedbirini alacaksın.
herkesi dinle bildiğini yap.
Artık yorum yapmıyorum bu son olsun
Galip boşalttı mı malları
Eger bir katakulli yapmadiysa bugun 500 600 bin alim bildirimi gonderip..sermayedeki payinin % 12 lere geldigini bildirmesi lazim..su ana kadar kapa bildirim dusmedi
metro 4,08 maliyetle 659 bin lot almış gözüküyor... iş yatırım 4,21 maliyetle 298 bin lot almış.
deniz 3,94 maliyetle 797 bin lot satmış, global 3,88 maliyetle 696 bin lot satmış...
Bu denizdeki satislar acik gibi..metro onlari her an tamamlayabilir..digerininkide keza oyle..burdaki takaslari takip etmekle beraber cogusey gorundugu gibi olmayabilir
En dogruya yakini kap bildirimi
Sayin melih55 in kimseye alin diye gaz verdigini zannetmiyorum. Bilakis formu iyi takip edenler maliyetinin cok ucuz oldugunu trade ettigini. Bu noktadan sonra girmeninde riskli oldugunu yazdigini bilir..
Formdaki iki yazisini kopyalayip bundan alin yorumu yapmak hakli bir elestiri degildir
31/07/2017 tarihinde Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.(YKGYO) payları ile ilgili olarak 3,56-4,00 TL fiyat aralığında 1.258.947 adet alış işlemi ve 3,56-4,47 TL fiyat aralığından 2.799.323 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 31/07/2017 tarihi itibariyle % 6,73 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Alımlarıyla hisseyi taşıyan metro satışa geçmiş... bu hiç iyi olmadı kanaatimce.
1,5 milyondan fazla mal satmış...
Gunluk takaslar yaniltici oluyor..bugunku gunluk yakasta metro 600 bin civari net alim gorunuyor..ama aksam gun sonu takasta diger kurumlardan sattigini kapariyor...aslinda bu sattim dedikleride palavra olabilir
06/07/2017 tarihinde Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.(YKGYO) payları ile ilgili olarak 2,02 - 2,07 TL fiyat aralığından 198.698 adet alış işlemi ve 2,02 – 2,37 TL fiyat aralığından 2.707.562 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 06/07/2017 tarihi itibariyle % 1,25 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler ekteki tabloda verilmektedir.
04/07/2017 tarihinde Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.(YKGYO) payları ile ilgili olarak 2,69 - 2,80 TL fiyatından 668.151 adet alış işlemi ve 2,62 – 2,75 TL fiyat aralığından 1.397.547 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 04/07/2017 tarihi itibariyle % 7,52 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
03/07/2017 tarihinde Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.(YKGYO) payları ile ilgili olarak 2,79 - 3,20 TL fiyatından 2.335.718 adet alış işlemi ve 2,80 – 3,12 TL fiyat aralığından 7.020.239 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 03/07/2017 tarihi itibariyle % 9,35 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler ekteki tabloda verilmektedir.
30/06/2017 tarihinde Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.(YKGYO) payları ile ilgili olarak 2,27 - 2,77 TL fiyatından 6.444.109 adet alış işlemi ve 2,30 – 2,77 TL fiyat aralığından 1.663.535 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 30/06/2017 tarihi itibariyle % 21,06 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler ekteki tabloda verilmektedir.
29/06/2017 tarihinde Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.(YKGYO) payları ile ilgili olarak 2,28 - 2,65 TL fiyatından 2.217.244 adet alış işlemi ve 2,30 – 2,48 TL fiyat aralığından 4.645.978 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 29/06/2017 tarihi itibariyle % 9,11 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler ekteki tabloda verilmektedir.
27/07/2017 tarihinde Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.(YKGYO) payları ile ilgili olarak 3,68-3,80 TL fiyat aralığında 1.119.844 adet alış işlemi ve 3,70-3,88 TL fiyat aralığından 915.000 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 27/07/2017 tarihi itibariyle % 6,19 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
26/07/2017 tarihinde Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.(YKGYO) payları ile ilgili olarak 3,32-3,50 TL fiyat aralığında 964.271 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 26/07/2017 tarihi itibariyle % 5,68 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir
28/07/2017 tarihinde Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.(YKGYO) payları ile ilgili olarak 3,93-4,44 TL fiyat aralığından 1.766.099 adet alış işlemi ve 3,84-4,02 TL fiyat aralığından 12.500 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 28/07/2017 tarihi itibariyle % 10,58 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler ekte pdf. olarak verilmektedir.
alım satım açıklamaları gösteriyor ki bugün verdiklerini yarın fazlasıyla üstten yerine koyabilir. İşlemler bu hissenin her harekete gebe olduğunu gösteriyor.
Daha oncede burda yazildigi uzere ilk harekette hisseleri devredememis olabilir...dagittigi hisseleri topladi...simdi yeniden topladi ve dagitiyor....ben bugun dagittigi mallari yine yancilarina dagittigini tahmin ediyorum..bilanconun gelmesiylede panik halde varsa biraz daha silkedi...hissede hersey olabilir...asagiyada yukariyada her iki yonde sert hareket edebilir...cok dikkatli olmak lazim. Riski cok yuksek..tadimlik
Yani anlamadığım bilanço açıklandı sabah verseydiler kurtulmuş olurlardı
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böylesi daha güzel demekki
ytd.
31.07.2017 tarihi itibarıyla, Ankara-Çankaya
Projemizdeki 30 adet konuttan bugüne kadar toplam 25 adet konutun satışı için
yönetim kurulu kararı alınmış olup; satışların toplam tutarı KDV hariç
40.836.750 TL (KDV dahil 43.226.448 TL)'dir. Söz konusu 25 adet konutun
tamamının teslimatı gerçekleştirilmiş olup, KDV hariç 40.836.750 TL (KDV dahil
43.226.448 TL) hasılata yansıtılmıştır.
Vay be cuma 4.45 salı 3.25 macera dolu Amerika nerde milyonluk hisseler alan Barış bey evde kahvesini yudumlayıp ekrana bakıyor her halde.
LG-D723 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar malı elbirliğiyle yıktılar.Şimdi makinada paraları sayıyorlar bence.
LG-D723 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
malı yıkamadılar kendılerı al gulum ver gulum...mal yıkılsa burası feryat fıgan olurdu..savaş buyuk oyuncular arasında
3.21 taban değil miydi? nasıl oldu da 3.05 e düştü?
Dikkat etmek gerek avtur avgyo gibi olabilir sonu
çok kötü mal kitlediler.Seans içi küçük bir hareketle gel gel yapıyorlar... sonra daha da aşağılara verip gelenleri pişman ediyorlar.
Yeterince prim yaptı.Alıcı ky bulduklarında düğmeye basarlar
metronun su an 3 de 400 bın lot alısı var...genelde mal verılmeye baslandıgında sılıyor bakalım sılecekmı bırazdan bellı olur
sildi sımdı 2.85 veya 2,90 mal yıgar tabana
galip girdiği her tahta gibi buradada fena dayak yedi:) :)))))))))))))))
asıl malı burdan kıtlıyor...nasıl olsa tabana yakın..7-8 kurus tabana var burdan almak rısk degıl dıyenlere:)
aslında mantıklıda bugun için,, yarın taban olursa onuda yarın dusunuruz dıyenlere:)
şimdi galibin dayak yeri klgyo ordanda fena dayak yiyecek.
Birden taban olabilir
Kırbaç elde bekliyor:)
Yeterince KY düşeremedi.Beklemede hergele...
aslında bu biste birkaktane galip gibi adam lazım... yoksa kım 1,30 dan ykgyo sunu 2 den 3 den satabılır.klgyo vakfın alcatel. vs vs..spekler borsada olmazsa kımıldatamazsınız hısselerı
Tuzağı kurup yemlemiş.Geçmiş arkada pusuda bekliyor ky leri