foruma yazarak fayda sağlamaya ça_lış_mı_yo_rum
çalışnlarıda hoş görmüyorum
olursa temel bilgilerde bilgi eksikliği düzeltir, aydınlatırım
önce tanımaya çalışsanız iyi edersiniz.
Printable View
foruma yazarak fayda sağlamaya ça_lış_mı_yo_rum
çalışnlarıda hoş görmüyorum
olursa temel bilgilerde bilgi eksikliği düzeltir, aydınlatırım
önce tanımaya çalışsanız iyi edersiniz.
Döviz bir şekilde gerilerse sıçrama yapabilir. Yarın olabilir kısmen.
alan ALNUS satan ALNUS başka işlem yapan yok. ALNUS da ne alıcıda ne satıcıda görünmüyor. nasıl bir alicengiz oyunudur bu? kimseye bir faydası yok yazdığım cümlenin fakat gördüğümü paylaşmak istedim.
Sise lerin tradelik olanlarini ciktim. Trgyo aldim 2,40 dan. Takip eden arkadaslara duyurulur. Sonra niye demedin felam demeyin. Yayin yapmadigim icin burada soyluyorum. Ytd.
Torunlar hareketsiz dip dip durur çıkacak imajı verir sonrada gelene verir
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu torunlar şeytanın sol bacagı sanki verdim kurtuldum, bu tarz hisse sevmiyorum bıktırıyor
Zaten amaç bıktırmak. Bu uzuncudur hemde bayağı
236 dan gene aranizdayim. Hayırlısı bakalım
Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]
Hacim iyice düşmüş. Endeks bozmaz ise bı tavan neden yapmasın [emoji3] ytd
Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]
Bazi hisseler yatay ama yukselise meyilli olarak haftalik filan araliklarda az az yukselir ve ne oldugunu anlamadan guzel kazanc birakir
Bu hisse neden tavan yapmiyor, hepsi gitti bu emekliyor elestirilerine katilmadim hic cunku o ornek verilen hisselerin ayni oranda sebepsizce cakilmalari riski de bunda yok ornegin
Hissenin organik yapisi bu. Ama bu iyiyken kotuyu de soylemek lazim, o da su , kucuk bir egri ile de yukselis gostermiyor
Mesela bir kac gun evvel gecen hafta baslari olabilir 2,53 u gormustu . Normal trgyo davranisi , o 2,53 leri gosterip dusup ama 3-4 haftada o noktayi tekrar hedeflemek seklinde olurdu, su an o tarz davranmiyor
Ustelik yuksek hacimlere ragmen bunu goremedik . Bu hisse orta vadeli dedigimiz bir hisse tipidir. Sahsen 2 hafta icinde en azindan o gosterdigi 2,53 civarinda dolanmaya baslamaz ise 2,28 maliyet ile cikisimi yaparim hangi seviye olursa olsun
Sent from my iPhone using hisse.net
2.32 kapanis
bıktırdı,bundan bi cacık olmıcak ...
Zaten satmışsın kurtulmuşsun, son mesajında yine sıktırdı diyorsun
Yine ucus var masallah
ilk 3 lü a1-iş-yatfinans..satacak adam bulamasalar öyle bi çıkarırlarki arkasından bakarız..
hsbc nasıl olsa sattığını geri almıcak..
https://i.hizliresim.com/oTOEFG.jpg
Satan ve alan malesef KY . Bu tip hisseler iste bu yuzden beklenen patlamalari yapamiyor
Spekulator hisselerini sevmiyoruz tamam ama onlarda bu durum olsa 10 kere tavandi (abartiyorum tabi)
Onlarin da riski bol elbet
3 lü %90 ihtimalle aynı kişi..4,75 milyon lot alışları.aldıkları fiyatda bu fiyat..gelin yavrum sizden 5 milyon lotu koşa koşa alacak insan dolu..bakalım ne çevireceksiniz..ama beceriksizsiniz...bukadar mal alıpda 2,41 kapattığınız için..aynı zamanda hırsızsınız bu fiyattan kapatma sebebiniz yüksek ihtimal alanlar kapanışta satsın..kar etmesin..gözünüz hep başkalarının parasında.
https://i.hizliresim.com/4BgYfZ.jpg
adamlar bu 2 gyo yu bu pastalara tavan kapadı bugün..sen milyon milyon mal alıp..aldığın fiyattan kapatıyorsun..peh sana beyin özürlü..
https://i.hizliresim.com/BaFIk0.jpg
Ornek verdigin 2 GYO nun tavan olurken yaptigi hacim ile bu hissenin icinde donen para farkli
Hissenin yurumemesi malesef bu hissenin sifresini KY nin cozmesi, gun icinde veya biraz daha uzun vadelerde surekli al sat yapmasi
Satislarin karsilanma sebebi bu. Ama daha kararli cebi dolu birileri goturmeye niyetlenirse goturur elbet
Benim 18/100.000 . Zamaninda bir cok genis sirket grubu olarak bu rakamdan girmistik, 10 senedir ben oradan ayrildim ettim ama oran ayni
Yalniz su var, bazi (cogunlukla 2/1000) yuksek komisyonlu sirketlerin de cogu ucretsiz senelik 2 inci kademe derinlik sunuyor, o da senede 1.000 liradan fazla para ediyor. Hacmine gore tabi
Kisiye gore bazen yuksek komisyonlular eger derinlik kullaniyorlarsa daha avantajli cikabilirler
Benim 10 binde 1,8 .. yani 100 binde 18 . Sanirim a1 capitalde bu oran vardi bir de , baska hatirlamiyorum .. sanko benim
Ama dedigim gibi derinligi bedava acan fakat binde 2 alan yerler var , duruma gore daha avantajli olabiliyorlar
Ustadim bankalar yuksek aliyor. Hsbc deki benim diger hesapta onbinde 5. Yatirim sirketine gecmek lazim yada bankaya rica etsen onbinde 8 e ilk ricada cekerler. Sonrasi icin ahliyor banka.
Islem hacmimde normal cok asiri yuksek degil cunku alip uzerine yatmayi seviyorum genelde hissenin. Bu arada 2,41 den aldiklarimi 2,45 ten tekrar ciktim. Duserse tekrar alirim bakalim.
Sankodaki benim hesapta onbinde 2 idi. Sonra kapattim. 8 yerde hesap vardi. Ikiye dusurdum. Islem masrafi felam kesiyorlalr yillik aylik bas olmuyor iade ile ugrasmaktan yildim. Birde ani islem yapacaksin hangi birini acican. Zor oluyor.
Hsbc deki hesabimda on kademe derinlik var ve onbinde 5. Dedigim gibi derinlik isin icine girince cok asiri dusulmuyor.
Hsbc yi deneyebilirim derinlik veriyorsa
2/10.000 komisyona bir de ucretsiz derinlik veren kimmis ki ?
10 binde 3 benim.. ayrıca matriks mobile verildi. 10 kademe derinlik. Aracı kurum dağılımı. Takas listesi. Alıcı satıcı kurumlar kim hepsi açık.
Birde bunun haricinde her kurumda var mı bilemiyorum gün içi işlem limiti verildi. Paranızın 5 katı kadar para veriyor trade için. Bu parayı kullanıp hisse alınca aynı gün satıp pozisyon kapatmanız mantıklı.. yani siz iki kademe yüksekten satıp trade etmekten söz etmişsiniz. Bu gün içi limitle bunları yapıyorum. ancak oldu da trade de terste kaldınız bunun için de gayet uygun fiyata kredili işlem limiti açılıyor..
Son bir buçuk aydır benim anaparam yüzde 100 hissede. Devamlı onların limitler ile işlem yapıyorum.
Alnus yatırım..
İşlem hacmi doğal olarak artıyor verdikleri imkanlar dahilinde.. 12 Nisan da hesap açtım ve nisan ayında hesap acilisimdan sonra 13 gün borsa açıktı.. 1.700.000 işlem hacmi yapmışım.
Mayıs ayında şimdiye kadar 13 gün borsa açıktı. 1.800.000 işlem hacmi yapmışım..
Bu rakamlar kimine büyük kimine küçücük gelecektir. Sadece sizde hesabınızı buna göre yapıp aracı kurumunuzdan daha fazlasını isteyin.
Matriks ve 3/10.000 konusu baska ama diger konu aciga alim/satim yetkisi ile iliskili ve kisiye ozel
Bu araclar her ne kadar ana para uzerinden teminatli olsa da , yani sirkete riski olmasa da yine de kisiye ozel