Selamlar hocam .. yanıldığınızı görmedim çalışmalarınız o kadar başarılı oluyor ki bazen tahtanın sizin kontrolünüz altında olduğunu düşünüyorum
Printable View
Selamlar hocam .. yanıldığınızı görmedim çalışmalarınız o kadar başarılı oluyor ki bazen tahtanın sizin kontrolünüz altında olduğunu düşünüyorum
Serkan bey merhabalar, sesli güldüm yazdıklarınıza. iltifat olarak kabul ediyorum. teşekkürler.
Yarın için alt destek 22,30 olarak görüyorum. bu desteği de kırarsa 21,84 destek olacaktır.
Gördüğümüz en yüksek seviye olan 25,40 dan itibaren gerçekleşen düşüşün 2 açıklaması olabilir;
1- Kötü gelecek bilanço, (ben pek sanmıyorum bu ihtimali)
2- İyi gelecek bilanço öncesi silkeleme hareketi. Eğer bu geri gelme olmasaydı bilanço geldikten sonra böyle bir geri geliş olacaktı. belki de kötü bilanço gelecek algısı yaratıp dökme çabalarıdır bilemiyorum. aklımdan geçenleri paylaşıyorum.
20,70 e kadar geri gelişleri normal karşılarım. daha altı bozar.
https://resmim.net/cdn/2022/10/31/Q79wo.png
KONKA 632 milyon kar.
GOLDA çatısına yapılacak GES maliyeti hk. bir fikir verebilir...YTD
https://www.hisse.net/topluluk/showt...47#post5900747
CEMAS : 2.868.000 ABD Doları / 5.900 KWp = 486,1 dolar/KWp
BNTAS: 422.500 ABD Doları / 720 KWp = 586,8 dolar/KWp
GEDZA: 1.481.770 ABD Doları / 2.260 KWp = 655.6 dolar/KWp
GOLDA: 1.235.000 ABD Doları / 2.000 KWp = 617.5 dolar/KWp
bera dan sabah gelen ges yatırım haberi
Grubumuza bağlı şirketlerin mevcut durum itibariyle kurulu 2,7 MW kapasiteli Güneş Enerjisi üretimi gücüne ilave olarak farklı şirketlerde olmak üzere toplam 5 MW kapasiteli yeni Güneş Enerjisi Santrali (GES) yatırımı çalışmalarına başlanmış olup, bu tesislerin 4 - 12 ay içerisinde faaliyete geçirilmesi planlanmaktadır.
Ayrıca Grup Şirketleri tarafından yukarıda belirtilen yatırımlara ilave olarak toplam 20,45 MW kapasiteli GES yatırımı için ön fizibilite çalışmalarına da başlanmıştır.
Bera Holding A.Ş.'nin Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliği hükümleri kapsamında, bağlı ortaklık ve iştirakleri tarafından yenilenebilir enerji kapsamındaki yatırımları, tesis başına ortalama 0,2 - 3 MW arasında değişen kapasitelerde güneş enerjisine dayalı elektrik üretimi (GES) yatırımlarından oluşmaktadır.
Faal olan ve yatırımına başlanan GES yatırımları ve yapılması planlanan yatırımlar ile birlikte toplam GES üretim kapasitesi 28,15 MW olarak planlanmıştır.
Bu kapsamda yıllık 42.000 – 48.000 MW aralığında elektrik enerjisi üretimi hedeflenmektedir. Toplam GES yatırım maliyetinin 20 - 23 milyon USD aralığında gerçekleşeceği tahmin edilmektedir. Grubun yıllık enerji tüketimi 100.000 MW civarında olup, GES yatırımlarının tamamlanması ile birlikte toplam enerji tüketiminin yaklaşık %45'lik kısmının Güneş Enerjisinden karşılanacağı beklenmektedir.
Konya ve Karaman GES açısından en yüksek potansiyele sahip illerden. Bu açıdan gayet isabetli bir yatırım.
https://enerji.gov.tr/eigm-yenileneb...aynaklar-gunes
Beklediğimiz haber geldi. Hayırlı olsun...:)Alıntı:
Bağlı Ortaklığımız Golda Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin paylarının bir kısmının halka arzı amacıyla, Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemelerine uyumuna ilişkin başta Esas Sözleşme tadili olmak üzere gerekli çalışmalara başlanmasına ilişkin aldığı Yönetim Kurulu Kararı Şirket tarafından Holding'imize bildirilmiştir.
hadi hayırlı olsun
Bağlı Ortaklığımız Golda Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin paylarının bir kısmının halka arzı amacıyla, Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemelerine uyumuna ilişkin başta Esas Sözleşme tadili olmak üzere gerekli çalışmalara başlanmasına ilişkin aldığı Yönetim Kurulu Kararı Şirket tarafından Holding'imize bildirilmiştir.
güzel haberleri *** eden bir spek var nedense bedelsiz haberi ile 50 lira olmasını beklerdim üzerine bir de golda halka arzı mkk ya hisse kayıt ettirenlerin satışlarının bitmesini mi bekliyor anlamadım o derece sayıyor
önetim Kurulumuzun almış olduğu karar ile Gerçeğe Uygun Değerleri ile Değerlenen, Maddi Duran Varlıkların (Gayrimenkulleri ile Tesis, Makine ve Teçhizatının) güncel Konsolide Değer Tespiti amacıyla Sermaye Piyasası Kanunu ve Türk Ticaret Kanunu'nda yer alan düzenlemelere uygun olarak, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yetkilendirilen yetkili değerleme firmaları 24 Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş, Form Gayrimenkul ve Değerleme A.Ş, Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş, Lal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş, Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş firmalarından teklif istenmiş olup, en uygun teklifi veren yetkili değerleme firması 24 Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU düzenlenmesi hususunda sözleşme imzalanmasına karar verilmiştir.
Bera da beklenti bitmez şirket güzel iştirakleride güzel adam akıllı patronu olsaydı bu hisse mini sasa olurdu bence ama yinede kazandırıyor geçen sefer 2 lirada aldığımda 10 lira olacak deyip 4.5 lirada inmiştim sonrada almaya cesaret edemedik 30 liraları gördü. bu sefer daha uzun oturacaz inşallah sabırla bekliyoruz . Bereysel beklentim aylıkta oluşan çanak tamamlama sonra kulp ve çanak katlama .
https://twitter.com/matriksb/status/...Yv051C4rUsg_Hw
Bilanço geldi. Bence güzel ilk bakışta.
Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
Ki siz kötü geleceğini hiç mi hiç düşünmediniz .. Umut hocam ganyan iddia yorumlarını hiç mi hiç Tahmin edemiyorum .. 3 yıla yakın oldu bi defada karavana olsun (( ha aaa olmadın ))) saygılar
https://www.instagram.com/p/Ck0IAgAN...d=YmMyMTA2M2Y=
T.C. Millî Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcımız Sayın Muhsin Dere, TBMM Sanayi, Tabii Kaynaklar, Ticaret, Enerji Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanımız Sayın Ziya Altunyaldız, Askeri Fabrikalar Genel Müdürümüz Sayın İmdat Ersoy, Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. Genel Müdürümüz Sayın Yasin Akdere, ASFAT A.Ş. Genel Müdürümüz Sayın Esat Akgün, Askeri Fabrikalar Genel Müdür Yardımcımız Tümgeneral Sayın Sıtkı Varlı ve beraberindeki heyete şirketimizi ziyaretleri için şükranlarımızı sunarız.
#bera #beraholding #yükselendeğer #MPG
gedik dubkof ve deniz de var dökülenlerin malı.deniz ani hem satıyor hem alıyor.bilanco uçmuş..konkadan dolayı sanırım..halka arz ile bedelsiz ile sermaye yapısı dahada güçlenecek.konyadaki aselsan ortaklığını duyunca şaşırdım.kayda alınan paylar bedelsiz almadan satmaz.bu bilancoya satacaklarını da sanmam.
12 aylık ayni şekilde katlanıp gelirse.. golda arz edilirse rekor çıkar...
dolar bazında gördüğü yerleri haketmesi için 12 aylıkta 2 milyon net kar demesi lazım..sanırım diyecek..oralarda 70 li ..bölünüp şimdiki fiyatlara gelir..
şuanki bilançonun hakkı 40..12 aylıkta ayni performas olursa 70..al sat tavsiyesi değildir
https://resmim.net/cdn/2022/11/15/6swyh.png
Tamam hadi bu hafta biraz dinlen. Ama 26,96 altına inme. 29 u geçemediği için biraz dinleniyor.
üstadım dinlenmesi gayet normal diye karşılıyorum inanın sizin iyimser bakışınızdan cesaret alıp tüm portföyümü bera da zincirledim yıl sonuna kadarda kilidin anahtarını ulaşamayaxağım bir yerde muhafaza edip kesnlikle açmayacağım ta ki konka nın bu seviyelerine gelene kadar nasibimiz var ise beklentimiz olur diyerek sonuna kadar .. saygılarımla
berada ki bu hedefimden vaz geçmedim karın ağrısı varmış gibi yapıyorlar ama 32 34 üzerine atınca canavarca hisselere bürüneceklerdir özellikle şirketin mal varlıklarını değerlemesi yıl sonu bitince defter değeri manyak yere gidebilir o zaman hisse benim hedefi bile geçer belkide
https://www.tradingview.com/x/zqL6pCbc/
şirketin fuar fuar gezen iştiraklerinin değeri kadar piyasada hissesi değerlenmiyor
https://twitter.com/bera_turkiye/sta...3S7UYfHf3YAT5g
bera ya bir fitil lazım ateşi yakacak haftaya bedelsiz gelme olasılığı var haberiniz olsun
Belkide bu gün
ŞİRKETİ aradım onlarda haftaya bedelsiz gelme olasılığından bahsettiler biz daha önce genel kurulumuz da %300 bedelsiz vermeyi onayladık o zaman hepsini veremedik mevzuat gereği dedi o yüzden bizimki daha erken çıkar dedi birde mal varlıklarını değerleme ile defter değerinde mühtiş bir artış olacak onuda yıl başına kadar değerleme çıkar dedi konyanın yarısı ve diğer şehirlerde baya bir mal varlıkları var gerçek anlamda yansıtılırsa bu fiyatlar bedavadan daha ucuz olabilir ama en az 12 aylık bilançosunu görmek lazım o kadar iyi temel analiz ci değilim incini ciciğini inceleyecek kadar varsa öyle bir bir arkadaş araştırıp potansiyeli görebilir benim çok az bir beram var kona da daha çok ve diğer hisselerim de duruma göre buraya kaydırmam olasılık dahilinde
sizin beklentiniz nedir..
kabaca bir analiz yaparsam hisse daha önce aylık olarak 01/04/2020 tarihine 4 liralardan ala girmiş 12 ay rally yapmış 32,53 görmüş.
bu sefer hisse 10,50 civarı atağa kalmmış 01/06/2022 de aylığı 17/,55 ile ala girmiş ve 6 aydır rallyde fiyat ise kabaca 30 görmüş. B 6 ay daha rally yaparsa artık nereleri görür bakacağız benim bi tahminim var kendime göre
İş bitmiş. Sermayesi tescil olmuş, sermaye artışın muhasebe kayıtları yapılmış görünüyor. SPK onayı da eli kuşağındadır.
Aşağıda yazıyor.
Yönetim Kurulumuz 19 Ekim 2022 tarihli toplantısında sermayeye ilave edilen 341.600.000 TL'nin, 19 Ekim 2022 tarihinde ilgili hesaplardan Şirket sermaye hesabına aktarıldığı Yeminli Mali Müşavir Tasdik Raporu ile tespit edilmiştir.
O dediğin yapılmadan SPK başvurusu olamıyor zaten Sn. Serçe. Mevcut prosedürü ekstra bir iş yapmış gibi hava atmışlar. Olsun buna da razıyız nerelerden nerelere geldik. Hiç olmazsa full şeffaflar artık...
Sn Hissedarxd
Anlayamadığımdan yazıyorum.
Ticaret sicil memurluğuna, sermaye arttırım işlemleri yeminli mali müşavir raporu ile birlikte sunulmuş olup sermaye artışı tescil edilmiş ve muhasebe kaydı da yapılmış.
Buna göre de, Şirket muhasebe kayıtlarını yaparak sermaye artışını tamamlamış görünüyor. SPK ise bu kadar süre niye bekletiyor. Ticaret sicili memurluğu tarafından incelemesi yapılarak uygunluğunu almış. Ticaret sicil memurluğu da zaten devlet kurumu olup uygunluk vermiş, işlem bitmiş. SPK niye uygunluk vermekte gecikiyor mu?.
SPK bütün bu yazdığınız işlemleri kontrol eden kurumdur. Mevzuata aykırı bir şey görmezse onaylar. Bir çeşit prosedür yani ...Niye bekletir sorusunun cevabını bilmem. Defalardır çeşitli sebeplerden en yetkili kişileri görevden alınan sabıkalı bir yer. Her şey mümkün...
gedik teki abi potansiyeli fark etti galiba baya agresif alıyor veriyor son bir kaç haftadır ara ara kar satışı da yapıyor şu an takasında ne kadar hiç umurumda değil balın datlı olunca sinek bağdattan gelir ayrıca son üç işlem gününde xhol yani holding endeksi baya iyi tutunuyor iştirakleri uçan holdinglere sıra geldi sanırım