Soluksuz iniyor. Bakalım nerde duracak .
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Soluksuz iniyor. Bakalım nerde duracak .
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1-2 lotla kademe düşüyoruz bu nasıl iş anlamadım gitti??
Daha eslesme var , bugun kredili alanlar eslesmede aktiften satacaklardir.. Bitik bu kagit ...
gunun en cok duseni serefsiz kagit , bu nasil satis beklentisi ak..
Yıllardır borsadayım, bu kağıt kadar satılacağı KESİN(!) bir hisse daha görmedim. Herkes emin, herkes kesin haber almış, %100 getiri garantili hisse işte. Bol kazançlar herkese...
Tek teselli işlem hacmi düşük
Cümleten geçmiş olsun. Akşam gün içi takasları ni görelim. Hangi i.t oğulları tahtayı pokladı bi öğrenelim. K.itapsız idneler hevesleri kursaklarda bıraktılar.
Tek soru işaretim şu. Tekstil hisseleri gündemde ve dün tavana giden menderes bugün borsanın ençok kaybedenlerinden oldu. Bunun yanında bir de bu Vakvak var. Diğer tekstilciler yükseldi ya da küçük kayıplar verdiler ama bu ikisi darmaduman oldu. Bi bağlantı kuran varsa beri gelsin
Arkadaslar, sorun birtakim it ogullarinin kagidin trendini bozmasindan dolayi bilgisayar programlarina tahtanin yenik duzmesi.
Bilgisayar algoritmalari otomatik al sat emirleri verdiginden trend degismesi icin birilerinin manuel mudahele etmesi lazim, fakat
bugun bu hissede yasanan maalesef algotimik islemler dikkat ederseniz kapanista yukari basini ceviremedi. Borsa artik eskisi gibi degil
THYAO gibi dev bir kagit %2 aciyor gun sonu -2 kapatiyor, vs..Maalesef bu gibi piyasalarda hisse satisi dahi olsa manuel islem olmadigi icin mudahee edemiyorlar. trend tek belirleyici.. bilgisayar programlari vakko satilmismi satilacakmi bakmiyor iste :) ytd
Hani yarinda isteseler %20 yaptirabilirler kagida...
Çanak formasyonu mu oluştu? Ben mi yanlış gördüm.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yüzde 40 ını 5,27 den satmıstım. 4,87 den doldurdum depoyu. Bu hissede beklenti var eyw arkadaslar da 2 aydır bu hissede olan biri olarak söylüyorumm cok fena speği var. Yedrmiyor kolay kolay. Bundan sonra çıkarsa yine aynı taktiği yapcam yoksa gördüğünüz gibi patnaj yaptryr serefsiz spek.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6.182.000 lot islem olmus.pek dusuk degil.gayet hacimli.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta var mı???
ASUS_Z00UD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Panik yok beklentisi var.Teşvik için almadık ki..
ytd.
bütün hisseler düştü.cikar yine inş.sıkıntı yok:)
Ah su almayı da becersek patron olcaz da alımda sıkıntım var sabredemyz işte. Düşüş içün ise Sıkıntı yok takmayın kafanıza beklentisi olan kağıt nede olsa. bekleyen adam zarar etmez bu kağıtta bence.. Sabır.. Beklentiler nedir diyen olursa temettü var, karlılık iyi, mallarda stok artısı var, tekstilden Teşvik durumu ve de en önemlisi satıs durumu daha ne olsun.
Bunların hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir..
Spek teşviğin ertelenmesi ile kağıtla iyi oynadı namissiz...
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede teşvik beklentisi yok. Ancak genel manada özellikle tekstil ihracatında kolaylıklar yapılması ( vergiler harçlar ulaşım desteği diplomatik hukuki destek v.s) Vakkoyu da olumlu yönde etkileyecektir. Yoksa şirkete özel bir teşvik olacağını zannetmiyorum.bugün çok talihsiz bir gündü. Hissenin ayarlarıyla fena oynandı. Bunu fırsat bilip yarın da pisleşebilirler. Bu hisseye inanan güvenen bekleyecek umudunu yitirenler ayrılacak.
Herkes kafasına göre bir şeyler yazıyor yok satış iptal oldu diye ama ortada bir şey yok...Bunlar hep spegin elemanları karaktersizin önde gidenleri...içimi dökeyim dedim biraz herkese iyi geceler...
satış iptal oldu deniyorsa satış yakındır:)
Allahına kurban arkadaşım...[emoji2]
eyvallah;)
Kenanx nerdesin kardaşşşşşş ne oldu bugün diyiver
Adam şatış var satış var dedi kaçtı gitti yalaaaa valla helall milllet hep kağıt pazarlayıcı olmuş
383 ten yunsa taşıyan biri olarak şunu söyleyeyim avutmak için değil yanlış anlaşılmasın yunsa öyle 2 lerden alıp 8 kere gelmedi kan kusturdu 450 den 4 e geldi 568 den 5 geldi bir anda 730 dan 650 geldi 810 dan 7 ye geldi son iki gün önce 820 den 770 lere geldi bunlar ana kırılmalar araları yazmıyorum kağıda güveniyorsan bekle al sat yapabiliyorsan daha çok kazanırsın şimdi vakkoya geldim maliyetim Su anki değerden biraz düşük ama bekliyorum hisse düştü diye kuserseniz buradan para kazanmak imkansız alacağınız hisseyi araştırın strateji belirleyin ve uyun bence 2 ay sonra bu yazımı hatırlatırım not duseyim şu an vakko 474 de
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın herkese , umarım 4.61den aşağı inmez burları çanak yapıp hedefe gider. YTD
ASUS_Z00UD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar disardayim müsait bı arkadaş eşleşme fiyatını gönderebilir mi
görünen o ki inebileceği en kötü nokta 4,51..Oradan dönmesi lazım..İnşaAllah o kadar düşmeden yükselişe geçer hemen.
4,75 açtı,haydi hayırlısı
ulan serefsiz dun sasa yi takip ediyodun bugunde etsene !!!
sasa %5 ini geri aldi , bunda tik yok .. super kagitmis arkadas,...
yukari gitmeye niyetli kagitlar belli ediyor , vestl , sasa... Bunda pek o niyeti goremedim ben...-10% duzeltme en az %4-5 olmaliki kagittagitmeye niyetini belli etsin bunda yok maalesef...
Birde tahta 480-490 arasi yigilmis lotlar .. nasil gitsin...
Ayrica arkadaslar bu tahtada gizli lotlar giriliyor bazi kademelere , dikkatinize cekerim.