MÜJDE ARKADAŞLAR
%135 bedelsiz onayı geldi
Printable View
MÜJDE ARKADAŞLAR
%135 bedelsiz onayı geldi
Neden bedelsiz yapıyor?
En son iki güneş enerjisi alım işinden vazgeçmişlerdi.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok en son iki güneş enerjisi şirketi alma işinden döviz maliyet yükselişi sebebiyle vazgeçmişti.Onları alsa daha iyi olurdu sanki gibi geldi bana.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
derhell 1.400 000.000 dolara enerjı şirketını satmıştı galıba 1.000.000.000 dolarını peşin alınmıştı bunla ılgilı bilgisı olan yorum yapabilirmi tşkler
Arkadaşlar şirket ne zama n bedelsizi tarıhini açıklar tşk ederim
Hayret ,bunun yarısı kadar karı olmayan ve bölünen bütün kağıtlar örnek
megap,dnısı bedelsiz bölünükten sonra en kısa zamanda neredeyse iki katına çıktılar bu halen prim bile yapmadı
Karlılık gayet güzel artmış özel sebebi var mı?
Kar marjını ve satışları nasıl bu kadar artırmıs son 6 ayda
yazıklar olsun şu fazladan atulmış 3 sıfır nedir
Misilnayı bir milyar USD yazmış birileri
1 milyon USD arkadaşlar
Derlüksü milletin ne dediğini falan filan
Herşeyi boşverin
Önce araştırmayı bilanço okumayı
Fk PD dd nedir bunları öğrenin
Reklam değil yanlış lütfen anlaşılmasın
Bu firma pomoalanmaya başladığında ilk önce kaç ayda % kaç pirim yapmış,
Holdinglerin genel fk PD dd oranlarının ortalaması nedir bunlara baktım
Sonra Vazgeçtim, iyi bir Silkeleme ile tekrar yine gidebilir ama giden değil önü açık pirim yapmamış ve köklü güçlü kârlı şirketler bence daha mantıklı
SADECE İNCELEYİN ALIN DEMİYORUM
TEKFEN, SAHOL, VESBE, SRKFK, GARFA, OTOKAR, AVOD
VE BANTAAAŞŞŞŞŞ
Benden bu kadar
Bu iyiliği babanız yapamaz:))
Haydi eyvallah
Hisse oldukça fiyatlı bence. Tabi ucuz pahalı diye bir hisse düşüp yükselmiyor yurdum borsasında. Hersey başrol aktörlerin marifetine bağlı. Son üç gün dolaşımdakinden çok daha fazla lot işlem oldu ve düştü. Bu düşündürücü.
Sıra bu o...ç...larında sanırım
Tekrar 4.90 lar gözüküyor,yurtdışı berbat........seçim felan......bu arada hissede aylardır kimse yazmamış,hayret,herkes ümidini kaybetmiş.
Belli ki tekrar yukarı göturecekler
%66 bedelli talebinde bulundu,büyük ihtimalle çıkar,giderayak düdükleyecekler milleti,yarın tekrar yukarı hareketine devam eder,millete malı yığmak için.......
alnus yatırımın patronu 10 tl üstü maliyetle yüksek miktarda mal taşıyor ve derhl patronuyla mahkemelik oldu. kim bilir ?...
Geçen yılki kârı 566 milyon..... Bu yıl 9 aylıkta kârı 456.800 milyon olan...... FAKAT PİYASA DEĞERİ 1.7 MİLYAR BİLE ETMEYEN.... LİDFAYA BAKIN BAKALIM....NE CEVHERLER VAR..
:halay::halay:,,,,,,,!!!!!!!!
*DERHL-Derlüks 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 53.162.051 TL (Önceki 106.783.964 TL)