Dün aradığımda ıslak imzalı belgeler genel merkeze ulaşması gerekiyor filan demişlerdi birazdan tekrar arayacam bakalım kaç günde açılacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
büyük bankalarda garanti yapı kredi gibi oran alan arkadaş varmı ?
30 yada 45 gün için?
arkadaşlar ne dersiniz 300 K yı bugun 19.25 ten bağlayayım mı 367 gün vade net getiri 58.066 TL
Sıfır stopajlı oran galiba , faizlerin daha da düşeceğine inanıyorsan gayet iyi bence..
Ben Haziran ortası 24,10 orandan devlet tahvili almıştım , 364 gün vadeli , şu an çok iyi kar yazdı ve ayrıca tamamı hazine garantili
Normal vadeliye göre avantajı , o anlık ikincil piyasa fiyatları ile satıp çıkabilmek.
neden daha küçük ölçekli bankalardan oran almıyorsunuz bence deneyin...normal vadeli hesap yapsanizda galiba 1 yıllıkta stopaj yüzde 3 geliyor...siz bilirsiniz ama odea gibi fiba gibi denizbank gibi daha küçük ölçekli bankalardan oran alıp 1 yıllık bağlayabilirsiniz eğer düşünceniz yıllık baglamaksa...ytd.
garanti ypk ve iş bankası haricinde hiç çalışamadım yine 21 den bağladım ben
ama ben zaten hisse de trade ettiğim için bu taraftaki kaybı çok kafaya takmıyorum
bist bir haftada burdaki bir aylık kazancı nerdeyse getirdi diyebilirm
Döviz mevduatları rekor düzeyde olduğu halde son günlerde USD ve euro mevduat oranı paylaşımı yok denecek kadar az.
En son 3.5 verdi temdite burgan 32 güne
Son iki gündür Burgan dışında oran paylaşımı yok.
Rıza sarraf davasında yargılandıktan sonra "32 ay hapis cezasına" çarptırılan eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla tahliye edildi.
https://www.ntv.com.tr/dunya/hakan-a...CkG7_oqBdAq5AA
Vov hesap 23.50 ye düşmüş hesabım açıldı şansa bak [emoji24][emoji24]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vov da koşul var mi? Eft ücreti, disarda kalan tutar vs. Gunlukse 1 hafta sonra gene düşebilir 23.5 garanti etmiyorlardir sanırım
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 ay vadeli oran alan var mı.. 3 aylık bağlamak istiyorum..
Keşke bir anda 600 baz puan inse ama kanımca öyle yapmayacaklar.
Bence 6-8 aya yayarak yapacaklar. tl mevduatçılara haşlanmış kurbağa sendromu yaşatabilirler. Yani sinsice yavaş yavaş uzun vadeye yayarak düşüreceklerini düşünüyorum. 6-8 ay sonra bir bakmışsınız %15 faiz olmuş... dolara da geçirmeden sinsice düşüş...
He eğer bir anda faiz düşürürlerse bu hükümetin de doların şu düşük seviyesinden memnun değil anlamını taşır
90 gün sabit eft ücretsiz
https://resmim.net/f/tEcNk6.jpg
Burganbank 1 puan daha düşürmüş 1 ile 3 aya kadar 24.10 dan 23.75 düşmüş 3 ay 6 ay arası 21 .50 üstü 20.50 olmuş tam da vade yenilemeye hazırlanırken.vakıfbank sıfır stopaj için 19.25 oran veriyor.halk ve ziraat anlaşmıy gibi 18.25.diğer bankalardan 0 stopaj oranı alan var mı
Dolarda bir hareketlenme var.ptesi kokusu çıkar.
Sagolun. Bir de alışveriş vs var galiba..can sıkıcı.
Sağolun
Benjamin anlık 5,67