günlükte çanağın hedefi ise 5.5 tl
Printable View
günlükte çanağın hedefi ise 5.5 tl
3.74 bir daha denenir altı bile yav satın kurtulun daha da düşecek ha...yolumuza bakalım..
ahanda 3.70 satıyorlar:bravo:
serbest satış 3.67 gördü
Avod da aynı ayagı yaptı milletden malı kaptı ypk öyle ya beraber batarız ya beraber kazanırız 3.5.7.10 larla kandıramazsın yıldıramasdın 16 lira ederin
Halk yatırım benim unutma ya bata ya cıka senin soyadın celikse benimki arslan kurul kaydına aldırcem gerekirse hisseleri o kasadaki gecmiş yıl karlarını beraber bölüşcez avni çelik
3.60 hayırlı olsun
elim ayağım titriyor başım dönüyor bayılacağım:plc:
BATIYORUZ YA DA ÇIKIYORUZ:yahoo: DEVRE KESİCİ AÇILIŞTA DAHA...3.55..-% 4
Size yedirmem diyor yersen.y.t.d
Azdan az gider coktan cok parmak bize giderse kol ona madem bu tecavüz madem toplu zevk alalım avni bey
👌🖕🖕🖕biz razıyız 💪💪💪sen düşün avniii
Kur artarken satış haberi bal börek olur
piyasadaki tüm malı toplasam bu hale gelmem mümkün değil kardeşim...acayip aç gözlü adamlar.. ulen bu saatten sonra daha ne uğraşıyon mal toplamakla mal sende ucu bizde..neden korkup satacağız uyuz herif..
Devre kesmesin diye sindire sindire gidiyor gaza 2 seans basacak herhalde.
En geç yarın saatlik grafikte bir kopma daha yaşayacağız
yarın artık elimizde mi yoksa tavanda mı patlayacak...
Bende bıktım sattım bunda ekmek yok 47000 bin kim aldıysa patron hayırlı olsun mal sende artık
Originally Posted by Mnbb Yazıyı Oku
Halk yatırım benim unutma ya bata ya cıka senin soyadın celikse benimki arslan kurul kaydına aldırcem gerekirse hisseleri o kasadaki gecmiş yıl karlarını beraber bölüşcez avni çelik
Ben demedim mi bu kadar kesin sert konuşmayalım yarın ne olacağı belli olmaz şimdi yarın ki hareket kesin yukarı..Mnbb kardeşim sana da hayırlı kazançlar
Bugün şöyle bir kafayı çıkardı 3.96'yı gösterdiler haber gelmeyecek diye tekrar geri çektiler...
ne habermiş yav hepi topu şu kadara anlaştık parayı alcaz faize yatırcaz ordan aldığımız faizi temettü vercez hisse uzaya çıkcak isteyince lazım olunca bozdurcaz eee hissenin kapalı kısmı bizde açık olanında %52 si bizde kalanı eş dost arkadaşta temettüyüde kendimize vercez
win win win win
yahu ne yi bekliyoz daha diyen yok by lerden
hani beklentiyle yükselip haberle elimize vercek desek
öyle bir ne ortam var ne de hissenin öyle bir yapısı var
elimizdeki bin lotamı göz koydunuz
eğer öyleyse şaşırmamak elde değil
neyse sen oyalan daha yavaştan topluyoz 1 yıllık vade %24 burda %...
yatırım tavsiyesi içermez
herkese bol sabırlar
devre kestik 3.50 -% 7.65
hadi bir daha bir daha devre keselim haber göndermek zorunda kalsınlar Almanyada krismis noel tatili erken başlar haber yakın, ister satılsın ister satılmasın
Biri daha dayanamadı sattı malı
hızlandık hacim artıyor
o haber düşecek ve biz dicez ki tekkeyi bekleyen çorbayı içer
gönül isterki başka hisselerde kazan? sonra haberden hemen önce al nerde o talih
Şeref yoksunu haramzadeler yatırımcının üç beş kuruşunda hala gözünüz var .Hissenin çoğu elinizde bir haberi çok görüyorsunuz.
Şeref yoksunu haramzadeler yatırımcının üç beş kuruşunda hala gözünüz var .Hissenin çoğu elinizde bir haberi çok görüyorsunuz.
DENİZ le İNTEGRAL deki ş......r
Zor alırsınız elimdeki mali. Sür yukarıya verelim
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DENİZ le İNTEGRAL deki ş......r
Ne vercem kardeşim gecen sene PSDCT 2 60 larda keşfetmiştim.Bunu cift haneli rakamlardan vereceğim.Belki temettü vermemek için senenin bitmesini bekliyorlar haberi ondan geçiktiriyor olabilirler.
Biz geçen seneden beri bu hissedeyiz defalarca aldık verdik. Pis kagittir
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ay haberi bekliyorum almanyanın satış haberini
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bıktık sattık daha ne bekler bu ac gözlü kimse kalmadı işte milleti bezdirdin 47 bin lotu 1270 lira zararına verdik beklediğimizde cabası kalanlara sabır
Bıktırdın sattık 47 bin lotu daha ne bekliyon 1270 lira zararına verdik beklediğimizde cabası ac gözlü spk
Burada oyun büyük ama bu avni çelik sinpaşı kurtarcam diye satacak avm yi yoksa iflas eder