Bugün tekrar 75-76 yolculuğuna başlarsa şaşırmam
Printable View
Bugün tekrar 75-76 yolculuğuna başlarsa şaşırmam
Piramitin işlem yaptığı günlerde düşmek zorunda mı bu tahta... Tetikçi piramit galiba
yyapı çöktü...
Gene ele vermece yaptılar küçük yatırımcıyı çekip çekip. 0.74 kapanış.
Piramit acikci galiba,kapanışta 980 bin lot aliciydi satan garanti yatirimdi galiba,işin elinde mallar duruyor yarın bakalım ne ola.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her kademe alis mujdesi ve 0.80 den bu yana dustukce toplamaya devam ediyorum. Kademe kademe.. Bugunler firsattir korkmayin gucunuz varsada satmayin.. Cikarken bakip kalirsiniz :cool:
Metro yatırımdan 200 bin Lot alış var. Galip ise bu 200 bin Lot. Burayı da ykgyo gibi 4 TL lere getirire bilir.
Yatırım tavsiyesi değildir
Diyetisyen , Barkod , Patent Başvurusu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a41b447a64.jpg
Yatırım tavsiyesi değildir
Diyetisyen , Barkod , Patent Başvurusu
Düşünüyorum neden bukadar aliyorum diye sonrada diyorum düştükçede Almaya Devam Edecegim :halay:
Ygyo 200bin lot mu demistiniz :wave:
Ek 8674
????????????????
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun sinpaş hareketlenir arkasindan yeşil ikisine az kaldi bunlar arka arkaya siradalar :)
Amacınız nedir?? "Mal pazarlıyor" imajı yarattınız!! Somut bişeyler söylermisiniz? İçinizemi doğdu:)
Hep bu konusmalar yuzunden yorum yapmak istemiyorum malesef zamani geldigini hissenin yavas yavas olmasi gerektigi dusuncesi sadece.. izleyelim ilerki haftalari :) ben al sat yapan biri degilim aylarca belki yillarca bekleyen biriyim. Konusma tavrimda icime dogmasi degil bu hissenin yolu oldugudur :)
Dayanaksız salla bakalım.. içi boş yuvarlak kelimeler....pöff
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Yyapi ile birlesicek deniyor fiyat olarak nasıl olur birlesince
Kardeşim yyapı ile birleşmeyecek yyapı yeşil yatırım holding ile birleşecek
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/630638
Yeşil inşaat gayrimenkul devralınan şirket diyor
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e0bf8d8f00.jpg
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar sarı çizgilerle çizmiş olduğum çizgilerin sonuna doğru formasyonu tamamlıyor gözüküyor
İnşallah orayı beklemez de Niran önce uçuşa başlar. ğrafigim bir hayal ürünüdür yatırım tavsiyesi içermez
Önümüzdeki haftayi göremiyorum eğer referandumda olumlu bir gelişme olur ortaklikta kap a düşerse çizelge tam oturur :rules:
Birlesme ile ilgili tum ekler asagidaki linktedir. İnceleyebilirsiniz;
http://yyapi.com.tr/tr/birlesme-belgeleri.php
Şunu biri bana net soylesin ne oldu?
YGYO nun ortağı % 11 paya sahip Yeşil inşaat gayrimenkül hizmetleri ile 10 milyon sermayeli yeşil inşaat birleşiyor nerede Yeşil inşaat gayrimenkül hizmetlerinde bunun YGYO ya etkisi nedir
Imzaya ekleme yapamamistim bundan onceki yazdiklarim yatirim amacli herhangi yorum degildir. Yatirim tavsiyesi olarak dikkate almayiniz. Bundan sonrada imzaya ek yapiyorum. Lutfen dikkat ediniz.
SON NOKTAYI KOYACAK BİR ÜSTADDAN YORUM ALABİLİRMİYİZ
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad değilim ama yine de cevap vereyim, bunun ygyo ile alakası yok. YYAPİ ve YESİL birleşti.
GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zannetmiyorum. Ancak bundan hissenin yukselmeyecegi anlamını çıkarmamak lazım. İnşallah en kısa zamanda yukselirdi zararimizi kurtarıriz. Patronun yakın zamanda sattığı lotlarida unutmamak lazım.
GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.