5.50 ye çek bi 3000 daha vericem lan sana spek söz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
5.50 ye çek bi 3000 daha vericem lan sana spek söz
ahahah ahahaha ahahahaha uçurdu bize kızınca :oley:
Basmassan adam degilsin 5.38 den eline verdiklerimi bana kaçtan vericen bekliyorum
5.28 aldım kabul ettim sevgiler saygılar sipik abi[emoji23][emoji23] mal
Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, 5 yılda 2,5 kat büyümeyi hedeflediklerini açıkladı. Keresteci, 5 yıllık süreçte net aktif değerlerini 3 milyar TL’ye, kira gelirlerini ise 172 milyon TL’ye çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.
Kaynak : Emlakkulisi.com
kikikiik ne kadar da tanıdık geliyor:)
son alan satan işlem durumunu atabilecek var mı?
bu daha çok 4.4.2011 hareketini anımsatıyor..
Günlük işlemleri paylaşmanız mümkün mü acaba?
Ben masumum sevgili arkadaşlar, lütfen yapmayın. :)
Anca oyunlarını bozarım nugyo speklerinin, ahanda size 1 haftalık çiçeği burnunda yeni speğimiz,:plc:
https://i.hizliresim.com/okamZ9.png
Bu yabancı takasına giden mallar yakın zamanda satışa gelmezse alımların Çarmıklılara ait olma ihtimali vardır. Malum kritik çeyrek 3.çeyreğimiz yaklaşıyor. Alımlar sonrası tahtada oluşan boşluğa gören Galip de gelip vurkaçını yapmış yine bugün.
bu hafta ya da önümüzdeki hafta hareket olabilir.
yatırım tavsiyesi değildir.
ben umutluyum tutunuşu umutlandırdı sabırla bekliyorum ytd
https://i.hizliresim.com/bGa1mZ.png yatırım tavsiyesi değildirrr.umut fakirin ekmeğidir.
tahminim citideki malların bir kısmı dün ve ondan önceki gün çıkılmıştır, takasları görmedim ama eğer öyle değilse çok ilginç yerlere gidebilir hisse diye tahmin ediyorum (ytd)
kendini uyanık sanıp panikle mal satıp mal kaptıranların ağlaşacağı günler yakın :)
hala gitmiyo muyuz ? allaaa allaaaaa haydi gidelum haydi haydeee gidelum hayde hayde gidelum hade :)
galip'i bekliyorum.
ne yani sen şimdi "yok ben çıkmam mı" diyorsun!!!
bak spek efendi (onlar kendilerini biliyor) ya sen çek ya da çektirirler gülüm..
imza:bir dost spek...
hadi sv. valentine haydi yaaa :oleyo:
Sv djtiesto nasil citideki mallar duruyor mu ?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0b73c07940.png
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mallar duruyor
Kestane gürgen palamut
Altı citi üstü doçe
Gel sen burda derdi unut
Nugyo ne güzel ne güzel
Bu sefer gol olmalı artık..
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Olsun artık sayın nomorebets olmalıda zaten gecikti bence
inanılmaz..
harika....
tşk. sv dj,
çal dj çal..
her gün şu takası çal bizlere...
sevgiler.
:)
Arkadaşlar yukarıdaki ve bir önceki sayfadaki takaslardaki sayılar günlük alış satışları mı gösteriyor, yoksa 3 aylık mı?
tek endişem bu yabancı alımlarını kullanıp ters köşe yapmaları,
2010 yılıydı galiba goodyear almıştım 18,25 den bütün paramla, hisse çıktı 67 ye ardından ykb yatırımdan habire hisse alımı başladı tanesi ortalama 65-70 liradan 250 bin lot toplandı, takaslarda görünüyor aldıkça alıyorlar, hisse oldu 73 tl, düşünsenize bir adet 70 TL ortalamadan 250 bin lot alınıyor paraya bak 15 milyon TL den fazla bir kaç gün içinde girdi hisseye, o zaman düşünüyordum bir tuhaflık var 15 hisse asgari ücrete denk:) herkes mesut mutlu ve bir anda 5 dakika içerisinde taktik maktik yok güm güm güm arda arda yanlış hatırlamıyorsam 5 taban yapmıştı, sonra 45-50 aralığında sakinleşmişti.
diyeceğim şu, oooo yabanacı alıyor patron alıyor derken cambaza bak olmayalım:)
ha şirket bir daha bu oyunlara müsaade eder mi, bilmiyorum, sanmıyorum, beklemiyorum ama.... işte ama....maalesef ki "money talks"..
yine de beklentim bu sefer gol olacak, yani bu çeyrek olur mu bilmem ama bu yıl olmalı:)
herkese bol şans...
go nugyo go gooooooo:))) öhöm öhöm:)) Az da ben destek attım:))ytd
alıyomda lambayı yeşil yakamıyom,birisi içerde kırmızıya basmış:))ytd
Çeşitli yerlerden kaynak ve tarih göstererek aldığım bilgilerdir ve yatırım tavsiyesi değildir.
Kaynak:milliyet.com.tr TARİH:03.05.2017 - 02:30
Nurol’dan sektöre ‘N çözümler’
Nurol GYO, İstanbul’da hayata geçirdiği Nurol Park, Nurol Tower ve Nurol Life projeleriyle gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı getiriyor. Geliştirdiği insan odaklı yaklaşımlarını, ‘N Çözümleri’ başlığı altında toplayan Nurol GYO, doğal gün ışığı, hacim ve eko-yerleşke ile ilgili standartlarını belirledi.
EKONOMİ SERVİSİ
Nurol GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan, misyonlarının insanların psikolojisini ve fizyolojisini olumlu etkileyen, pozitif enerji veren, huzur sağlayan yaşam alanları yaratmak olduğunu söyledi. Kılıçaslan, “Nurol GYO olarak, gün ışığını iç mekanlara maksimum taşımaya yönelik çözümümüz ‘N-Light’ (Nurol Işık Çözümü), insanlara ferah hissettirecek iç ve dış mekan tasarım çözümümüz ‘N-Space’ (Nurol Hacim Çözümü), doğayla uyumlu yaşam kültürünü oluşturan çözümümüz ‘N-Green’i (Nurol Doğa Çözümü) bilimsel verilerle ortaya koyuyoruz” dedi.
Haziranda açılıyor
Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu da şirketin mevcut yatırımları hakkında bilgi verdi. Hatipoğlu, “Seyrantepe’deki Nurol Life’ta satış yüzde 55’e, Mecidiyeköy’deki Nurol Tower’da yüzde 75’e Basın Ekspress’teki Nurol Park’ta yüzde 80’lere geldi” dedi. Yeni projeler için hazırlıkları olduğunu anlatan Hatipoğlu, 2017’de en büyük yatırımlarının Nurol Park’ta açılacak Oasis Designer Outlet olacağını söyledi. TARİH:03.05.2017 - 02:30
Şirket'imizin kamuya açıklanmış son finansal tablolarında stoklar hesabında 13.954.643 TL kayıtlı değeri olan Nurol Park J Ofis Bloğundan 2 tam katın (14 adet bağımsız bölüm) 6.500.000 USD bedel ile yabancı yatırımcıya satışı 2 Haziran 2017 tarihi itibarıyla gerçekleştirilmiştir. KAYNAK:KAP TARİH:05.06.2017
NUROL LIFE İNŞAAT BAŞLANGICI: 18.09.2014
NUROL LIFE SATIŞ BAŞLANGICI: 15.02.2014
NUROL LIFE TESLİM BAŞLANGICI: 01.07.2017 KAYNAK:NUROLGYO.COM
HİSSE NET YAZARLARINDAN MOHİKAN BEY’İN ELLİOT DÜŞÜNCESİ:
Temeli süper görünüyor.
Ayrıntılı bilanço bakamam, ama kabaca baktığımda Özsermaye 144 milyon, kar 89 milyon. Piyasa değeri 375 milyon. F/K:3.
Buna göre bu hissenin uçması gerekiyor, ama 5 yıldır düzeltme yapıyor.
Halen düzeltmenin bittiğini gösteren bir işaret yok.
2012 zirvesini geçebilmesi için öncelikle üçgeni yukarı kırması gerek.
Aşağı kırarsa 2 TL görülebilir. Defter değeri 1.81 TL.KAYNAK:THE LAST OF THE MOHİCANS(SAYFA22)
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR..(YTD)
Bir "haber" lazim cuma cuma, mesela sermaye arttirimi falan :)
Sermaye artırımı gibi bi haberede çok ihtiyacı yok aslında bu çılgın spegin sayın jorçhoroz yeterki gönlü olsun gitmek istesin sinekten yagı çıkartır ********[emoji23][emoji23]
bence elimizdeki hisselerin bir kısmını xxx şirketine 7 TL den satıyoruz desinler yeter:)
ama o eski genel müdürün hayali değil miydi ?
trump öyle trump böyle diye toplantı yapılmıştı di mi ?
hmm.
çok haber beklentisi var.
1. = altın
2. = tank
3. = bilanço
4. = ingiliz kokoşlar
5. = otel satışı ( blok satış )
6. = katar ortaklığı ( blok satış )
7. = trump ortaklığı
8. = sermaye arttırımı
ufff..
her ay bi tane gönder hisse 20 olsun.
becerebilecekler mi acaba ?
:)
Şimdi patlatırlar bi yatırımcı ilişkileri yöneticisi şirketimizde işe başlamıştır haberi[emoji1] hayaller tavan gerçekler tırt[emoji1][emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app