Bu mesajda gizli bir mesaj var sanki :) Faruk malı 20.19 dan verecek anlaşıldı :kahkah: Faruk sakin bırak adam yılbaşına kadar takılsın bizi almadan gitmez o :))
Printable View
Faruk senin abla domates mevzuna takılmış :) onun maliyeti 2.50 ler civarıydı kaldır oraya kadar tahtayı da satıp kurtulsun :)
Meri teyze yerim ben seni kafam güzel :) anladın sen oni :) nasro abi yürrüüüü :) sen yürümezsen ben yürüyecem ky lerin hatrına :))
Borsa sabır işi kısa vade zenginlik yok... fırsatcılara hiç yer yok ... 0.99 - 20.00 ara marj çokkk... façası yiyen gelsin:) nasro abi kızma bana:)
Her zaman ki gibi en iyi alıcı oyak :) oda ben:)
Yarın alıcı gene benimmm:) satan bana versin:)
Aynen meri teyze alıyo satıyo aynı fiyat ??? Hayırdır ne ayak zamanın da banvit 2.5 de iken de aynısını yapıyodu ... meri teyze :)
buyubozmaduasi - 01-10-2017 22:12
büyü bozma duası, medyum, büyü
Faruk böyle bir üyemiz var forumda bir irtibata geç istiyorsan bozsun şu VANGD nın büyüsünü :kahkah:
Faruk senin mağdur ağan ICBCT de 5 milyon lot kaldırmış diyorlar :) Bak ama Vangd parası hala ödenmedi nasıl olacak bu iş fetö uzatması mı almış kendine ağa :)
Aldığım güne yani kaç ay oldu ya pess
yazmayın.... ağlamayın... veren versin gitsin.... sabırlı olan dursun... artık yazmıyacağım vangd topiğinde... son söz yazmayın sessiz kalsın topik... spek kendi alsın kendi versin... kendi kendini tatmin etsin:)benden bu topikte son yazı... hedeflerimde sıkıntı yok.... diğer tahtalarım da işleme devam... the end....
idlib macerasi bu hisseyi nasil etkiler uzman abiler...
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vanetin maceralardan etkilenecek hali kalmamış.
ölmüş taklidi yapıyor ama ağlayanı da yok ;)
Bi şe yazmayın dedim demi size ??? Siz bilirsiniz???
Bana bişe olmaz????? Yazma diyorsam yazma ????
Aldığım güne 3 milyon usd bozdurana kadar vanetı hakettıgı yere getır
Yok eylülü beklleyen yok ekimi bekleyen yok 2017 bekleyen o olmadı 2018 bekleyen o olmadı ben uzun vadeciyim diyenler boş laf hepsi kimse burdakilere bakıp almasın b guru olmuşta bilmemnede isterse ++++A OLSUN keyif tahtası maliyetıme geleyim çıkıcam kalan sahalar sizin olsun o uzun vadeciyim diyenler yok 2018 bekleyenler
Ben zaten alırken biliyordum bunu bile bile aldım ama bu akdarıda pesss bir daha asla bulaşmam
ufak çıktıgına ettiğine bakmaYIN ben yandım siz yanmayın tamamen sığ bir hisse iyice araştırıp girin
gazlama ya neryee çıkacak uzaya çıkar anca
VANGD 09 ekim takas
http://imageturko.com/?di=4Z6H
VANGD 10 ekim takas
http://imageturko.com/?di=H8TN
2 günlük takas dün 1.8 civarı satan ky nin bugün 2 civarı tekrar malını yerine koyması...
YTDeğildir...
Bak spek kardeşim.... oyaktan gelen 30 bin lot sana emanet olarak verildi... kıymetini bil... geri alacam ... haberin olsun... netaş ,Banvit işim bitsin vereyim 130 bin olarak geri alacağım... demedi deme :)
Emkel gitti.İehyo ve niğbaş da yım vangd duruyor.edilen her karla vangd almaya devam.Galip başkan bu sıralar kendi hisselerinde sessiz.Yakında bir şeyler olacağını düşünüyorum.Ytd belki .....,belki hisselerinde .........Zaten kendisi bunları paylaştı yılın başındaGalip Öztürk kendine gel artık.
Adam başla hisselerle fingirdeşiyor bunu unuttu yakında hatırlar mı acaba
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RIZA ya takılıyorum bu aralar,Kasım aralık vangd ayları olsun.Ytd
Kasım.. Aralık.. Ocak.. 2018.. 2019...
Neyi beklediğini çok merak ediyorum, belki sonu iyi olur bilemem ancak şu bir gerçek milleti bezdirdi, moral bozdu, zaman çaldı, beklentileri hiç etti, sürekli kan kaybediyor yeter!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...789f864878.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...749387358c.jpg
İş yatırım iyi toplamış. Yakında bir tepki hareketi olacaktır. Uzun bir aradan sonra dün ve bugün 1.90 maliyetli alış yaptım. Ytd...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşlem hacminin arttığı ilk günde yukarı gidecektir. İş yatırım salı günü 58 bin lot almış. Son üç ayda da 388 bin almış. Bu lotlar vangd için ciddi rakamlardir. Hareket kaçınılmaz. Ama nereye kadar bilinmez. 2.10 aşarsa cok iyi olur...
Ytd...