bir sonraki faiz indirimi çok agresif olabilir.. ben yıllık 9.95'e indirirler diyorum.. adamlar sınırlarda gezmeyi seviyorlar :) enflasyon rakamını mesela eylül için 0.99 "hesaplamışlar".. sihirli rakamlar..
Printable View
bir sonraki faiz indirimi çok agresif olabilir.. ben yıllık 9.95'e indirirler diyorum.. adamlar sınırlarda gezmeyi seviyorlar :) enflasyon rakamını mesela eylül için 0.99 "hesaplamışlar".. sihirli rakamlar..
0.99 nedir ya market promosyonu gibi.Bu kadar bariz yapmayın bari.
http://ekonomi.haber7.com/ekonomi/ha...lari-aciklandi
y.t.degildir..
Genelde altın ile ilgili kritik kararlar uluslararsı mutabakat ile alınıyor. Yani dünya merkez bankaları altının parasallaşmasını kendi para politikalarına tehdit olarak görmeye başlarlarsa altına uluslararası anlamda KDV (veya benzeri) vergiler uygulanabilir.
Bu durumda da altının konu çok fark etmez.
Dünya para otoritelerinin altının parasallaşmasını kısıtlama yönünde bazı adımları olduğu görülüyor. Ticaret savaşları bu hamlelerin sadece görünen yüzü. (Buz dağının gözüken tepe kısmı)
asdasdasda :)
yalniz ne cok guluyorum ..
2 ay kaldi .. ocaktan itibaren emekli maasi ,asgari maasi vs indirimi gelirse sasirmam..bu gidisle pamuk elle cebe diyecekler 1 ocaktan itibaren.
asil merak ettigim 1 ocaktan itibaren gelecek vergi zamlari ile asgari maas zamminin arasinda ki fark..
5.70 e geldiği anda short u vurdum kafasına..
Hadi yükseltin..
Fakir fukarayla basak geciyorlar her seye zam gecirip enflasyonu dusuruyorlar dolar bu sahtekarliga bile dusuyor
Dth cilar en buyuk kozlari 200 m iyi para
UFE simdi 2.45 mi oldu. Ben yanlis mi gordum.
Ureticiler zamlari cok iyi derecede yansitmislar o zaman [emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üç ay önce emekli ikramiyesini yüzde 17,5 dan bağlayan vatandas yeni mevduat oranlarını görünce nakitini ne yapacak bakalım?
Yanımda bağlamıştı o oranla.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun zamandır ne forumu takip etmiyorum. Çıktı indi takip etmiyorum, ekonomistleri dinlemiyorum. Kim ne derse tutmuyor dolar hep aynı yerde nasılsa. Gereksiz strese gerek yok. Biz dolarcıkları bankadan çekmeden bunlar istedikleri gibi öttürürler bizi
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dun dunya borsalari sert dustu, biz bugun yuzde 1 artidayiz. Iyice ayristik gavurlardan
6 aylık maaş zammı yüzde 4 dü, vergi dilimi ile yüzde 1.2 si temmuzda geri alındı, 3 aylık enflasyonda yüzde 3.21 yani. a.k partisi bana verdiği zammı geri aldı bir de 0.4 baz puan eksiye geçirdi.Size oy veren dangalaklara neyse ya.
Hadi lanet dolar su hirsizlarin bigun yüzünü kara cikar sok 5.8 e
Daha dur 2018 Ekim Tüfe 2,67. Kasım ayında da bir 0,60 atarız hop tüfe 7,20. Ekim ayı MB faiz indirimi beklentimi 275-300 baz puana çıkardım :)))
1 senede krizi çözdüler vallaaaa...Enflasyona bak...:he:
İktidarı bırakmayı düşünmediklerine göre düşür enflasyonu faizi indir millet harcasın paraları harcamaz betona arabaya gömmez döviz alırsa onuda kafama göre bi fiyattan tl ye çeviririm al sana krizden çıkış formülü kim ne diyebilir ne yapabilirki
3 kuruş mu basabildiniz kaç gündür bekliyoruz :)
Çiğ sütte yüzde 15 fiyat artışı olmuş.
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/cig...enleme/1600289
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kezde ufe ile tufe arasinda ki marj tufe lehine acildi. Ureticilerin zam yapmasi icin alan olusmus oldu. Tufe de artik daha fazla gerileme beklemesem de yil sonunu tek hanede kapatabilir bu gidisle.
Ben Teb den kredi aldim 1.43 ten. Ancak krediyi henuz kullanmadim. Simdi teb faiz oranlarini dusurdu. Acaba benim kredi faizim de duser mi. Cunku dedigim gibi henuz kullanmis degilim.
03 Ekim Perşembe 12:32 ANAYASA MAHKEMESİ KARARI ARDINDAN SIRRI SÜREYYA ÖNDER'İN TAHLİYE EDİLMESİ BEKLENİYOR - HT
03 Ekim Perşembe 12:31 ANAYASA MAHKEMESİ ESKİ HDP MV ÖNDER'İN İFADE ÖZGÜRLÜĞÜNÜN İHLAL EDİLDİĞİNE KARAR VERDİ-HT
şirin gözükme çabaları mı topluma ?
Son dakika haberine göre Anayasa Mahkemesi, cezaevinde bulunan eski HDP milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in ifade özgürlüğünün ihlal edildiğine karar verdi. Karar sonrası Önder’in cezaevinden serbest bırakılması bekleniyor.
Yakin zamanda Ahmet Altan, Kavala ve Nazli Ilicak ta bence serbest kalacaklar.
Bankalari patlatacam. Herkes kredi vermek icin yarisiyor masallah :)
Ben hep internet bankacılığından kredi işleri hallettiğim için az çok bilgim var başkan:))) Ama hesaba aktar tuşuna basmadan mutlaka MT yi ara. Sigortada falan indirim yapıyorlar mutlak. İşlemi başa sarıyor. O arada faizi de günceller. 1 gün daha beklersin en fazla süreç başa sardığı için.
3 Ekim 2018 de Brent 80 dolar, dolar ise 6.17 TL imis. O zaman benzin litresi 6.94 TL
Bugun ise (3 Ekim 2019) Brent dolar 58, dolar 5.70 TL ve benzinin fiyati ise 6.94 TL
:)