Maşallah sūper bir hisseymiş.iki gūnde fallafoş oldu.
Printable View
Maşallah sūper bir hisseymiş.iki gūnde fallafoş oldu.
06 Temmuz 2021 - 20:19
Konfrut Gıda, yüzde 300 oranında bedelsiz sermaye artırımına giderek sermayesini 132.000.000 TL'ye çıkarma kararı aldı
BORSAGUNDEM.COM
Halka açık Konfrut Gıda (#KNFRT) bedelsiz sermaye artırımına gitme kararı aldı.
Kararla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamaya göre, mevcut sermayesi 33.000.000 TL olan şirketin sermayesini bedelsiz olarak 99.000.000 TL (%300 oranında) artırarak 132.000.000 TL'ye çıkarmasına karar verildi.
Açıklamada, bedelsiz olarak arttırılan 99.000.000 TL sermayenin, 84.151.322 TL'si geçmiş yıl karlarından ve kalan kısmı olan 24.740.316 TL'nin de olağanüstü yedeklerden karşılanmasına karar verildiği ifade edildi.
Bundan sonraki süreçte Konfrut Gıda'nın başvurusunun ardından Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) kararı beklenecek.
Şirket tarafından KAP'a gönderilen açıklamanın tamamı şu şekilde:
Kayıtlı Sermayesi 132.000.000TL, ödenmiş sermayesi 33.000.000TL olan şirketimizin ödenmiş sermayesinin beheri 1 kuruş nominal değerde 9.900.000.000 adet pay karşılığı 99.000.000TL tutarında tamamı iç kaynaklardan karşılanmak üzere bedelsiz arttırılarak 132.000.000TL'ye çıkarılmasına, bedelsiz olarak arttırılan 99.000.000TL sermayenin tamamının 84.151.322,91-TL tutarındaki geçmiş yıl karlarından ve kalan kısmı 24.740.316,83-TL tutarındaki olağanüstü yedeklerden karşılanmasına ve hissedarlara sermaye payları nispetinde bedelsiz olarak dağıtılmasına, (Yönetim Kurulu tarih 05.07.2021 sayı 2021/12) Ortaklarımızın artırılıması gerçekleştirilecek olan 99.000.000-TL sermayeyi temsil eden paylardan sahip oldukları payların %300'ü oranında bedelsiz pay alma hakları vardır. Sermaye artırımının gerçekleşmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'ndan gerekli izinlerin alınmasına ve bu amaçlı gerekli başvuruların yapılıp gerekli işlemlerin yerine getirilmesi hususunda Şirket yönetimi yetkilendirilmiş olup,İhraç belgesinin onaylanması için Sermaye Piyasası Kurulu'na müracaat süreci başlayacaktır.
Söz konusu sermaye artış kararı, Şirketimizin tarım alanındaki vizyonuyla paralel olarak önümüzdeki dönemde yapacağı yatırımlar için güçlü bir zemin oluşturacaktır.
250 lot aliyorsun o bile batiyo o.ç tahtaciya hemen 20 kademe asagi dusuruyor boyle soyguncu pust hisselerin borsa dan atilmasi lazim
Senin o tahta da yaktigin 42 lere sokim konyali yavsak tahtaci 3 lira icin 100 takla atiyorsun
Silkeleye Silkeleye gidecek belki ancak seve sevede olsa [emoji16]yeni zirveleri görecek...
YTD!!!Kişisel görüş ve yorumumdur...
9 temmuzda hem Knfurt hemde Karel bedelsiz için başvurmuş bugün Karele izin geldi sanırım önümüzdeki haftada bize gelecek diye tahmin ediyorum....ytd
17.41 üzeri güzel 17.02 altı üzer
Sabah işlem başlamadan önce 19.30 tavan ve 73000 lot bekleyen vardı.İşleme ise 17.62 seviyesinden başladı.Demek ki daha toplamak istiyor.Güzel bir hisse.Biraz sabır ve doğru zamanlama ile kazandıracağı kesin
Pazartesi 3 bedelsiz veriyor fiyat 4 cıvarlarına gelecek hissede tık yok....Gıda hisseleri hareketli olmasına rağmen garip geldi primsiz olması başka hisse olsa tavan olurdu diye düşünüyorum.....ytd
Firma kurumsal olarak spk ya başvuru yapmış inşallah bir sonuç çıkar, çıkmasa bile bundan sonra ayağını denk alır bazı .erefsizler...
1998 yılından beri bir kere temettü vermezsen sonra tahtamda öyle yapıyorlar böyle yapıyorlar diye ağlarsın. Sen yönetim olarak üzerine düşeni yaptın mı da sana kurumsal yatırımcılar yatırım yapmadı. Çok samimiyetsiz bir girişim olarak görüyorum. Anlayış olarak yıllardır yatırımcı düşmanı bir profil çiz sonra benim tahtamda uygunsuz durumlar oluyor diye şikayet et. Temettünü ver bakalım böyle tahtan yol geçen hanı oluyor mu?
Samimiyetten uzak benim suçum yok manasında bir yaklaşım.
Senin suçun karını yatırımcı ile paylaşmamak.
Bu hisse gidecekti aslında bölūnme esnasında.Ben fazla yūklenince hop bilader dediler.O gūn bugūndūr de sūrūnūyor.Bende ucuza mal yok.
Birde işin kötū tarafı bunu alacağım diye yūzbinlerce lot Ralyh sattım.Ralyh ben satar satmaz yūzde elli yaptı.
İşin özeti şu ki tūm borsa pozisyoba göre hareket ediyor.Burdan satsam konfrut u anında 5 tl görūr.
Sayın 3520;
Elimde 900 bin lot vardı.4.40-4,45 arası 500 bin lotunu sattım.
Kalan 395 lotumuda 4.99 tavan oldugu gun sattım.
Sizin vesilenizle Konfrut şirketi sahibi Alman vatandaşlarına teşekkūr etmiş olayım.Tūrk şirket sahipleri de umarım bu şirket sahipleri gibi hisselerine sahip çıkarlar bir gūn.
Kademeli satış vakti geldi benim için alana tutana hayırlı olsun inşallah...
Eveett şimdi çarpışma başlar bugün çok aksiyonlu olacak tahta[emoji33]
Çorbacıları tokatlıyorlar muhtemelen,kapanışa kadar aksiyon devam eder tahminimce...
Bir hafta önce 4,17 den ve bugün 4,45 ten bizde burdayız hayırlısı olsun diyelim
2 sene önce ekmek yemiştim bakalım bu sefer ne yapacak
Kademeli tekrar dönüş yaptık hayırlısıyla bilançoya kadar kademeli alıma devam...
YTD!!!Kişisel görüş ve beklentimdir!
Hadi bakalım depoyu fulledik...Güzel bir bilanço beklentisi ile [emoji573][emoji573][emoji573] zamanını bekleyeceğiz hayırlısıyla.
YTD!!!Kişisel görüş ve beklentim dir!!!
Son ayak oyunlarınızı yapın bakalım...
Hani her şey çok güzel olacaktı.
Ihracatçı bir şirket sanırım; döviz pozisyonu nedir arkadaşlar konfrutun???
De hayde çok kastın yap bi güzellik verelim kademeli...
En yüklüsü knfrt olmak üzere 4 hissem var şuan itibarı ile 3 ü eksi ve hepsinin hacmi yerlerde var bir karın ağrıları ama...Ya rezil edip süründürecekler yada sabrımızın sonu muhteşem olacak inşallah...
Şirket dışarda haydut arıyor, esas haydut içerde ,bedelsiz açıklamadan kağıt yukarı gidiyor, açıklayınca milletin tepesine mal yağıyor, dün vergi beyannamesi açıklanmadan eski endekste artı kapattı ,bugün artı 2 endekste eksiye gidiyor. Bu bilgiyi kimden alıyor önce siz bunu bulun içerdeki haydutu bulun
Diren ,sen %300 bedelsize direndinki ,bu havalar sana vız gelir. Yiyecek ekmeğe muhtaç ol inşallah