Geçen sene, bir spor hissesinin piyasa değeri 1.4 milyarı geçerse kendimi keserim diyen tengri isimli bir pir vardı ne oldu ona ?
Printable View
Geçen sene, bir spor hissesinin piyasa değeri 1.4 milyarı geçerse kendimi keserim diyen tengri isimli bir pir vardı ne oldu ona ?
Tff başkanı nihat özdemir kulüplerin dernek statüsünden kurtulup anonim şirket statüsünde hayatına devam etmesi özel sektörün takımlardan hisse almasına sıcak bakıyoruz diye bir açıklaması var yorum getirebilecek varmı?
Ben kesınlıkle bu kagıt artık cıkmaz demıyorum.Sabredebılsem ama kesınlıkle sabredemem cunku 10 sene once borsadaydım o donemler daha daha dıyerek her seferınde karım gıttı.Korkudan dıyelım bu defa tekrar borsaya gırınce akla selım kar gorunce satıyorum.1 ay once bu mantıkla tekrar borsaya gırdım.Sermayem 15bin lra idi .Şimdi paramı 45.645 yaptım.
elımdekı hısseler.
Zoren malıyet 1.80(beklentım kısa vadede 3.10 1 ayda
Fener malıyet 23.00(formalıte ıcabı elımde tutuyorum az mıktarda)
JANTS malıyet 101.00 (orta vadede 250 uzun vadede 450)
ISGYS malıyet 8.53( Beklentım 2 ayda 15-20 bandı)
Herkeze daha dogrusu belkı kızan olacak ama küçğk yatırımcılara bol kazanclar dılerım.
Buyuk yatırımcıları buyuk yapan panık yapan ufak yatırımcıdır.
Ayıboğa gelmiş tahtamıza hoş gelmiş.. Ne derler acaba kendilerı..
Iyi sallıyorlar tahtacı garanti dün gibi yaptı 960 bin lottan 340 bine indi milleti iyi maliyetlendirdi iyi salladi
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdan alanlar kesinlikle ağlamamalı risk alıyorsan karına ve zararına katlanacaksın
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben borsacıyım....Tekil bir borsacıyım.......Çete olup mal pazarlayan borsacılardan değilim......!!!!!
Artık FENERBAHÇE deki yazılarıma son veriyorum......!!!!
Borsa benim işim........!!!!!
Bedelsizleri hor gördüler biz ise paramızı kat be kat katladık.....Spor hisselerini hor gördüler.....Yatırdık paramızı kazandık....!!!!!!!!
Burası borsa kazanan her zaman haklıdır.....!!!!!:halay:
Tamamda bu fiyata taşıyan hiçmi hesap kitap bilmiyor,kulüplerin içinde kadro yapılarına baktığımızda şampiyonluğun en güçlü adayı fenerbahçe,bu açık trabzon bile en iyi adamı Sörloth ü satmak istiyorki fener geçen seneye göre daha iyi adamlarla takviye yaptı artı hoca zaten fenerli,risk ne olabilir daha liglerin başlamasına var artı diğer kulüpler avrupa maçları vs derken fener sadece lige konsantre olacak lig başlamadan fiyatı buralara çeken hesabını yapmıştır,olası şampiyonlukta fenerde fiyatın nerelere gidebileceği tahmini zor olmasa gerek ama bu fiyatın bir kaç misline götürmeleri yüksek bir olasılık,hep tl grafiğine bakarsak fiyat şişmiş görünebilir kısa vadede lakin dolar bazında olası şampiyonlukta daha yolun başında diyebiliriz,ligler başlamadan fiyat 40 lara gelebilir oynanacak üç dört hafta sanırım güveni dahada pekiştirecektir o arada ne tür gelişmeler olur,inşallah iyi gelişmeler olur. YTD.
Kağıtta sanki burayı okuyormuş gibi bi tavan gidiyor bi bozuyor kendinden şüphe ediyor sanki :D
Buradaki tüm FENERBAHÇE den satıp kazanan arkadaşlarım bereketini görün.Kimse biz mal sattığımız için bizi sizi suçlayamaz...Biz mal alırken kar edip SATMAK için varız......!!!!
Kar edip KARINI CEBİNE ATANLARA HELALİ HOŞ OLSUN.....!!!!!
Finansal piyasalari beklentiler belirler. Beklentiler ne olirsa olsun asla vade dusunmeden olmaz. Belirsizlikler, spekulatif hareketler yatirimciyi biktirir usandirir kendinden bile suphe ettirir
Kendinize guvenin. Kisisel her karariniz dogrudur. Bugun verilecek yanlis bir karar bile gelecekte verilecek dogru kararlarin tecrubesi, gostergesidir. Ve unutmayalim kacirdigimiz hicbirsey yok cunku finansal piyasalarda firsatlar asla bitmez
Arastirin, kendinizi eksik oldugunuz teknik bilgilerde gelistirin ama asla kim ne derse inanmayin
Hisse hakkinda dusumcelerimi direkt olmasada aylardir bu baslikta belirtmeye calistim
Bakalim gorecegiz. Kendinize guvenip kendi kararlarinizi kimsenin etkisinde kalmadan vermeye calisin
Once saglik, sonra mutluluk. Sonrasi zaten gelir
Aynen katılıyorum haklısınız.bundan sonrası için ne olursa fiyat gerileyebilir diye sorup düşündüğümüzde sanırım sportif başarısızlık onunda gerçekleşme ihtimalinin yüzdesi nedir?aksi olurda üst üste başarılar gelirse? bütün mesele bunları öngörebilmekte değilmi? YTD.
fener nolmuş ya öyle, şampiyonluk filan alakası yok bu hareketin, şike davasından tazminat gelicek iade-i itibar yapılacaksa bu hareket mantıklı, gerisi yalan, peki bu gerçekleşirse bir pazar günü operasyona uyanan bizlerin hisseleri aralıksız taban yedi pula döndü, sonra satmak zorunda kaldık 5 tabanda ancak satabildik, peki bizim zararımızı kim tazmin edicek, şimdi kazananlara helali hoş olsun tabiki herkesi tebrik ederim, adınıza çok mutlu oldum, fenerden kazanmak ayrı bir zevkli oluyor. ancak fenerbahçem bu davada haklı olarak aklanacaksa o dönemin yatırımcısı da haksız yere zarara uğratılmış demektir.
İyi hokus pokus yapıyorlar, bakalım şapkadan ne çıkacak..
Bu işler böyle
6 tl iken birisi vardı hergün 1 tl olacak yazıyodu)))
Biri londrada brokerım masalı anlatıp yanlış bilgiler veriyordu, kolpacının en önde gideniydi,
Piyasa değeri de piyasa değeri diye tutturan bi kamil vardı, borsadan anlamıyordu, gerçi sözünün eri adammış, yanılırsam yazmam diyordu, yanıldı daha da yazmadı..,
Bu işler niye böyle dedim,
herkeste varsa bi hisse gidecekse de götürmüyorlar
Ne zaman ki kırkutup ürkütüp götürmeyeceklerini inandırırlarsa o zaman götürüyorlar..
Ta 6 da iken buralar belliydi. Lakin önce 22 ordan 8 ordan da 30 lar. Bu hareketlerde tahta bulunmak için çelik gibi irade olması ya da alıp yatması hiç ekranabakmaması normal bi insan evladının...
Buralara geleceğini öngörsem de ben de yoktu))) korkudan da elim varmadı
Çünkü aylardır
Global ve Qnb de ki ler muhtemelen yabancı ve de YK ve Merlly robotları yardımı ile, öyle bi piyasa bırsa yaptılar ki
Bu hisse hariç borsamızın %90 hisselerini lunaparka çevirdiler. Dönen dönme dolap, asansör, Heryerde alsat yapıyorlar. Bi gün düşen öbür gün çıkıyor, çıkan sonra düşüyor. Düzenli artan bi tahta yok nerdeyse...
Yani adamlar kimse onlar, parabaronları, kafalarına göre anlıycanız...
Bu arada konudan bağımsız, youtbe da tesadüf gördüm.
Bu futbol yorum analiz işinin bence bir numaraası Mehmet Demirkol dur. Güzel bir Fenerbahçe videosu. İzleyin bence Fenerbahçeliler.
https://youtu.be/RCR7cWN7K3c
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.
Mesele şu ne kadarlık bir tazminat söz konusu olabilir.. Şöyle 200 milyon usd olsa şuankı pıyasa değerinin yarısı eder..
Takım ıyı, üzerıne bırde sportif başarı gelirse buralar bıle makul gıbı geliyor..
şampiyonnnnnnnnn dan ayrılamadım bır turlu..
Sarı>ııııııııııııııııı..
Laciverttttttttt....
Şampiyonnnnnn.....
Fenerrr.....
Bu hareketi beklediğim için bugün zirve fiyattan FENER SATTIM.....Sabah açılışta 3.19 dan GS almıştım.....Neden stratejim FENER den GS a geçmekti......Çünkü bugün GS BJK ve Tspor un yavan olacağını tahmin ediyordum....!!!!Tabii ki at başı tavan FENER den gelecekti.....!!!!!
Elimde 1 lot Fener yok .Ama FENERBAHÇE tüm zamanların zirvesi olan 49 lara gidebilir......Tabii ki yanına GS,BJK ve TSPOR u da alarak.....!!!!
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.......!!!!!
merhaba, hissenin dolaşımdaki kağıtları toplu mu yoksa dağınık bir tablo mu gösteriyor? bilgi verebilecek arkadaş var mı? şimdiden teşekkürler
Reis ben yeniden fenerlendım..
Elim olmuyor bu senetten.. Hıkaye farklı anlayacağın!!!!..
Bu defa aldıklarımı satmayı düşünmüyorum en fazla kar gıder,
ki ben bu fiyatların altını fiyatlayacağını düşünmesemde..
GS, Bjk nın nefesi yetmez yolda bırakabilir.. :kahkah:..
Daha once besıktas stadını ele gecıren bız Fenerbahcelıler şimdi borsayı ele gecırıyoruz.
https://www.youtube.com/watch?v=zXlj...PLteJ3Hx_bqF-6
Asıl onemlı hususu yazmayı unuttum
Yer:İnönü stadı
Maç:Bjk-Fenerbahçe
Bjk taraftarı neredesin delikanlı fener diye tezahürat yaparken 300 Fenerbahçeli stada giriş yapar Bjk taraftarı ise vali istifa tezahüratları yapar.
Helal kardeşime... O sene bu sene... Ali dayı uçur bizi... Ali babaaaaaaa...
:kahkah::kahkah::kahkah:..
4 yıl boyunca butun maçlarına gitmiştim kadıkoyde..
Hele o sevılla maçı neydi yıkılmıştı Kadıköy..
Zico o dönem başkaydı azız başkan yemese adamı şampiyonlar liginde tarıh yazacak takımdı..
Tavanda 1 milyon lot alıcı var :halay:...
Ali dayıııııııııııı:halay:..
Tatarızmmmmm.. Bır borsa fenomeni.... :halay:.. Borsadaki yatırım anlayışını değiştiren adam tatarızm...
Sayfanın mudavimi Tengri vardı :halay:.. Nerde o gören oldumu.. Yapmaz yapamaz olamaz diyen..
Chelse ile ceyrek fınal oynayacagımız maç ıcın kombıneme 1000 lra para vermışlerdı kale arkası kombınem vardı.Sezonluk olarak kombıneyı galıba 500 lıraya almıştım.O kısıye o maca gıtmeyecemde hangı maca gıdecem.O maca gıtmedıkten sonra o kombıneyı sokarım g..... dedım.Ne nactı ya ah devied sadece chelsenın kalesıne gol atmış olsaydı.Bızım kaleye attıgı goldede guzel plase yaptı ama:vk:
https://www.youtube.com/watch?v=RQRADZcQEcQ
Aaaaaaahhhhh ah ulan ......Yıllardır o senenin AHını çekiyorum.......!!!!
Ne takımdı o takım........Deivid,Alex Lİ kadro.....!!!!!!
Aziz Yıldırım a hala küfür ederim......Zico yu yedi ,takımı mahvetti diye......!!!!
Ulan geriden gelip Avrupa starlarını dize getiriyorduk......!!!!!
Maç izlerken deliriyordum COŞKUDAN......!!!!!
Hey gdi günler heeeeeyyyyy.....!!!!!
https://youtu.be/RQRADZcQEcQ
tÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU yie bu videoyu izlerken......!!!!
https://youtu.be/RQRADZcQEcQ
Bir lotum kalmasa da ŞAMPİYON FENERBAHÇEEEEEEEMMMMMMM..........!!!!!!!!!:halay:
Attı Deiviiiiiiiiiiddddddddddd................!!!!!!!!! !!!!:halay::halay::halay:
Fener im Şampiyon olmasa da bu yıl artık KADIKÖY de bir maç izlemezsem olmaz......!!!!!
https://youtu.be/IgVbwZ21JgA
2001 yılında Fenerbahcenın gazıantepı 4-3 tendıgı maca gıden varmı aranızda.Eger varsa neden ilk yarı 3.0 maglup kapattımızı bılır.
O macta dayak yemedım kendı taraftarımdan baska hıc bır maçta dayak yemem.
İlk yarı bıttıgınde tadılat nedenıyle rakıp takıp soyunma odasına mıgros trubunun ordan giriş yaptı bende oradaydım.Trubun antepli futbolcuları alkıslamaya basladıgı zaman ulan serefsızler bılmem ne ettiğimini ikinci yarı macı 4-3 alırsanız gelırsınız seyımı alkışlarsınız dedim.Bunun uzerıne etrafımdakıler alkısı kestı kardesımde abı ne yapıyorsun dayak yıyecez dedi
Susma! Anlat aşkını, anlat duysun dünya
Haykır! Haykır, ulaşsın sesin doruklara
Söyle! Engel dayanır mı Fenerbahçe'ye ?
Bağırın! Ulan Fenerbahçe çok yasa diye.
https://www.youtube.com/watch?v=P3mAbmlSJ0Q
https://www.youtube.com/watch?v=2PajvadmIw4
bu klıptekı bayrak 100 metrelık bayraktı.
Yalnış hatırlamıyorsan eger 1988 -1989 sezonun acılısında acılmıştı.Eskı stadımıza gore itfaiye kapısının oradan bayragı iceri sokmuştuk.
O gun felaket ruzgar vardı bayragın arkasından gelen ruzgar on taraftakılerın ayaklarını yerden kesmıştı.
https://www.linkpicture.com/q/IMG_20200902_184812.jpg
Kapanış...
Bu tahta yarın dırek tavan açar!!!!... Sonrasını bilemem...
Sen 19 tl den tahtaya gır bunların olacağını tahmin et ama neymiş lot arttıracakmış.. Peh Peh Peh..
Elde kalan 2000 lotla devam..
Darağacına kadar..
Daracağında bıle son sözüm feberbahçe....