sayin baddog uyuya kaldi sanirim...gazmanbaba bi uyandiriver :)
Printable View
sayin baddog uyuya kaldi sanirim...gazmanbaba bi uyandiriver :)
Dünden speğin gazı vardı, o çıksın diye bekliyor sanırım.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence cok.sey degiscek bakin saniyede eksi 3 yapti en kotu destek.oluyordu. evet imarla.asil.cosariz ama destek olursa imari 50 lerden karsilamak var bir dr 30 lardan var . Belki 3-4 tavan sonrasi korkutma amacli.asagi surer bunlar... O yuzden yuksekde durmak.destek cok onemli tahtada kafasina göre at kosturamasinlar ytd
Sayın relax42 kademe rica etsem kusura bakmayın
...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b42076dd86.jpg
Teşekkürler 46.50 de kaç adet var alıcı görev
Tam oraya az bişi alış girmiştim onun için
baddog uyandi galiba 47 ye 7 bin lot yolladi
Hoş gelmişhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c1e33d1cbe.jpg
Keşke bu kadar kolay olsa üstadım. Proje vs o işler bitti, sektör can çekişiyor. Buradaki en iyi çözüm sayın patronun arsayı iyi bir fiyattan satıp kottan çıkması. Sadece Büyükyalı projesinden 6 milyar TL hasılat bekleyen OZKGY'nin piyasa değeri an itibariyle 1.4 milyar TL. Sahip olduğu otelleri, avm leri, her biri ayrı değerde kupon arsaları ve diğer projelerini saymıyorum bile. GYO sektörü çok zor durumda ve bu gerçek kaliteli hisselerin bile fiyatlamasına direkt etki ediyor. Herkese selam bu arada, çok kazanın inşallah.
sıkıntı burda spek ile patronun anlaşamaması yada tahtayı baskılayıp kottan çıkarken ucuz fiyatlı hisseleri geri alması patronun imarın çıkmasının önemi yok bence o beklenti ile 3 haneleri bile gösterirler bunda..
Yalniz şöyle birşey var arzı kısıtlı olan şeye pahabicilemez ki bizimki arsa diğer gayrimenkul türleriyle karsilastirmayalim. Parayı basan alır vakti gelince. Millet araba yokluğunda ne biçim saldırdı araçlara. Bu da kıymetli bir bölgedeki nadir arsa stoğu...
sn baddog gibi paralı 2-3 ortagımız olsa bu iş tamam o zaman her gün yukarı
Herkes biliyor vay anasını. De, hiç kimse de 8.55 den sattığım malı kaçtan aldığımı yazmıyor nedense. :)
Sirketi komple satinca vergi karida oluyordu sanirim o da bir arti bilen arkadaslar daha iyi aydinlatir ytd
1 lot turgg hissen yok....hayalleri umutları zayıtlatan yazı koy....herkes kazansın de....iş atekse gelince hisse destek tutmak....
Senin sıkıntın ne biliyormusun....
İnsanların yıllarca mağdur olduğu turgg nin yükselmesi sende sıkıntı yarattı ...elinde hisse olsun 100 tl edebiyatı yaparsın....atekste millete verdin gazı 8 tlden kaçtın....
Yüksek ego kıskançlık tutarsızlık...
Kendini tatmin söylediklerin kendin için....insanlar için değil...
Senin amacın birtek sen kazan fazlası pek inandırıcı değil...
Nereye yükselmiş TURGG, 2015 yılı fiyatlarında. Her zamanki gibi hayal alemindesin. :)Alıntı:
İnsanların yıllarca mağdur olduğu turgg nin yükselmesi sende sıkıntı yarattı ...
Ben ATEKS gibi bir hisseyi alacak adam değilim üstadım. Sırf bir dostumun ricası üzerine 60K kadarcık almıştım. Benim aldığım hissenin kademelerinde milyon lotlar olmalı. Anladın sen onu.
Maydonozcu abimin ufku açıktır. Geçmişte ezoterik alan ilan etmişti burayı.
Büyük ada ruhbanları her gün bu arsayı kutsuyorlardı. Ruslar da almaya çalışıyordu.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önce turgg taşımış....kademelerde birkaç lot....
Bugün...kademelerde milyon lot olmayan hisseyi almam demesi....yetmedi sen anladın onu gibi ifadeler....tuhaf çok tuhaf...!!!!!!
Kimlik değişimi...yaşlılık....alkol ertesi....pasif şizofren...
Kesin olan....ne dediği ne yaptığı bilinmeyen anlaşılamayan kişi...
Durum büyük ihtimal yaşlılık...neronların eksilmesi ve yorulması.
Ben durduğum yerdeyim ancak mevcut konjonktür bu sürecin bir süre daha beklemede kalacağını işaret etmekte. Gelecek görsem ne diye almayayım.
Gördüğünüz gibi durum sandığınızdan kötü üstadım, adamlar İstanbul'un en kupon arsasını satamayıp kendileri proje yapmaya karar verdiler. Bankalara TRİ yoluyla geçen gayrimenkullerin sayısını devletin kendisi bile bilmiyor. Sektör bitik vaziyette. En azından yandaşları kurtarabilmek için kampanya üstüne kampanya yapıyorlar. Size tavsiyem biraz etrafınıza bakın neler oluyor diye ?Alıntı:
İstanbul’un en değerli lokasyonlarından birinde yer alan ‘Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi’ arazisinin akıbeti belli oldu. Atatürk Havalimanı’na komşu, Bakırköy ilçesi Yeşilköy Mahallesi’ndeki arsa 2 defa gelir paylaşım modeliyle mülk sahibi Emlak Konut GYO tarafından ihaleye çıkmış, her iki ihale de istenen değeri bulmadığı gerekçesiyle iptal edilmişti. Bir dönem inşaat firmalarının kıyasıya yarıştığı alan için son sözü arsa sahibi Emlak Konut GYO söyledi.
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...proje-41547939
Sayın patronun şanssızlığı şu ki çok muhtemelen 2021'in ikinci yarısında çıkmasını beklediğim gayrimenkul krizinde tarlası arsa olacak ancak hiç bir işine yaramayacak.
Artık kişisel atışma olmasa da biz imar durumu ve speğin hareketleri hakkında fikir beyin edenleri okusak...
Bence özelden yazın birbirinize.. ateks mateks lateks artık ne varsa..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Son yüzyıllık ödeme kolaylığı ve düşük faiz gayrimenkul krizini bitirdi. Elde gm kalmadı uygun yerlerde. Bizim arsa da merkezde.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni arkadaşlar geçen yıl bu başlıkta yazdıklarımı iyi okusunlar. Hükümet İFM projesinin nihai tarihini 2022 olarak açıkladı ancak onlar da biliyor ki Brexit gerçekleşmeden İstanbul'da bu türden bir oluşuma gidilmesi pek mümkün olmayacak. Olsa da çok zaman alacak. İçerisinde TURGG arazisinin de olduğu bölge kesinlikle bu projeyle eşgüdümlü olarak bekletiliyor. Zamanı geldiğinde bir abimiz bunları yıllar önce yazmıştı diyeceksiniz. Bu coğrafyaya nasıl bir misyon biçildi henüz netleşmiş bir fikrim yok. Kafamda bir şeyler oluşmaya başlıyor ancak yazılacak kıvamda değil.
Şimdilik bu kadar. Herkese bol kazançlar dostlarım. :)
Vatandaşın elinde 1 lot turgg yok gelmiş yatırım yaptığım hisseyi bozmaya çalışıyor ben ve benim gibi birçok insan...
Gelelim sana ne hakla bana gönderme yapıyorsun ....bu sayfaya konulan yazıya burda cevap verilir...
İşine bak...engel butonu var basarsın görmezsin...öyle insanlara akıl verecek bi şeklinde yok kalan aklını kendine sakla.
Seninle alakası olmayan kademesinde üç beş lot olan ateks hissesinden binlerce lot alıyorsun arkadaşının hatırına...
Hiseyi aldıktan sonra veryorsun ayarı bakırköyde şöyle arsası var yünü var kılı var 12-15...20 tllerden bahset....
Millete ver gazı 8 tlden ateksleri sat...
Senin gibilere insanlık aleminde ne denir...
Hele bi yaz delikanlı gibi ben demeyim...
Ben yazıp yasak yemiyim...sen yaz senin gibilere bu alemde ve dahada önemlisi insanlık aleminde ne denir...!!!!!....?????
Ben 6.80 den ATEKS toplamaya başlamadan önce patronun adamları 4 TL den bahsediyordu o başlıkta. Merak eden açsın okusun. Ne zaman ben ve arkadaşlarım girdi satışlar bıçak gibi kesildi kağıtta. Sen ne biliyorsun da bunları yazıyorsun bana. Sen kimsin yahu ?Alıntı:
Millete ver gazı 8 tlden ateksleri sat...
Senin gibilere insanlık aleminde ne denir...
Hele bi yaz delikanlı gibi ben demeyim...
Burada yazma konusuna gelince.. Şu başlıkta eli ayağı tutar; gerçeklere dayalı senaryolar yazan tek adamım ben. Halâ ve hala, bu uzayıp giden sürecin Kartal belediyesindeki 1-2 zavallı memurdan kaynaklandığını düşünen arkadaşlara hitaben yazıyorum bunları. Lütfen bana sataşmaktan da vazgeç, psikolojin fena halde bozulmuş farkındayım ancak çaresi bende değil. Yatırım yaptıysan yaptın bana mı sordun ? Yazılarımı görmek işine gelmiyorsa engelle.:)
Çok keskin ithamlar.
Atışmalar
Özel üzerinden atışma olmasın.
Kabak gibi bu forumda olsun.
Apaçık .
Bu işin sonu karakolda bitmesin ama sakın.
Patron yine elini ovusturmaya başladı.
Ziraatten 40 bin lot alan arkadasa selam olsun.bize boyle yatirimcilar lazim yoksa gözü aşagida simdi cessaret edemez ytd
sayin baddog kapanisa dogru bi guzellik yapta tahtaya sahip cik lutfen...bu acemi spek e birakma...acilisi acemiler kapanisi ustalar yaparmis...şanina şerefine layik olani yap
Sn baddog bence tam tersine almayın endekse satış gelirken dayanamayıp kimler satışa gelecek bir görelim arkadaşları.
Nasılsa zamanı gelince parasını verip hisseyi alıyorsunuz.
Hoş parada malda senin canın ne isterse onu yap.
Son olarak temelsiz teknik olmaz.
Sayin Ayan bunlarin seviyesine inilmez bosverin. Oynanan tamamen tiyatro. oyuncularin icinde hurmet ettiklerimizden birileri bile olabilir. dun birisi mal cikma hareketi falan diyordu. aynen bence de oyle. birileri elinden mal cikarmaya calisiyor, bunun icin de oyunculari sahneye gonderdiler, kendileri calip kendileri oynuyorlar. itiraf da ediyorlar, zurnaci, davulcu...
Ve son olarak saros ve ingilitere merkez bankası arasında başlayıp piyasanın da müdahil olduğu savaşı piyasanın kazandığını hatırlatarak şunu diyorum. Piyasadan hiç kimse spek patron yada ben büyük değilizdir gerçek piyasa oluşmaya başlayınca doğru fiyatın önünde hiç kimse duramaz.
Sn tarlacı oyun falan yok sn baddog uzun zamandır tanırım. Tahtanın durumu ortada istersen gel bir bak beğenirsen işine gelirse satıcı da bulursan almak istersen bur dene şansını dedim.
Kimsenin malını satmasına yardim falan ettiğimiz yok bildiğim kadarıyla da zaten tek yön malı aldi gördüğünüz gibi.
En küçük şüphesi olan spk yazsın işlemler incelensin böylelikle baskıyı yapan birbirine paslayan kimmiş bizde öğreniriz.