Banka mı alıyor la...
Aboww 4m lot yazıyor:)...
https://i.hizliresim.com/qgs2DT.jpg
Printable View
Banka mı alıyor la...
Aboww 4m lot yazıyor:)...
https://i.hizliresim.com/qgs2DT.jpg
Sulun geri alim yapiyor. Sagolsun. 20 milyon lotcugu kalmisti. 2 milyon falan da vermisti.
5.00 den verenin malını alıyor banka
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamam banka alıyorda bu 5.00 den verenler kaçtan aldı da veriyorlar. Üstadlar bir cevap yazsa
Sermaye tavanını da 10m çektilerdi 7,5' dan...
Şimdi de genel kurul öncesi kalanları alıyorlar sanırım...
Sürpriz bir bedelsiz yada veriyoruz deyip vermedikleri gibi bu sefer vermiyoruz deyip iyi bir temettü verirlermiş...
Nasıldı bahriyeli o poly*****n yeni lafı:)...
Arkadaşlar halkbankası 5 liradan hissesini alıyormuş
Evet, yokluk fonu devreye girdi gibi. 7 milyon lot aliyordu bunda genelde. Ama hep Cuma gunleri yapiyordu alimi.
Tombike de girer diyecegim de o zaten geri alimin GK'da onaylanmasini bekliyor 2 hafta sonra.
Hükümet dolar kur garantili mevduat ilan etmedikçe bu global krizde diğer önlemler çerez kalır.
Virüs, gelen bütün olumlu adımları karadelik gibi yutuyor. Bu konuda gerçekten somut bir gelişme olmadığı sürece virüs, geri alımı,tekniği vs. ekmek arası sandviç yapıyor. Kısa sürede nasıl ona çözüm gelecek o da meçhul. Şuna bak Iran da patlıcan yağmuru, çekirge istilaları ,virüs salgını, meteor çarpma ihtimali.Nasıl bir simulasyonda oynuyorsak.
Beklenti al gerçek sat derler tersi de doğru dur...
Uzun yıllar dır bu kağıtta süren formasyon bana göre bitmiştir. Nokta....
Gönül isterdi ki 7.47 satıp tümünü 4.65 alabilseydik
Bence de artık dayak Halkbank’ta bitmeli ve endeks felan dinlemeden dava yı olumlu atlatırsa ki inşâallah atlatır. 0.40 lı seviyelere atması lazım artık. Yatırım tavsiyesi değildir.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bunun yüzünden feda ettiğim 1.08 den sattığım yayla 1.06 olmuş. Yine 96 kuruşa feda ettiğim isgyo ve halkgyo daha sattığım seviye ye gelmedi birde borsa battı diyorlar
Alım seviyesi önemli kardeşim. Ben korkuyorum kağıt 65 kuruştan 1.08 olmuş adam 1.50 alıyor 2 olmuş satmıyor şimdi ne yapacağım diyor. Kardeş sana kim dedi 65 kuruştan gelmiş kağıdı 1.50 den al ve 2 den satma diye Ytd değildir. Büyük konuşmayalım yatın bize de ne işin var dava da ki kağıtta bayacağım belliydi derler burası borsa gerçekten adamın aklını alıyor maalesef. Ama bekledin mi sorun yok ayces 5.85 den kitlediler tam 5 Yılı aşkın bekledim. Sonunda 7 den verdim.
Benim anlamadığım bu 5.00 dan satanlar kim kaçtan algımız kardeşim bu malı ki satyorsun. Maliyet sıfır her halde
Secbul kardeş özele bakarmısın
Vur tavana millet hareket görsün..:drunk:
Bu hisse o kadar üzmüşki yatırımcısını azıcık nefes aldığını görseler nefes alsın yeter diyorlar insanlar.Buyrun işte nabız 80 solunum yapıyor nefes alıyor.Pala sigara molası vermiş bugün tadını çıkarın.
Hadi be bitki doktoru be 15 milyon lot dedin daha 2 milyon etmedi be
Seçbul kardeş sakıncası yoksa kaç lot aldım toplam maliyetin ne
Hulk grafiğini ara ara forumun BTC sayfasında paylaşıyordum...Çok az kişi bilir..
Hâlâ kâr etme ve. bekleyenler var hisseden.Bunu pala duyarsa gelir balyozla son darbeyi indirir.Ölü taklidine devam 😅
Tgt haydi gozunaydin.Kasabaya yeni gelen Secbul her sorunu yanıtlayacak gibi duruyor.:)