Çok haklısınız aynı zamanda taban marjını daralt tavanı aç yapılması gereken bu 30 dakika devre kesici bu kadar oynak piyasada tahta sahiplerinin ekmegine yag surmekden başka bir şey değil
Printable View
Az once markete gideyim dedim. O ne amk. Yagmalamaya gelmisler sanki.
Malta halki olabilecek lockdown a hazirlik yapiyor
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Likidite krizi var. FED önce kendi adamlarına para verir, aksi durumda rakibe cephane taşımış olur.
93.640 altına da inmesin artık...Testereye razıyız bi müddet...Ama yukarı doğru da baraj kapaklarını açsınlar bi zahmet...
THYAO, FDOW ve petrol fiyatlarını izlemeye devammmm...
Maltada üretim azdır. Liman karantinaya alınsa mahsur kalırlar, normal bir davranış.
Bu tip durumlarda akıl mantık dışı davranmayı gerektirecek çok güçlü ahlak gerekir o da zor. Din bu durumlarda devreye giriyor, doğrusu cennete girince ben de Allah'ı unutabilirim diye tahmin ediyorum.
Dost ve kardeş malta halkına bak ya
Ekmek bulamıyosalar balık yesinler
Ya da malta eriği
İşe bak ya
Malta ada normal...Tedariğini de çoğunlukla İtalyadan yapıyordur herhalde...
Umalım ki bizde vaka sayısı artmasın ve ölüm olmasın...Bizim milletten korkarım ben esas yağmalama konusunda...
Aynen. Sicilya dan geliyor cogunlukla. Su anda 12 vaka var ama trend hizlaniyir. Bir hafta 100 u bulur
Bu bir tedbir, düşer yada yükselir marjı kısmak bir nev-i önlemdir piyasalar şuan başı kesilmiş horoz formasyonunda
düşer cıkar önemli olan böyle havalarda marjın ucuk kacık seviyelere gelmesini önlemek, yatırımcıyı korumaya calışmaktır.
arkadaşlar neden isyan ediyor anlamakta zorluk çekiyorum
Aynen oyle. Vaka sayisi da artiyor. Sikisip kaldik. Acaba turkiyeye mi gelsek. Yayla da ev var oraya kapaniriz [emoji3]
Futse 15 dk da obo oldu olacak. Dipte obo aranıyormuymuş gorelim bakalım. Heheh.
96.500 üstü kapanış çok şık olur bugünlük ve haftalık marjlardan dolayı ancak bu kadar...
Ama haftaya baraj maraj dinlemeyiz kalksın engeller...
Bu devre kesiciyle hergün artı kapatsa 124500 e kaç günde gelir
Bizde mecbur gidecegiz. Marketler urun yetistirmekte zorlaniyor.
Benzine %3 alkol katılma olayına 3 ay ara verilmiş.
Yeni zelanda uzak ama bir gun gitmek isterim. Annemin toroslarda evi var. Eger isler cigrindan cikarsa belki gideriz ama vakalar artarsa bu kezde ucaklari yasaklarlar. Valla kordugum. Su an gelmek zor. Bebek yeni ve asilari yok. Havalimanlari cok tehlikeli.
Kolonya bulamiyor millet o yuzden.
Demedi mi herif bu 150 tl idi 6 ay once diye [emoji3]
Vaaayyyy eksi spread, alırım bir dal :)
Eregl ve tuprs cok kotu. Bugun yuzde 3 4 yapamsdiysan kapat dukkani. Pgsus alip almamakta kararsizdim o da tavan olacak.
Ttkom dan umutluyum biraz. Aselsan zaten surpriz bomba. Garana da bir tavan yakisir hani
Işınlı virus tedavisini dünya görmedi. İsrail bulsa flaş haber olurdu.
Sıkıntılı dönemlerden sonra turizm patlar diye düşünüyorum.
Marjlar olmasa demek 100.000 olacakmışız bugün endekste...
Açın baraj kapaklarını...1 haftadır KIRMIZI dan süsmüş boğalar geliyooo...
yürü ula kardemir.. şişeleri sattık tavan oldu sende boş durma..
Petrol tavan nerdeyse, TUPRS a bir devre kesici yakışır.
Yastıkların içinde para stoklayan varyemezler bile yiyim garı diyecek 3 günlük dünya
Borsalar inanılmaz ralliler bekliyorum hahahaha
uçacaz kaçacaz teyidi yok...dünkü alımlarıma eklediğim sabah alımlarım ile toplamın % 50 sini devrettim.... kalanlar. ile devam.... önümüzdeki hafta sonuna kadar al sat.... sat ..all.... teyid gelene kadar....
İşteeeee buduuuuurrrr...Açın baraj kapaklarını uleynnn...
Boşuna mı THYAO takip ediyoz, FDOW ve petrol fiyatları ile birlikte...
Tatil tüketim harcamalaar uçacak. Zaten gidiciyiz 3 günlük dünya yiyim gari diyecek insanlık
Dünya ekonomisi altın çağını yaşayacak
Bak bu analizi kimse yapamaz hahahaha
hopp 2,10 dan kardemirleri verdik.. bu kadar kar yeter.. haftasonuna rahat gireyim..
palaya beste yaptım çok fena oldu :kahkah::kahkah: