Çalıştırmayana. :oleyo:
Printable View
Haklısın Hocam kendini şartlandırmak zararlı. Ancak benim yazdıklarımla yaptıklarım uymuyor fazla:) Yani şimdi yeniden 104.500 üstüne çıksa yine LONG açabilirim tereddüt etmeden.
Bu arada çok fazla da kaybetmedim. Sabahki yukarı hareketin bir kısmını yakalamıştım, kazandığımı riske ederek Long denedim olmadı. Az bir zararla kapatıyorum günü. Zaten bu dönemde hareketler çok vahşi olduğu için pozisyon tutarım düşük ve ilk hareket beklediğim gibi olmazsa hemen çıkıyorum.
+3 den eksiye geçtik vay pala vay... yavaş vur seyredelim :)
pala deneyselci: önce yukarıyı test etti, şimdi de aşağıyı yokluyor.
eksi gapliyor ve topluyor...
artı gapliyor ama gelenleri topluyor gitmiyor..
Sadece topluyor bence..:oleyo:
EREGL devre kesti.
7,42 den kesmiş 7,42 eşleşme
Bugün eregl, garan ve bim devre kesti...
demek ki kucağa bırakmak için buralara çöreklenmişler
Vaka sayıları Italya benzeri maalesef. Italya gibi olursak BİST ne olur acaba dayanır mı
gece seansında viop taban kaç tır?
çok uzun yazıp sizlerin canını sıkmayayım Grafikte herşey görünmekte ....
https://i.hizliresim.com/S0oWta.png
Go go go go
garan devre kesse normalde yuzde 5 yer bu borsa nasıl bı borsa olmusuz ya........kım tutuyor....ne hahahhaha
Sadece Arçelik alabildim biraz. Petkim'i kim tutuyor ise, bırakın len.
Çok teşekkürler, gerçekten çok iyi niyetli bir hareket. Ama ben kendi sinyallerimle trade etmeyi tercih ediyorum. Her zaman size soramayacağıma göre:)
Ama neden pozisyonu değiştirdiğinizi konuşabilirsek daha çok işime yarar. Sizin bakış açınızı da görmüş olurum.
Mesela benim "Yabancılar satmaya kararlı" dememin nedeni şuydu. Normalde çok yüksek yüzdeyle çalışan bazı formasyonlarım var. Hem endeksde hem de takip ettiğim hisselerde çalışmayınca bugün satış baskısının ağır bastığını anladım ve öyle dedim. Biraz da sinirlenmiştim tabi ki:)
sort topluoo bı tur daha yapar asagı
Gedik trader patladi. Sistemsel sorun varmis.
Leyleği kim tutuyor bankalar ekside bu artıda
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çabuk çabuk çabuk piyasaları..
Kolay gele..
Kolonya ve maske ihalesini bülo emmi almış diyorlar iki hissesi de tavan olmuş birde insider yok derler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
YKBNK
OYAK 9,8 milyon lot almış 1,94
ML satmış 10,4 milyon lot 1,92