3 ay is fesih yasagi geliyor ve 6 ay'a kadar uzatilabilecek. İsten cikarma yasagi.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
3 ay is fesih yasagi geliyor ve 6 ay'a kadar uzatilabilecek. İsten cikarma yasagi.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 ay işten çıkarmak yasak
Hah şimdi oldu tebrikler hele şükür bu zamana kadar en doğru en güzel karar bu işte inşallah koşulsuz çıkanda alır her türlü maaş
Biz yapana yaptık deriz merak etmeyin
Yalnız ödenen rakam 1200 TL yani şimdiki asgari ücretin karşılığı işsizlik maaşı
Berberler ne zaman açılır piyasa ralli yapar heralde açılınca
Maske satisini yasaklamak yanlisti ve eger isvereni desteklemeyecek, calisanlarin maaslarini odemeyecekse bu adimda yanlis
Devlet bir seyi engelliyorsa bunun sonrasini dusunmeli. Gorun bakin ulkede maske sikintisi olacak.
ben 11 martta istifa edip İstanbuldan Adanaya döndüm
şirketten rica ettim beni siz çıkarın işsizlik maaşı hakkım var diye
olmaz herhangi bir sıkıntı yok demişlerdi
istifa edip döndüm Adanaya çok şükür bir ay oldu evdeyim bir şeyim yok
inşallah onlar sıkıntıda değillerdir....
oo amerika ölülerini kutlamaya başlamış..adamlar zevk alıyor aga yapacak bir şey yok.. ne kadar çok ölüm o kadar yüksek endeks..
Maske de Rant sağlamaya çalışan kişi ve kuruluşlara ceza kesildi para ile satışı yasaklandı devlet gönderiyor en kısa zamanda ulaşacak dedi yetkililer
kolonya ile ilgili Valilikler önlem aldı Meslek liselerinde dezenfektan ve kolonya üretimi yapıldı piyasaya sürülüyor
#Sondakika Türkiye'de son 24 saatte Covid-19 nedeniyle 87 kişi hayatını kaybetti; 4.117 vaka teşhis edildi
Toplam vaka sayısı 38.226'ya, can kaybı 812'ye yükseldi
Akp hiç sevmem
Ama bu süreçte Allahı var çok sağlam duruyor
Mesele böyle bir durumda eskiden olsa çok kişi işsiz kalırdı
Allah razı olsun
Dow da V cikisi olacagina inanmiyorum. Iki haftadir issizlik rakamlarini gormezden geliyor ama bu hafta oyle olmayacagini dusunuyorum.
30 18 24 gibi dusunsek 24k nin simdilik tepe olmasini beklerim. Bizim icinde 113.5 114k
Ay sonuna kadar 100 bin vaka olur ve çinin önüne geçeriz artık
Test sayısına vaka oranı %15 ten fazla
Formül şu
Zaman+test-vaka/ölüm=
Vaka 1 milyon
Ölüm 20 bin
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ff24cae754.jpg
Günün pastası
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
borsa hiç düşmeyecek mi..?
Bunlar allah bir dese yine inanmam..Bunların benliği ihale, yandaş, peşkeş, hırsızlık..
Zora girdi mi tek açıklama yok, sağlık bakanı, vali açıklasın...Hani 100 Milyar TL yardım paketi?:)
15o ülkeye milyarlarca bağış,yardım yapan bunlar vatandaşına tek kuruş vermiyor ve bir de utanmadan para istiyorlar..Kasa tam takır kuru bakır çünkü, paralar zevki sefaya, saraylara gitti...
Bir kitap yazıcam en sonunda; ''Bir iktidarın millete olan nefreti'' diye..
en fazla 3 gün sonra vaka sayısı 50 bini geçecek.
tam kapsamlı sakağa çıkma yasağı için vaka sayısının kaç olması gerekiyor acaba ?
berber işide çok sıkıntı yaww,allahtan makine varda fovorileri alıyoz,yoksa fena
Şu virüs olayı bitsin berberler paraya para demeyecek siz görün sıra bulamayacağız
Aytaç yalandan sonra eşide vefat etmiş virüsten